Συνδυασμοί made in hell: Λέων με Αιγόκερω

Και οι δυο στοχεύετε ψηλά, αλλά μεταξύ μας, καλοί μου Λέοντες
Παπασταύρου Λίντα
Συνδυασμοί made in hell: Λέων με Αιγόκερω

by Stazomeli


Με άριστα το 20 παίρνετε 300!

Σας θαυμάζουμε όοοοοολοι και είστε υπερκαταπληκτικοί. Ο ένας κόβει και ο άλλος ράβει.

Και οι δυο στοχεύετε ψηλά, αλλά μεταξύ μας, καλοί μου Λέοντες (το Λ κεφαλαίο βεβαίως-βεβαίως-) το μυστικό είναι να αφήσετε τον Αιγόκερω να κάνει όλη την χοντροδουλειά και εσείς να έρθετε στο τέλος για να μαζέψετε –δικαίως!- τα εύσημα.

Κι εσείς καλοί μου Αιγόκεροι, ερωτευτήκατε που ερωτευτήκατε ένα Λιοντάρι, δείξτε με κάποιο χρυσό τρόπο (ο χρυσός μας φέρνει πιο κοντά-να το θυμάστε-) την αγάπη σας!

Το ξέρω ότι και οι δυο αγαπάτε την κορυφή, αλλά επιτέλους, ας πει κάποιος στην βρωμοκατσίκα ότι πρέπει να κάνει ένα βήμα πίσω! Διότι μπορεί μεν να είναι ευλογία να έχεις στόχους κι αντοχές για να φτάσεις στην κορυφή, αλλά πρώτα πρέπει να μάθεις να μην αντιμιλάς στο λιοντάρι (που πας ωρέ ξυπόλυτος στα βράχια?).

Το δεύτερο μάθημα που πρέπει να πάρει ο Αιγόκερως είναι να μάθει να γελάει, να χαλαρώνει και να χαίρεται τη ζωή, όπως ακριβώς κάνει το λιοντάρι…. Τώρα που το ξανασκέφτομαι… Άστο. Αυτό δεν είναι μάθημα, είναι τιμωρία γι αυτούς. Που να ξεκινάω να εξηγώ σε Αιγόκερους τη φυσιολογία του χαμόγελου. Ούτε 100 γραφικές αναπαραστάσεις δε θα με φτάσουν….

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved