Fiction Astrology: Ο Αγ. Βαλεντίνος και οι αισθησιακές επιθυμίες του Άρη και της Αφροδίτης

Πώς θα περάσουν την ημέρα των ερωτευμένων οι "αιώνιοι εραστές";

Fiction Astrology: Ο Αγ. Βαλεντίνος και οι αισθησιακές επιθυμίες του Άρη και της Αφροδίτης

Ο Άρης και η Αφροδίτη καταστρώνουν τα ρομαντικά σχέδιά τους και ο διάλογός τους έχει ως εξής:

Άρης: Καλημέρα, πανέμορφή μου Αφροδίτη. Ξέρεις, σήμερα είναι η μέρα που οι καρδιές χτυπούν πιο δυνατά.

Αφροδίτη: Καλημέρα, γοητευτικέ Άρη. Αχ, ναι, η ημέρα που οι ερωτικές επιθυμίες ανθίζουν αποπλανητικά.

Άρης: Είμαι βέβαιος πως και εσύ έχεις την ίδια άποψη. Έχεις καμία ιδέα πώς θα μπορούσαμε να το γιορτάσουμε με έναν πονηρούλη και πικάντικο τρόπο;

IMG_3851.jpg

Αφροδίτη: Νομίζω ότι έχω μια ιδέα, αλλά πρέπει να είσαι έτοιμος για κάτι πολύ… αισθησιακό.

Άρης: Είμαι πάντα έτοιμος για πικάντικες περιπέτειες, γλυκιά μου. Πες μου, τι σκέφτεσαι;

Αφροδίτη: Τι θα έλεγες αν πηγαίναμε σε έναν ερωτικό κήπο, γεμάτο λουλούδια που θα αντιπροσώπευαν τις επιθυμίες μας; Το κάθε ένα λουλούδι από αυτά θα είχε και από ένα ερωτικό υπονοούμενο, και έτσι θα ανακαλύπταμε μαζί τα μυστικά τους.

Άρης: Ω, Αφροδίτη, αυτό είναι πραγματικά απολαυστικό. Να ανακαλύπτουμε τα μυστικά πίσω από κάθε λουλούδι, αναδεικνύοντας τις κρυφές επιθυμίες μας. Αλλά πρέπει να σε προειδοποιήσω, είμαι ένας πολύ έξυπνος θεός.

Αφροδίτη: Αχ, Άρη μου γνωρίζω πολύ καλά την έξυπνη φύση σου. Αλλά ποιος είπε ότι δεν μπορώ να σε ανταγωνιστώ; Θα αποκαλύπτω σιγά-σιγά τις δικές μου επιθυμίες με τρόπους που θα σε αφήσουν… άφωνο.

Άρης: Ω, τώρα είμαι ακόμα πιο ανυπόμονος. Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, την περιπέτειά μας στον ερωτικό κήπο και ας ανακαλύψουμε τα απόκρυφα ερωτικά μυστικά, πίσω από κάθε λουλούδι, με έναν σαγηνευτικό και πρωτότυπο τρόπο.

Αφροδίτη: Πάμε αγαπημένε μου. Ας βιώσουμε αγκαλιασμένοι αυτήν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με πάθος και πικάντικη διάθεση και ας αφήσουμε την έξυπνη πλευρά μας να μαγνητίσει την αγάπη μας.

Οι καρδιές τους κτυπούσαν πιο δυνατά καθώς ανακάλυπταν ερωτικά μυστικά πίσω από κάθε λουλούδι, αφήνοντας τις επιθυμίες τους να ανθίζουν γεμάτες πάθος και έξυπνες ανταλλαγές.

*Οι φωτογραφίες είναι φτιαγμένες με AI

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved