Pisces are fantastic!

Το να είσαι ψάρι, είναι τέχνη!

Pisces are fantastic!

Όταν αναφερόμαστε στους Ιχθύες, συνήθως, λέμε τα "ψαράκια". Πόσο ιλαρό!

Για όλους εμάς που θεωρούμε ότι οι Ιχθύες δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις πιο γλυκές, αιθέριες υπάρξεις, έχω να πω τούτο: καλώς τα κορόιδα!
Με ελαφριά την καρδία, αναθέτουμε στα... ψάρια, το ρόλο του θύματος και σε μας όλους τους υπόλοιπους γκλαμουράτους ρόλους! Είμαστε Λιοντάρια, κι επομένως βασιλιάδες! Είμαστε Αιγόκεροι, κι επομένως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα! Είμαστε Ζυγοί, ό, τι κι αν γίνει, εμείς θα γοητεύσουμε! Συγχαρητήρια!

Είμαστε κι αφελείς και θα σας το αποδείξω τώρα αμέσως!

Έχετε σκεφτεί ποτέ ποιό είναι το δυνατό σημείο των Ιχθύων; Μην είναι το αλάνθαστο ένστικτό τους; Μην είναι οι ικανότητες Χουντίνι που έχουν να ξεγλιστρούν από όλες τις δύσκολες καταστάσεις; Μην είναι η απαράμιλλη γοητεία τους, που σε κάνει να μη θυμάσαι το λόγο για τον οποίο ήθελες να τους κάνεις φιλετάκια πουρέ όταν τους άρπαξες από τα μούτρα;

Προσπάθησε να αναθέσεις ευθύνες σε έναν Ιχθύ που δεν θέλει να τις αναλάβει. Καλή σου τύχη!

Προσπάθησε να μείνεις θυμωμένος με έναν Ιχθύ που σε κοιτάει, σου χαμογελάει, σου προσφέρει σοκολάτα και σου λέει ότι σ' αγαπάει, ακόμα κι αν είσαι παράξενος (εσύ;! ναι! εσύ!). Θα ξεχάσεις το όνομά σου!

Προσπάθησε να βρεις λογική στο χάος του μυαλού του, του σπιτιού του και της τσάντας του. Θα σε φάει η μαύρη τρύπα!

Όσο δυνατός, επίμονος, λογικός, γοητευτικός κι αν είσαι, πάρε το απόφαση! Δεν θα κουμαντάρεις ποτέ ένα ψάρι! Όλες σου οι ικανότητες, δεν αξίζουν μια μπροστά στην μία και κορυφαία ικανότητα των Ιχθύων να ζουν και να υπάρχουν σε άλλο, παράλληλο σύμπαν με το δικό μας!

Με τις υγείες μας!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved