8 Μαρτίου: Η ημέρα μου

Σήμερα είναι η ημέρα της γυναίκας και η Stazomeli αναγκάζεται να παραγγείλει πιτόγυρα...

8 Μαρτίου: Η ημέρα μου

by Stazomeli

Σήμερα είναι η ημέρα της γυναίκας. Το ανακοίνωσα με στόμφο στον Μπάμπη και του ζήτησα να μοιραστεί τις σκέψεις του μαζί μου. ''Θέλω σήμερα η μέρα να είναι ιδιαίτερη. Γιορτάζω. Είμαι γυναίκα!'' του είπα. Με κοίταξε σαν να του είχα πει ότι βρήκα Αρειανό στο μπαλκόνι να μυρίζει τα κυκλάμινα. ''Αμάν αυτές οι ορμόνες σου. Θα παραγγείλουμε πιτόγυρα'' μου αποκρίθηκε.

Καταλαβαίνω ότι μέσα του με φθονεί που ανήκω στο ευλογημένο φύλο. Χωρίς εμένα δεν υπάρχει τίποτα. Από ποια περνούν όλα? Το σπίτι, το γραφείο, η οικογένεια, οι φίλοι, η κοινωνική ζωή, όλα τα μικρά της καθημερινότητας αν όχι από τον δικό μου εγκέφαλο/υπολογιστή/επεξεργαστή και τα δικά μου προικισμένα χεράκια?

Καταγράφω, αναλύω, συνθέτω, παράγω, ανταποκρίνομαι και μέσα σε όλα αυτά πρέπει να βολέψω νύχι, ρίζα, αποτρίχωση, γυμναστική, κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς για να παραμείνω γυναίκα. Φυσικά, αφού έχω γίνει πατίνι, πρέπει να είμαι πατίνι με μπούκλα και κραγιόν, διαφορετικά ο Μπάμπης κι ο κάθε Μπάμπης δυσανασχετεί όταν με συγκρίνει με την Jennifer Lopez και βγαίνω λίγη. (Μίλησε ο Ημίθεος τώρα μη χαρώ).

468x60 10

Δε βαριέσαι. Ανήκω στο ευλογημένο φύλο. Εκείνο που τα παίρνει όλα πάνω του και έχει και τη συναισθηματική νοημοσύνη και ωριμότητα να μην καρατομεί τον Μπάμπη όταν μπαίνει στην κουζίνα για να φτιάξει ένα σάντουιτς και την αφήνει πίσω του σαν τη Χιροσίμα.

Διότι σε μια σχέση πρέπει να προσφέρουν και οι δυο, άσχετα αν το λογαριασμό τις περισσότερες φορές τον πληρώνει το ευλογημένο φύλο.

Οι γυναίκες. Εμείς τα δύσκολα πλάσματα που τα ταΐζεις κούραση και στενοχώριες, αλλά θα σου δώσουν κατανόηση και αραιά και που καμιά σφαλιάρα (είπαμε, ευλογημένο φύλο, όχι βλαμμένο φύλο).

Μια μέρα του χρόνου γιορτάζουμε κι εμείς, διότι όλες οι υπόλοιπες είναι αφιερωμένες σε θεσμούς όπως ''παγκόσμια ημέρα μηρυκαστικών'' , ''παγκόσμια ημέρα κατά της ψείρας'', ''παγκόσμια ημέρα παραδοσιακής μουσικής του Τουβαλού'' και πάει λέγοντας.

Δε λέω, όλοι και όλα ας έχουν από μια μέρα, αλλά εμείς οι ευλογημένες, πότε θα δούμε άσπρη μέρα, κι ας μη το λέει το ημερολόγιο????

Ε?

...μέχρι τότε, κάνω υπομονή και παραγγέλνω πιτόγυρα...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved