Fiction Astrology: Ο Άρης και η Lamborghini του

Κατασκευασμένη στον πλανήτη του, όμως, με ειδικές δυνατότητες για να είναι πιο εντυπωσιακή

Fiction Astrology: Ο Άρης και η Lamborghini του

Ο Άρης ήταν ένας πλανήτης που ήταν πάντα διαφορετικός από τους άλλους. Ήταν πιο κόκκινος, πιο ξηρός, πιο άγριος, αλλά και πιο μοναχικός.

Μια μέρα, ο Άρης αποφάσισε να φύγει από τον πλανήτη του. Ήθελε να επισκεφτεί τη Γη, να συναντήσει τους ανθρώπους της και να ζήσει νέες εμπειρίες.

Ο Άρης χρησιμοποίησε τη μαγική του δύναμη για να μεταμορφωθεί σε ένα αυτοκίνητο. Μία κόκκινη Lamborghini, κατασκευασμένη στον πλανήτη του, με ειδικές δυνατότητες για να είναι πιο εντυπωσιακή.

Έφτασε στη Γη με ένα τεράστιο άλμα και άρχισε να οδηγεί. Ήταν ενθουσιασμένος με όλα όσα έβλεπε. Όλα ήταν τόσο διαφορετικά από τον πλανήτη του, οι πόλεις, τα χωριά, οι θάλασσες, τα βουνά.

Ο Άρης οδηγούσε τη Lamborghini του με τρόπο που δεν είχε ξαναδεί κανείς. Το αυτοκίνητο ήταν πολύ γρήγορο και ευέλικτο και ο Άρης μπορούσε να το χειριστεί με απίστευτη επιδεξιότητα. Έκανε στροφές με ταχύτητα φωτός, περνούσε από κάγκελα σαν να μην ήταν τίποτα και έκανε άλματα που θα έκαναν ακόμα και τους πιο έμπειρους ακροβάτες της Γής να νιώθουν άβολα.

Οδηγούσε για μέρες και νύχτες γιατί ήθελε να δει όσο το δυνατόν περισσότερα. Μια μέρα, ο Άρης έφτασε σε μια μικρή πόλη, τη Νιρβάνα. Η πανέμορφη αυτή πόλη ήταν ήσυχη, γαλήνια και οι άνθρωποι ήταν ευγενικοί και φιλόξενοι.

Σταμάτησε το αυτοκίνητό του στην κεντρική πλατεία. Οι άνθρωποι που τον πλησίασαν ήταν περίεργοι να μάθουν για αυτόν. Ποτέ δεν είχαν δει κάτι τέτοιο.

Μια ομάδα παιδιών που έπαιζαν στο δρόμο ήταν ενθουσιασμένα, όταν είδαν την Lamborghini να πλησιάζει και έτρεξαν να την σταματήσουν.

Ο Άρης σταμάτησε το αυτοκίνητο και άνοιξε το παράθυρο. Τα παιδιά ήταν τόσο κοντά, που μπορούσαν να μπούν μέσα στο αυτοκίνητο.

"Είναι υπέροχο!" είπε ένα από τα παιδιά. "Πώς το οδηγείς τόσο γρήγορα;"

"Είναι εύκολο" είπε ο Άρης. "Απλά πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου."

Τα παιδιά χαμογέλασαν. "Θα θέλαμε να το οδηγήσουμε και εμείς" είπε ένα άλλο παιδί.

Ο Άρης χαμογέλασε και είπε: "Φυσικά, μπορείτε."

Ο Άρης έβαλε τα παιδιά στο αυτοκίνητο και τα παρακολουθούσε που ήταν τόσο χαρούμενα που πηδούσαν από τη χαρά τους.

Κάθισε πίσω στο αυτοκίνητο και παρακολουθούσε τα παιδιά να περιεργάζονται το όχημα. Ήταν τόσο χαρούμενα και γεμάτα ζωντάνια που ένιωσε ότι είχε βρει κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Άρχισε να τους μιλάει για τον εαυτό του. Τους διηγούνταν για τον δικό του πλανήτη και για το ταξίδι του στη Γη και όλοι τον άκουγαν με προσοχή. Ήταν εντυπωσιασμένοι από την ιστορία του και έτσι έμεινε στην πόλη τους για ένα μεγάλο διάστημα. Έπαιζε με τα παιδιά, μιλούσε με τους ηλικιωμένους και βοηθούσε τους αγρότες. Ένιωθε ότι είχε βρει το σπίτι του. Είχε βρει ανθρώπους που τον καταλάβαιναν και αποφάσισε να μένει μεγάλα χρονικά διαστήματα σ’ αυτήν την ονειρεμένη πόλη, τη Νιρβάνα του. Θα συνέχιζε να ταξιδεύει, αλλά θα επέστρεφε πάντα στην πόλη αυτή.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved