Τα 12 ζώδια πάνε Christmas Shopping

Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα αυτά τα χριστουγεννιάτικα δώρα…

Τα 12 ζώδια πάνε Christmas Shopping

by Stazomeli

ΚΡΙΟΣ: Το παιδί σίφουνας με την υπομονή κουκούτσι. Θέλει δώρο και το θέλει τώρα. Κάτι να τον συναρπάσει, να τον γοητεύσει και να το χρησιμοποιήσει-επιδείξει- για 10 ημέρες. Πάρτε του ότι θέλετε, αρκεί να τον ενθουσιάσετε για λίγο. Θα έλεγα να αποφύγετε τίποτα ντελικάτες προτάσεις (ξεχάστε τα κρύσταλλα και τις πορσελάνες Βοημίας) και να διαλέξετε ότι αγαπάει η ψυχή σας. Βιβλία (με λίγες σελίδες, να χαρείτε), αθλητικό εξοπλισμό, κι ότι άλλο θέλετε.

krio

ΤΑΥΡΟΣ: Τα πιάσαμε. Οι τύποι έχουν γούστο και απαιτήσεις πολυτέλειας. Αν δεν το σηκώνει η τσέπη σας, πάρτε τους μισό κιλό εξαιρετικής ποιότητας σοκολατάκια, τουλάχιστον να το ευχαριστηθούν. Μη διανοηθείτε να τους πάτε όμως κανένα σερβίτσιο, όσο ακριβό κι αν είναι, θα σας το φέρουν στο κεφάλι. Οι άνθρωποι, ποιότητα θέλουν, όχι χρηστικότητα. Μια καλή τσάντα ή ένα πουλόβερ από μοχέρ θα ήταν ότι πρέπει για μια Ταυρίνα, ενώ κι ο μεσιέ Ταύρος, ένα καλοραμμένο πουκάμισο, θα το τιμούσε.

tavros_copy

ΔΙΔΥΜΟΙ: Χαρίστε τους ένα κύβο του RubiK τον οποίο θα έχετε ανακατέψει καλά. Δώστε τους ένα βιβλίο 500 σελίδων, αλλά μπερδέψτε πρώτα τις σελίδες. Δώστε τους την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το μεγαλείο του μυαλού τους και της γλώσσας τους. Γι αυτό το τελευταίο, χαρίστε τους ένα κινητό, αλλά ουχί ένα απλό κινητό: όσο πιο περίπλοκο, τόσο πιο ενθουσιώδης θα είναι και οι αντιδράσεις τους. Τίποτα δεν είναι απλό με έναν Δίδυμο, γιατί να είναι τα δώρα τους?

images_14rg

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το -κατά τα φαινόμενα που απατούν- γλυκό αυτό ζώδιο, θα γκρινιάξει ότι κι αν του πάρετε, οπότε μην διανοηθείτε να σπάσετε τα κεφάλια σας για το δώρο του. Κλασσικά όλοι λένε ότι στους Καρκίνους χαρίζουμε κάτι για το σπίτι. Ίσως ένα σκεύος μαγειρικής ή ένα βιβλίο συνταγών. Λάθος! Μέγα λάθος! Χαρίστε τους μια συνδρομή για Street Fighting, ένα κουπόνι για να κάνουν Paragliding (εκείνο το extreme sport με το αλεξίπτωτο πλαγιάς), μια συνδρομή σε ένα έγκυρο οικονομικό περιοδικό (zzzzzz). Δικαιώστε επιτέλους τη γκρίνια τους, άκαρδοι άνθρωποι!

cancer

ΛΕΩΝ: Να προσκυνήσω τη χάρη τους. Να αφήσω τα διαμάντια και τα ρουμπίνια στα 1.800 ή να τα κάνω 2 κιλά στρογγυλά? Αν νομίζετε ότι εδώ θα την βγάλετε φτηνά, αλλάξτε παρέες. Κρίση ξε-κρίση, εδώ θα κριθείτε. Οι ντίβες το θέλουν, το αγαπούν, τα ποθούν το λούσο. Ρολόι θέλουν? Το καλύτερο θα τους πάρετε. Παπούτσια θέλουν? Τα πιο ραφινάτα θα τους χαρίσετε. Αυτοκίνητο θέλουν? Κάρτα απεριορίστων διαδρομών θα τους χαρίσετε. Μα πάνω από όλα, επιμεληθείτε καλά το περιτύλιγμα. Οι Λέοντες ξεκινούν από αυτό για να φτάσουν μέσα.

LEO

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αν σκοπεύετε να τους χαρίσετε τον ουρανό με τα άστρα, να το ξεχάσετε. Πιάνει πολύ χώρο, θέλει πολύ καθάρισμα, δεν ταιριάζει με την ταπετσαρία, δεν έχει καμία χρηστικότητα, είναι εντελώς περιττός. Ενώ μια καφετιέρα! Φτιάχνει καφέ! Ένα σίδερο! Σιδερώνει! Ένα τιρμπουσόν! Ανοίγει μπουκάλια! Ένα κιτ καθαρισμού αυτοκινήτου! Καθαρίζει, γυαλίζει, φροντίζει το αυτοκίνητο! Το πιάσατε το νόημα ή να συνεχίσω στο άπειρο? Δε θέλει και πολλή φαντασία. Λάθος! Δε θέλει καθόλου φαντασία λέμε…

virgo

ΖΥΓΟΣ: Εδώ τα πράγματα είναι καλά! Του αρέσει δεν του αρέσει το δώρο, θα σας χαμογελάσει, θα σας αγκαλιάσει, θα σας φιλήσει και θα κοιμηθείτε τον ύπνο του δικαίου, νομίζοντας ότι τον καταϋποχρεώσατε με το δώρο σας. Για αποφυγή παρεξηγήσεων, αρώματα, τσάντες, ρούχα, κοσμήματα για τις κυρίες και το ίδιο και για τους κυρίους. Και να είναι ωραία παρακαλώ, χωρίς κανένα τρελό σχέδιο ή χρώμα. Αυτά θα τα δωρίσουμε αλλού…

zygos_copy_copy_copy_copy

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η περιπτωσάρα. Το ζώδιο που αντί για το δώρο, ενδιαφέρεται για αυτόν που του δίνει το δώρο. Τον κοίταξε καλά? Μήπως υπονοεί κάτι το δώρο? Υπάρχει κάτι που δεν πιάνει από την όλη κίνηση? Μήπως αυτός που του δίνει το δώρο, θέλει να του πει εμμέσως πλην σαφώς ότι κάτι πάει στραβά? Υπάρχει ζωή μετά θάνατον? Τα βαμπίρ είναι χορτοφάγα? Εν ολίγοις, αν δεν τους χαρίσετε οργασμούς, οτιδήποτε άλλο, θα περάσει από screening…. Ιδανικό δώρο για Σκορπιούς, χειροβομβίδες για να στολίσουν το δέντρο τους…

scorpio_decoration

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα πάντα όλα. Τι να πάρεις σε έναν Τοξότη και να μην τον ενδιαφέρει? Μια ιστορία να του πεις για το πώς το διάλεξες, κι αμέσως τον έχεις. Δοκιμάστε κάτι του τύπου «Αυτά τα σουπλά, τα βρήκα σε ένα μαγαζί που το έχει ο τρίτος ξάδελφος του Bob Marley, ο οποίος μεταξύ άλλων, κάνει διαλογισμό τύπου Πελεκάνος, αναπνέει μόνο από το αριστερό ρουθούνι κι έχει έρθει στην Ελλάδα μέσω δορυφόρου». Δεν χρειάζεται να το κουράσουμε, τα σουπλά απλά θα σκίσουν…

toxotis_copy_copy_copy_copy_copy_copy

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εδώ τα πράγματα σοβαρεύουν. Το αμπαλάζ να είναι ατσαλάκωτο, το δώρο να συνοδεύεται από κάρτα, κι εσείς παρακαλώ να έχετε τραβήξει μια κόντρα ξύρισμα (άντρες-γυναίκες) και να είστε ευπρεπώς ενδεδυμένοι. Το δώρο να έχει κάποιο prestige και κατά προτίμηση, μια χρηστικότητα. Χρώματα όπως το καναρινί, περτικαλί και λαχανί αποκλείονται και all time classic μαύρο είναι το πιο χαρωπό και σωστό χρώμα για έναν Αιγόκερω. Εναλλακτικά, το μπλε σκούρο μπορεί να ενθουσιάσει κάποιον παράτολμο Αιγόκερω, αλλά ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι! Μπρρρρρ. Προτιμήστε παρακαλώ κοσμήματα, αρώματα, ρούχα και αντικείμενα γραφείου. Αυτά. Over.

aig_copy

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θυμόσαστε τι είπαμε να μην χαρίσουμε στους Ζυγούς? Το δίνουμε στους Υδροχόους. Πρωτότυπα gadgets, τσάντες, ρούχα, παπούτσια με ιδιαίτερα σχέδια κι από ιδιαίτερα υλικά (κάτι σαν αυτά που φοράει η Lady Gaga, ένα πράγμα) και οτιδήποτε έχει πρίζα και οθόνη αφής, είναι η χαρά του Υδροχόου. Εναλλακτικά, πείτε τους πως τα Χριστούγεννα και η πρωτοχρονιά έχουν γίνει πια κατεστημένο και θα τους δείτε να σας επιστρέφουν τα δώρα μαζί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τον Αη-Βασίλη που κρέμεται από το μπαλκόνι.

papo

ΙΧΘΥΕΣ: Ντελικάτες υπάρξεις με απαιτήσεις που σε στέλνουν… στα σίδερα του πλησιέστερου αναρρωτηρίου. Χωρίς να υποδεικνύουν, μα με τρόπο αιθέρια ψυχαναγκαστικό, οι μικροί κι αόρατοι καταπιεστές του ζωδιακού, θα πεταρίσουν τα βλέφαρα με ανακούφιση, εάν το δώρο τους είναι αυτό που με εκατοντάδες μικρά κι ανεπαίσθητα υπονοούμενα, άφησαν να εννοηθεί ότι θέλουν. (Τώρα οι Σκορπιοί μοιάζουν άγγελοι μπροστά τους, ε? ε? ε? ε? ε?). Επειδή όμως επιμένετε, θα σας προτείνω να τους αγοράσετε μια όμορφη σάρπα, άρωμα για το σπίτι, αλλά το καλύτερο θα ήταν ένα organizer: ας τους βοηθήσουμε να αποκτήσουν επαφή με το χωροχρόνο-αμήν!

ixthies

*Ψάχνετε κι άλλες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα; Ανεξαρτήτως ζωδίου, εδώ θα βρείτε πολλές επιλογές για όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved