Mundial 2014 for men

Εθνική Ελλάδας boa sorte!

Mundial 2014 for men

Πέρασε η Εθνική Ελλάδας στο Mundial και ήρθε η στιγμή να βγάλω τη ντουντούκα από τη ντουλάπα. Τη φυλάω για ειδικές περιπτώσεις μόνο. Να, πριν από λίγο καιρό, που δημιουργήσαμε πρωτογενές πλεόνασμα, είχα βγει στο μπαλκόνι και πανηγύριζα με την ντουντούκα και το πλεόνασμα αγκαλιά, δηλαδή τα 20 ευρώ που μου μείνανε στην τσέπη, πριν κλείσει ο μήνας. Βγήκανε και οι γείτονες στα μπαλκόνια, φωνές κακό, παραγγείλαμε σουβλάκια και πάει το πλεόνασμα...

Με τούτα και με κείνα, φτάσαμε πάλι σε μέρες χαράς κι ανεμελιάς. Διότι τώρα την Μιχαλού, την πληρώνει η Βραζιλία και μεις βάζουμε μόνο τον καναπέ, την τηλεόραση, την πίτσα και τις μπύρες. Τώρα που το σκέφτομαι, δεν είναι και λίγα, αλλά μπροστά στο θέαμα, χαλάλι!

Η στρογγυλή θεά, θα κυλήσει, θα την κλοτσήσουν, αλλά δε θα παραπονεθεί, θα την στείλουν στα δίχτυα και κάποιοι που θα βάλουν πολλά γκολ και θα φάνε λίγα, θα περάσουν στον τελικό.

Δε ξέρω ποια είναι τα φαβορί, ξέρω όμως ότι εκτός από το Mundial, η Βραζιλία, θα μας δείξει και λίγες από τις ομορφιές της. Μουλάτες, γυναίκες γεμάτες γοητεία και ομορφιά, sexy Βραζιλιάνες, καλλίγραμμες και θελκτικές. Νομίζω τελικά, ότι το Mundial, είναι μια μεγάλη γιορτή για τον ανδρικό πληθυσμό.

mundial2014 2

Δεν έχω όμως παράπονο: αφού θα στολιστώ με τη φανέλα της Εθνικής, θα βάψω και το μάτι με μπλε eyeliner, θα πάω κι εγώ να δω τα παιχνίδια που θα παίζουμε, να εμψυχώσω την ομάδα α λα Ελληνικά! Με το φραπέ στο ένα χέρι, θα μουτζώνω με το άλλο για να ξορκίσω κάθε γρουσουζιά, θα ξεστομίσω ύβρεις σε Θεούς και δαίμονες αν πάει κάτι στραβά, φωνάζοντας παράλληλα με όλη μου τη δύναμη, γιατί στην Καλαμάτα δεν με ακούνε αν δεν ανεβάσω κορώνες!

Κερδίσουμε ή χάσουμε, λίγα θα αλλάξουν για εμένα. Και πάλι με την πρώτη ευκαιρία, τα χρώματα της Εθνικής θα τραγουδάω, γιατί μυαλά κάποτε, μπορεί να αλλάξω, αλλά εθνικότητα, ποτέ!

Διάβασε και την πρόβλεψη για το Μουντιάλ που είχαμε κάνει εδώ στο astrology.gr, αμέσως μετά την κλήρωση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved