Βρήκα όλες τις απαντήσεις!

...ή έτσι νόμιζα

Βρήκα όλες τις απαντήσεις!

Μετά από κόπο και χρόνο, ψήνεσαι από τις εμπειρίες και κάποια στιγμή, νιώθεις μέσα σου, πως, κάποιες απαντήσεις, επιτέλους τις βρήκες.
Μερικές, είναι σωστές. Χαμογελάς και αισθάνεσαι γαλήνη, στιγμιαία βέβαια, καθώς τον θρίαμβό σου, τον σκεπάζει η αίσθηση ότι κάτι δεν είναι όπως θα έπρεπε.

Σωστά το νιώθεις.

Η ζωή, παίζει το δικό της παιχνίδι και τους όρους αυτούς, απλά καλείσαι να τους καταλάβεις και να τους ακολουθήσεις. Όσο πιο πολύ καταπιάνεσαι με το κυνήγι της σοφίας, τόσο πιο πολύ, με τρόμο συνειδητοποιείς, ότι τα πράγματα κινούνται, χωρίς να σε ρωτήσουν, προς μύριες κατευθύνσεις!
Ότι νομίζεις ότι κατέκτησες με κόπο, το χάνεις, διότι πια δεν ισχύει. Η ζωή, αλλάζει τις ερωτήσεις, όσο εσύ ψάχνεις για τις απαντήσεις!
Στην πραγματικότητα, εσύ αλλάζεις, ωριμάζεις, και είτε πια δεν ενδιαφέρεσαι για τα ίδια πράγματα, είτε οι ερωτήσεις που γεννιούνται στην πορεία σου, δε σε απασχολούσαν πριν.
Δεν ενδιαφέρομαι πια, να κατακτήσω μια όμορφη γυναίκα, δε με απασχολεί πως θα την ελκύσω. Πλέον, επιθυμώ μια σύντροφο, έναν άνθρωπο να μοιράζομαι τη ζωή μου.

Διαφορετικές ερωτήσεις, απαιτούν διαφορετικές απαντήσεις, μα κυρίως, διαφορετικό τρόπο σκέψης... Τον έχεις?

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved