Τα 12 ζώδια μόνα στο σπίτι με blackout, τη μέρα των Χριστουγέννων!

Είστε ένα οκτάχρονο παιδί που ξυπνάτε την παραμονή των Χριστουγέννων και βρίσκετε το σπίτι άδειο. Πως αντιδράτε, αναλόγως ζωδίου;

Τα 12 ζώδια μόνα στο σπίτι με blackout, τη μέρα των Χριστουγέννων!

Η νύχτα πριν από τις διακοπές των Χριστουγέννων συγκεντρώνει την οικογένεια μαζί, για το ταξίδι στο σπίτι του παππού. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, μια ηλεκτρική διακοπή χαλά τα ξυπνητήρια και έχει σαν επίπτωση η οικογένεια να παρακοιμηθεί. Στη σύγχυση και τη βιασύνη να φτάσουν στην ώρα τους για την πτήση, η οικογένεια σάς ξεχνά πίσω, ενώ το αντιλαμβάνεται όταν είναι ήδη στον αέρα.

Εν τω μεταξύ, εσείς είστε ένα οκτάχρονο παιδί που ξυπνάτε και βρίσκετε το σπίτι άδειο. Ενθουσιασμένοι με τη νέα ελευθερία σας, κάνετε άλματα στο κρεβάτι, ενώ την στιγμή που καταναλώνετε μια μεγάλη μερίδα junk food, γίνεται γενικό blackout!

Πως αντιδράτε, αναλόγως ζωδίου;

Home-Alone-home-alone-30913617-1499-1063

Κριός: «Είμαι τόσο μόνος... Αλλά σίγουρα θα βρω κάποιον εδώ γύρω. Ίσως το τέρας κάτω από το κρεβάτι μου μπορεί να βγει για να παίξει. Ότι και να κανει όμως, να ξέρει πως θα το κερδίσω!»


Ταύρος: «Πεινάω κι άλλο, αλλά, ο.κ. μεχρι να παραγγείλω φαγητό απ' έξω, ας κάνω κάτι παραγωγικό. Θα ψάξω στα τυφλά να βρω το ψυγείο!»


Δίδυμοι: «Α, τι είναι αυτό; Δεν ήξερα ότι το σπίτι είχε τόσα πολλά πράγματα! Αυτό είναι τόσο μεγάλο και κρύο! Χμ ... τι νάναι; Το ακουστικό από το τηλέφωνο; Yes!!! Θα μπορέσω να καλέσω όλους τους φίλους και τους γνωστούς...»


Καρκίνος: «Αχ, τι είναι αυτό που ακούστηκε μόλις απ' έξω; Λες να είναι ο ληστής που ακούω από τις ειδήσεις; Μπαμπά... Μαμά... Πού είστε;»


Λέων: «Και εγώ, ο πρίγκιπας Λέων, θα σώσω την πριγκίπισσα από το σκοτεινό δωμάτιο... Παίρνω το σπαθί μου και πάω να πολεμήσω με γενναιότητα! Θα ρίξω το κάστρο κάτω!»


Παρθένος: «Δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, όπως φαντάσματα. Ή δαίμονες. Ή τέρατα. Ή βαμπίρ. Ακόμη και αν υπήρχαν, δεν θα μου έκαναν κακό. Η λογική λέει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβάμαι.»

home alone cover athensbars


Ζυγος: «Πρέπει να κάνω κάτι; Όχι, απλά να κάθομαι εδώ. Περίμενε, δεν θα πρέπει να πάω να κάνω κάτι; Αλλά κι αν συμβεί κάτι; Ουφ! Δεν ξέρω...»


Σκορπιός: «Φαντάσματα, βγείτε αν τολμάτε. Δεν είμαι το είδος που θα σας δείξω έλεος! Απλά σας προειδοποιώ!...»


Τοξότης «Δεν φοβάμαι καθόλου, δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα φαντάσματα. Μπορείτε να βγείτε; Δεν μπορώ να σας ψάχνω όλη μέρα!»


Αιγόκερως: «Ναι καλά, φαντάσματα. Μμμμ, τι άλλο θα δω;»


Υδροχόος: «Φαντάσματα, σας ικετεύω, βγείτε! Είμαι τόσο μόνος. Πλέον, θα ήθελα να θέλω να μάθω περισσότερα για εσάς παιδιά. Είστε πραγματικά τόσο τρομακτικά; Μπαααα δεν νομίζω»


Ιχθύες: «Ωωωω Θεούλη μου!!! Κάποιος να με σώσει!»

kentrikiasasasasaA

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved