Η συμπεριφορά των Ζωδίων μετά το... πάρτι

Τι κάνουν, τι λένε, τι σκέφτονται, αφού καταφέρουν το στόχο τους να σας οδηγήσουν στην κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο ή χωλ τους;

Η συμπεριφορά των Ζωδίων μετά το... πάρτι

Μετά από χρόνιες μελέτες, έρευνες, τριμμένα παντελόνια και κάλους (φάγαμε τα νιάτα μας λέμε) στην αστρολογία καταφέραμε με επιτυχία να εξάγουμε ορισμένα συμπεράσματα όσον αφορά στη στάση και τις αντιδράσεις των εκπροσώπων των ζωδίων σε συγκεκριμένες καίριες στιγμές της προσωπική τους ζωής. Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα που έχουν να κάνουν με τον τρόπο που συμπεριφέρονται οι προαναφερόμενοι την επίμαχη εκείνη χρονική στιγμή που το… πάρτι (;) έχει τελειώσει! Τι κάνουν, τι λένε, τι σκέφτονται, αφού καταφέρουν το στόχο τους να σας οδηγήσουν στην κρεβατοκάμαρα, σαλόνι, κουζίνα, μπάνιο ή χωλ τους;

ΚΡΙΟΣ

«Χμμ (σκέφτεται λίγο) πώς είπαμε ότι σε λένε; Όχι πως έχει σημασία δηλαδή. Νομίζω ότι σε ερωτεύτηκα (ενθουσιάστηκα εννοεί). Το πάμε άλλη μία στα γρήγορα (κυριολεκτεί) τώρα που έχουμε ζεσταθεί;» (και μετά ξε-ερωτεύτηκε και ξενέρωσε και ξεπέρασε και ξε... γενικά).


ΤΑΥΡΟΣ

«Να σου πω, δεν έχεις τίποτα να τσιμπήσουμε; Μου φάνηκε ότι είδα κάτι κεφτεδάκια στην κουζίνα και μια ντοματοσαλάτα και λίγο ψωμάκι (και μια πατάτες στο 10).. Το σεξ πάντα μου ανοίγει την όρεξη. Άλλωστε πρέπει να φορτίσουμε τις μπαταρίες για τον.. επόμενο γύρο»( ύφος λιγωμένο όλο νόημα).

ΔΙΔΥΜΟΙ

(Κλείνει το κινητό) «Δεν πιστεύω να σε πείραξε, έτσι δεν είναι; Κοίτα, ξέρω τι σκέφτεσαι (εννοείται) αλλά έπρεπε να απαντήσω γιατί ο Μήτσος, ξέρεις αυτός που μένει στο διπλανό διαμέρισμα της Μαρίας που έχει ένα μαύρο αυτοκίνητο που το παρκάρει δίπλα στο περίπτερο του κυρ Αντρέα…» (μπλα μπλα μπλα).

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(Βαθύς αναστεναγμός) «Σ΄ αγαπώ και θέλω να είμαστε για πάντα μαζί. Θέλω να κάνουμε οικογένεια. Μη φύγεις ακόμα από τη ζεστή αγκαλιά μου. Αυτές οι στιγμές θα μείνουν πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου, θα κάνω tattoo με το όνομά σου στο μπράτσο μου ..» (ένα δάκρυ κυλάει από τα μάτια…).

ΛΕΩΝ

(Ανασηκώνει το φρύδι με νόημα) «Δεν θέλω να περιαυτολογήσω (μπα! τι λες τώρα) αλλά νομίζω ότι ήμουν κορυφή! Αυτές οι στιγμές είναι ανεπανάληπτες γι’ αυτό….» (ανοίγει το συρτάρι του κομοδίνου, βγάζει μια φωτογραφία του και τη δίνει με αφιέρωση « για τις μοναδικές στιγμές που έζησες μαζί μου..»)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Κοίτα δε θέλω να σε προσβάλλω αλλά πρέπει να πας να κάνεις μπάνιο για να αλλάξω και τα σεντόνια. Α, και που είσαι! Αριστερά στο δεύτερο ντουλάπι δίπλα στον καθρέφτη έχει ένα μπουκαλάκι με θαλασσί ετικέτα που είναι αντιβακτηριδιακό για τις ευαίσθητες περιοχές. Χρησιμοποίησέ το!»

ΖΥΓΟΣ

«Νομίζω ότι… ε, δεν ξέρω, αλλά να.. Αν θέλεις την επόμενη φορά, αν βέβαια δεν σου κάνει κόπο, καλό θα ήταν να βάλεις ένα καθρέφτη δίπλα ή πάνω από το κρεβάτι! Θα ήθελα να βλέπω ποιες στάσεις με κολακεύουν. Και μιας και το έφερε η κουβέντα, θα μπορούσες να χρησιμοποιείς περισσότερο άρωμα κι αποσμητικό για τις μασχάλες.. »

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

(Μετά από 5 ώρες και 45 λεπτά) «Κοίτα, μην ανησυχείς! Οι μελανιές κι οι δαγκωνιές θα φύγουν σε καμιά βδομάδα (δεν λέει ότι: μέχρι τότε, θα έχω προσθέσει κι άλλες). Ούτως ή άλλως όλοι πρέπει πλέον να ξέρουν ότι ανήκεις τώρα πια σε μένα…»

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Καλά! Είχε πολύ πλάκα! Τι λες; Δοκιμάζουμε και κάτι άλλο; Αυτό στον πάγκο της κουζίνας ή αυτό που κάθεσαι σε καρέκλα ή το άλλο στο μπαλκόνι ή… (ή κρεμαστούμε από τα φωτιστικά). Δεν υπερβάλω αλλά θέλω να τα κάνω όλα μαζί σου. Έλα, θα δεις! Θα ρίξουμε πολύ γέλιο..»(νήπια ετών 30 φεύγα με μπαλόνια).

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

(Με ύφος σοβαρό) «Έγιναν κάποια λαθάκια δε λέω (στόναρε λίγο στην αρχή) αλλά νομίζω ότι έχουμε τις προυποθέσεις να αγγίξουμε την τελειότητα. Βέβαια έχουμε ακόμα δρόμο μέχρι να την κατακτήσουμε. Τόσα χρόνια αυτό προσπαθώ. Αλήθεια σου άρεσε ή λες ψέματα; Μήπως να το ξανακάνουμε για να σιγουρέψουμε ότι όλα θα γίνουν σωστά αυτή τη φορά;»

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Θα στο πω ευθέως! Είμαι κατά των σχέσεων, δεν μπορώ τις δεσμεύσεις. Νιώθω ότι χάνεις τον προορισμό σου όταν είσαι με κάποιον άλλο. Τέλος πάντων! Αν είναι, θα σου τηλεφωνήσω, οκ; (λέει φεύγοντας και δεν προλαβαίνει να ακούσει το: μα γνωριστήκαμε μέσω Facebook! Την άλλη μέρα στέλνει mail «ναι εγώ είμαι, ξέρω ότι χθες είπα…, αλλά..»)

ΙΧΘΥΕΣ

«Ήταν φανταστικά!» (είπε με γλαρό ύφος κι ύστερα ο κοκοβιός, που πριν λίγες ώρες είχε μεταμορφωθεί σε τεράστιο λευκό καρχαρία, πήρε την προηγούμενη χαριτωμένη του μορφή, σφάλισε τα ματάκια του κι αφέθηκε σ’ ένα ύπνο γεμάτο όνειρα στον πανέμορφο κοραλλιογενή ύφαλο! )

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved