...Μην ξυπνήσεις τον Ερμή.

Σσσσ.... Κάνε ησυχία...

...Μην ξυπνήσεις τον Ερμή.

Ο Ερμής θα κάνει ένα καταπληκτικό πέρασμα στους Ιχθύες, που θα αφήσει τους πάντες άφωνους! Κυριολεκτικά.
Τα όμορφα ψάρια βουτούν στα βαθιά και παίρνουν μαζί τους τον Ερμή, για να μετρήσει το βάθος πόντο πόντο. Εδώ, ο Ερμής θα βρει γαλήνη μα και διέξοδο από την πραγματικότητα, θα αρχίσει να αντιλαμβάνεται τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο. Εκείνον, των λεπτοφυών -ντελικάτων- συναισθημάτων. Η λογική θα στριμωχτεί, θα περιοριστεί και θα αρκεστεί να γίνει θεατής αυτή τη φορά, που, με τρόπο σχεδόν μαγικό, τα πάντα θα αλλάξουν διάσταση.

Η χονδροειδής προσέγγιση είναι άγνωστη για αυτόν τον Ερμή. Απορροφά σα σφουγγάρι τα σχεδόν αόρατα μηνύματα από το περιβάλλον του, τα κραδαίνει, τα μετουσιώνει σε πληροφορία και έτσι παίρνει τις αποφάσεις του.

Δεν το κρύβω. Μπορεί να βλέπει πέρα από εκεί που οι υπόλοιποι χαζεύουμε απλά τον τοίχο, μα είναι κομματάκι αφελής. Και μουγγός. Ναι. Θέλει να μιλήσει και να πει όλα εκείνα που είδε στη Χώρα των Θαυμάτων, μα, φευ! Τα λόγια δεν του έρχονται εύκολα. Οι σκέψεις, δεν μπαίνουν κι αυτές οι σκλάβες σε μια σειρά! Πως να το μεταφέρει το μήνυμα?

Μην ψάξετε να δικαιώσετε τη λογική με τούτον τον Ερμή. Απλά, κοιτάξτε εκεί που σας δείχνει: έξω από το παράθυρο, εκεί που η άλλη διάσταση - η άυλη- γυρεύει να την εξερευνήσετε.
Μόνο προσέξτε: ο ονειροπόλος Ερμής στα Ψάρια, είναι αρκετά εθιστικός. Απολαύστε το παραμύθι του, μα μην το κάνετε αλήθεια σας...

ermis pisces2
©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved