Τα 12 ζώδια σε... επιθανάτιες εμπειρίες

Ζώδια και χιούμορ: Πώς αντιδρούν μόλις αντιληφθούν ότι έχουν πεθάνει;

Τα 12 ζώδια σε... επιθανάτιες εμπειρίες

Όλοι ίσως έχετε ακούσει, ή μπορεί και να βιώσατε οι ίδιοι, για τη λεγόμενη εξωσωματική εμπειρία. Άνθρωποι που έχουν ζήσει κάτι τέτοιο, το περιγράφουν ως εξής: Έπειτα από κάποιο ατύχημα ή άλλη αιτία θανάτου, η αστρική τους υπόσταση πλέον παρακολουθεί από ψηλά το νεκρό τους σώμα και όσα συμβαίνουν γύρω από αυτό. Το φαινόμενο διαρκεί για κάποιο χρονικό διάστημα, έως ότου επανακτήσουν τις αισθήσεις τους και επιστρέψουν πίσω στο φυσικό τους σώμα.

Ας υποθέσουμε, λοιπόν, ότι έχει συμβεί κάτι ανάλογο σε καθένα από τα 12 ζώδια κι ας παρακολουθήσουμε τις αντιδράσεις τους κατά την πρώτη τους επαφή με το... υπερπέραν.

Η χιουμοριστική διάθεση και η επιεικής ανάγνωση θα βοηθήσουν να χαμογελάσουμε, έστω κι αν το χιούμορ μας είναι λίγο... black!

ΚΡΙΟΣ

«Ποιος είναι υπεύθυνος εδώ; Θα ήθελα να δω το Θεό τώρα! Είμαι νεκρός; Πω, πωωω, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι θα μπορούσε να συμβεί αυτό σε μένα! Φταίει η υπερβολική ταχύτητα όταν οδηγούσα λες;». Ξαφνικά γυρίζει πίσω στο σώμα του και ορμά με ενθουσιασμό να ζήσει πάλι τη ζωή, με εξίσου τέρμα τα γκάζια.

ΤΑΥΡΟΣ

Φεύγοντας από το σώμα, ο Ταύρος συνειδητοποιεί ότι δεν έχει πλέον στομάχι και αμέσως επιστρέφει στο σώμα (μπαμ μπαμ), χωρίς να δει τούνελ, φως, Θεό, κλπ. Η επομένη κίνηση του είναι να απολαύσει το τελευταίο κομματάκι κέικ στο ψυγείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βασικό πράγμα γι' αυτόν δεν είναι η ίδια η εμπειρία, αλλά το πώς μπορεί να την διανθίσει, όταν θα την πει ή θα τη γράψει. Είναι δεδομένο ότι οι Δίδυμοι είναι άνετοι σε όλους τους κόσμους, εκτός από εκείνους που δεν έχουν τηλέφωνα, και ως εκ τούτου αναπηδούν πίσω στο σώμα αρκετά γρήγορα. Το στόμα τους τείνει να λειτουργήσει, πριν το υπόλοιπο σώμα επανέλθει πίσω στη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι μπορούν να φτάσουν και 125 ετών (που λέει ο λόγος...) αλλά δεν έχουν επιθανάτιες εμπειρίες. Άλλο είναι το πρόβλημά τους: είναι τόσο ντροπαλοί και άτολμοι που φοβούνται να ζήσουν την πραγματική εμπειρία της ζωής!

ΛΕΩΝ

«Οοοοοοοοχι, δεν είμαι νεκρός. Δεν είμαι, δεν είμαι, δεν είμαι... Ποιοί είναι αυτοί με τις λευκές στολές; Τι είναι αυτό που ψάλλουν; Τι άφωνοι Θεέ μου! Μπορώ να τραγουδήσω καλύτερα από αυτούς! Πού είναι ο διευθυντής χορωδίας; Χρειάζομαι αμέσως ένα μικρόφωνο!»

Πώς μπορείς να έχεις τον τέλειο οργασμό με βάση το ζώδιό σου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από ένα μαραθώνιο εργασίας 60 ωρών συνεχόμενα, ο Παρθένος καταρρέει και αφήνει το σώμα. Κινείται μέσω μιας απολαυστικής, καθαρής σήραγγας φωτός, μερικές φορές προβληματιζόμενος σχετικά με πιθανές βελτιώσεις της σήραγγας... αλλά σύντομα γίνεται ανήσυχος στη σκέψη των αγαπημένων του που στερούνται τη «διαχείρισή» του και «κουμπώνει» πίσω στο σώμα όπως η λευκή αστραπή. Κάθεται επάνω και ήρεμα, προσφέρει τον εαυτό του στη ζωή, ρίχνοντας μια ματιά στο ρολόι του.

9122013mesa

ΖΥΓΟΣ

Κυμαίνεται έξω από το σώμα, μετά μέσα, στη συνέχεια έξω, και μετά μέσα και στην τελική έξω και πάλι... Βλέπει ένα τούνελ και ένα ζωντανό ον φωτός στο άλλο άκρο. «Πω πω, είναι ο Ιησούς; Για περιμένετε ένα λεπτό, μήπως είναι η Παναγία;». Χωρίς να αποφασίσει ακόμη αν θα περάσει μέσα από το τούνελ (στο κάτω-κάτω, τι είναι ο θάνατος, αν δεν έχεις κάποιον να τον μοιραστείς;), ο Ζυγός καταλήγει πίσω στο σώμα από προεπιλογή, κυνηγημένος από ένα μυστηριώδη καταναγκασμό να ξεκινήσει μια dating υπηρεσία για περιπλανώμενες ψυχές.

Κάνε αυτά τα 5 πράγματα στην Πανσέληνο για να ανανεωθείς σωματικά και πνευματικά

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι Σκoρπιοί έχουν εννέα ζωές, τείνουν να σκεφτούν διαφορετικούς τρόπους για να προκαλέσουν την εμπειρία θανάτου. Σχεδόν νεκροί, οι περισσότεροι, μόλις και μετά βίας, μπορούν να φτάσουν στο τέλος του τούνελ χωρίς να συναντήσουν κάποιο ον με το οποίο θα κάνουν αστρικό σεξ. Αν ρωτηθούν ποιον προτιμούν να χαιρετήσουν από την άλλη πλευρά, το 75 % από αυτούς θα ονομάσουν ένα από τα άτομα που τους έχουν βλάψει, για να πάρουν τελικά την εκδίκηση τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης επιπλέει έξω από το σώμα του και πρέπει να γελάει με τον ηλίθιο τρόπο που πέταξε με το αλεξίπτωτο. Μετά αρχίζει να εξερευνά τη σήραγγα του φωτός, αρνούμενος να επιστρέψει στο σώμα, δεδομένου ότι ήδη προσπαθεί να βγει από αυτό όλα αυτά τα χρόνια (με αδέξια ατυχήματα). Επειδή ο Τοξότης είναι πάρα πολύ περίεργος για το αν η θρησκεία έχει οποιαδήποτε ισχύ σε όλα αυτά, αυτό το παιχνίδι της τύχης τον οδηγεί σε κάποιες γνώσεις απίστευτες, μέχρι, δυστυχώς, το αστρικό σώμα με ένα τέχνασμα να γυρίσει πίσω στη Γη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να του πάρει λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσει ότι είναι νεκρός, επειδή υπάρχουν ειδικά δωμάτια που έχουν φτιαχτεί για να μοιάζουν με γραφεία για νέους νεκρούς Αιγόκερους. Μια απότομη εμφάνιση ενός ηλικιωμένου κυρίου-φάντασμα έρχεται και του δίνει ένα εγχειρίδιο οδηγιών με τίτλο «Πώς να ωφεληθείς στην Αστρική αγορά», συν ένα φυλλάδιο «αξιολόγησης θέσεων εργασίας», βάσει των επιτευγμάτων και των λαθών τους σε όλη τη διάρκεια της ζωής του. Ο Αιγόκερως πριν αναλάβει έργο, επιστρέφει στο σώμα γρήγορα. Δεν μπορεί να ανεχθεί τη μη φυσική ύπαρξη για πολύ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος περνά τις πύλες του παραδείσου, βλέπει ότι ο ουρανός δεν λειτουργεί με ομοφωνία και επιλέγει την κόλαση, όπου τουλάχιστον υπάρχει μια ελκυστική αναρχία και οι κανόνες μπορούν να παραβιαστούν. Κατά ειρωνικό τρόπο, οι επιθανάτιες εμπειρίες του τείνουν να είναι εξαιρετικά παραδοσιακές, δηλαδή, ο Θεός Πατέρας, ο Άγιος Πέτρος, η ουράνια χορωδία και ούτω καθεξής (άλλος ένας λόγος για να επαναστατήσει και να επιλέξει την κόλαση). Μόλις μπει στην κόλαση, πρήζει τον Διάβολο και τους φίλους του για προοδευτικές μεταρρυθμίσεις και γρήγορα εξανεμίζεται πίσω στο σώμα του.

ΙΧΘΥΕΣ

Για κάποιο λόγο, ο Ιχθύς δεν θα συνειδητοποιήσει ότι βιώνει μια εμπειρία του κοντά στον θάνατο. Συχνά μάλιστα, κατά τη διάρκεια μιας τυπικής μέρας στη δουλειά, πολλοί Ιχθύες αναφέρουν ότι βλέπουν όντα με περίεργες εκφράσεις στα πρόσωπά τους τα οποία υπομονετικά λένε στον Ιχθύ να επιστρέψει πίσω στο γήινο σώμα του (!).

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved