Ένας ορθόδρομος Δίας δε φέρνει την άνοιξη

Δίας και άλλες ... ιστορίες!

Ένας ορθόδρομος Δίας δε φέρνει την άνοιξη

Το ότι ο Δίας αποφάσισε να πάρει τον ορθό δρόμο στον Καρκίνο, το μάθαμε. Το ότι δεν βλέπω πως αυτό θα μου λύσει τα προβλήματα, το αισθάνομαι εδώ και καιρό...
Δε θέλω να φανώ απαισιόδοξη, αλλά ένας Δίας δεν είναι αρκετός για να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη μου, εκτός κι αν συνοδεύεται κι από ένα μαρτίνι, ένα λαχείο και ένα κουτί σοκολατάκια.
Όλα κι όλα: δεν ξεχνώ ότι ο Άρης (αυτός ο προδότης), πάει μπρος και πίσω στο Ζυγό, ξυρίζοντας κόντρα και στεγνά όσους πάμε να σηκώσουμε κεφάλι, έχοντας έστω κι έναν πλανήτη σε Ζυγό, Κριό, Αιγόκερω και Καρκίνο.
Κι εκείνος ο Κρόνος? Ανάδρομος τώρα που μιλάμε στον Σκορπιό, να σαρώνει κάθε ίχνος ψυχικού αποθέματος που μας έχει μείνει.
Ευτυχώς ο Ερμής γύρισε και βλέπουμε πια το πρόσωπό του, αλλά κι αυτός θα μουγγαθεί απο τις 18 του μήνα που θα περάσει στo άφωνο ζώδιο των Ιχθύων. Αρκετά τον απολαύσαμε ανάδρομο, ας σιωπήσει κι αυτός...
Ευχαριστώ, αλλά δε θα πάρω. 2 μοίρες ορθής πορείας του Δία μέσα στο Μάρτιο, δε μου φτιάχνουν τη διάθεση και ναι, σωστά μαντέψατε, περιμένω καλύτερες μέρες. Εκείνες που οι πλανήτες, θα μου κάνουν και κανένα χατήρι, έτσι! για αλλαγή και σε πείσμα των δύσκολων καιρών.
Μέχρι τότε....
Θα κάνω ότι κάνουν και τα παιδιά του Κρόνου: υπομονή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved