Μην περιμένεις τον Άσσο

Παίξε καλά τα χαρτιά της ζωής σου

Μην περιμένεις τον Άσσο

Η ζωή, η μοίρα, οι πλανήτες, δεν χαμογελούν πάντα, δεν χαμογελούν σε όλους.

Αν παρομοιάσουμε τη ζωή με ένα παιχνίδι πόκερ, τότε ξέρουμε από την αρχή ότι οι πιθανότητες να κερδίσουμε, αυξάνονται αν έχουμε καλά χαρτιά και φυσικά, ξέρουμε τι κάνουμε.

Το ίδιο είναι και τούτη η ζωή: μοιράζει πεπρωμένα, άλλα γεμάτα ρόδα, άλλα γεμάτα αγκάθια,άλλα τα υφαίνει με μετάξι, κι άλλα με σπάγγο.
Η δική μας πρόκληση είναι ακριβώς αυτή: Να κάνουμε το καλύτερο που δυνάμεθα, με τα όπλα, τις ικανότητες, τις δυνατότητες που μας έχουν δοθεί.

Μην ξεφυσάς λοιπόν, που ο Άρης σου είναι σε πτώση, που ο Κρόνος κάνει άσχημη αντίθεση με τον Ερμή σου, που το τετράγωνο Σελήνης -Αφροδίτης, σου βαραίνει τις πλάτες.

Μάθε, ότι κάθε τετράγωνο και κάθε αντίθεση, σε προκαλούν να τα σεβαστείς, να καταλάβεις τι σου γυρεύουν, αλλά ταυτόχρονα να τα αψηφήσεις, να τα υπερβείς, να μοχλεύσεις τις δυσκολίες, να τις μετατρέψεις σε μάθημα, βγάζοντας τον εαυτό σου νικητή και όχι νικημένο από την αναμέτρηση.

Παίξε τα άσχημα χαρτιά καλά, κι η ζωή, μπορεί να μη σου χαμογελάσει όπως θέλεις, αλλά σίγουρα δε θα σε αγνοήσει. Τα δώρα της είναι πολλά, αλλά ποιος είπε ότι τα εκτιμούν όλοι?...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved