Γράμμα ενός Παρθένου στον Άγιο Βασίλη

Γιατί φέτος υπάρχει κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές

Γράμμα ενός Παρθένου στον Άγιο Βασίλη

by Stazomeli

Καλέ μου Άγιε Βασίλη,

Σου γράφω κι εφέτος για να σου ζητήσω κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες χρονιές.

Για να μην φανώ αγενής και αγνώμων, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για όλα τα καλά που μας έφερες πέρυσι. Απλά, θέλω να σου προτείνω μερικές πρακτικές λύσεις για να συμμαζευτεί το χάος που έχει δημιουργηθεί στη χώρα μας.

Όπως γνωρίζεις πολύ καλά, η χώρα μας χρειάζεται ένα γερό συγύρισμα. Τα οικονομικά μας χρειάζονται μάζεμα, τα δημοσιονομικά μας κούρεμα και τα πολιτικά μας πλύσιμο με χλωρίνη. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Έχω ήδη ζητήσει βοήθεια από τους Ταύρους, τους Αιγόκερους και τους Σκορπιούς φίλους μου για να με βοηθήσουν να τα φέρω βόλτα.

Οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι θα αναλάβουν τα χρηματοοικονομικά, ενώ οι Σκορπιοί θα εξαφανίσουν οτιδήποτε παλιό και σάπιο, είτε δηλητηριάζοντάς το, είτε καίγοντάς το. Τους εμπιστεύομαι απόλυτα για την καταστροφή οτιδήποτε σάπιου, παλιού, νοσηρού. Στην θέση όλων αυτών θα ξεπεταχτεί κάτι καινούριο και υγιές.

Οι Δίδυμοι, μιας και πιάνουν πουλιά στον αέρα, θα μπούνε μπροστά για να κάνουν νέες διαπραγματεύσεις με τους έξω, παρέα με τους Ζυγούς. Εγώ θα ήθελα εκεί κάπου να ρίξω και κανέναν Κριό, έτσι για να υπάρχει και μια αίσθηση απειλής βρε παιδί μου! Μην μας πάρουν το αέρα! Βέβαια, σκέφτομαι να βάλω και κανέναν Ιχθύ. Εκεί που θα ζοριζόμαστε και δεν θα βρίσκουμε άκρη, θα πετάγεται ο Ιχθύς, θα λέει κάτι, θα θολώνει τα νερά κι όποιος κατάλαβε- κατάλαβε.

Όσον αφορά στα του οίκου μας, της πατρίδας μας δηλαδή, θα ζητήσω να με βοηθήσει ο Καρκίνος φίλος μου, που ξέρει από σπίτι. Θα μας κάνει πάρκα και πλατείες, χαρά παιδιού! Άφησε που κι εγώ είμαι άσσος στην οργάνωση. Θα φροντίσω τα πάντα να στηθούν τέλεια και να λειτουργούν.

Στο τέλος, έχω σκεφτεί να βάλουμε τον Λέοντα για αρχηγό, με πρωτοπαλίκαρο τον Υδροχόο. Το σχέδιο μου είναι καλά κουρδισμένο: Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα γοητευτικό λιοντάρι? Το λιοντάρι θα γίνει αμέσως λαοφιλές κι ο Υδροχόος, έχει πολύ καλές ιδέες για να μπορέσει να απορροφήσει τους ομαδικούς κραδασμούς και να τους μετατρέψει σε έργο και ιδεολογία.

Για φαντάσου μια τέτοια πολιτεία!

Μπορείς να μου την χαρίσεις? Αν ναι, δώσε μου τις πρώτες ύλες για να την οργανώσω. Αν όχι, δώσε μου τουλάχιστον το εγχειρίδιο οδηγιών: Παρθένος είμαι. Από εγχειρίδια καταλαβαίνω!

Σ’ ευχαριστώ όμορφα και καθαρά,

Ο Παρθένος

*Ψάχνετε κι άλλες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα; Ανεξαρτήτως ζωδίου, εδώ θα βρείτε πολλές επιλογές για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved