Fiction Astrology: Η Αφροδίτη η Σελήνη και η μαγεία των Χριστουγέννων

Συνεννοήθηκαν για να κάνουν κάτι ξεχωριστό 

Fiction Astrology: Η Αφροδίτη η Σελήνη και η μαγεία των Χριστουγέννων

Μια παγωμένη νύχτα, καθώς ο χειμώνας κυριαρχούσε στη Γη, η Σελήνη και η Αφροδίτη συναντήθηκαν στον ουρανό. Η Σελήνη είπε στην Αφροδίτη, τη θεά του Έρωτα: «Γνωρίζεις, Αφροδίτη, πόσο μας αρέσει να παρακολουθούμε τα Χριστούγεννα στη Γη; Είναι μια εποχή που η αγάπη και η αλληλεγγύη επικρατούν.»

Η Αφροδίτη ανταποκρίθηκε με ένα γλυκό χαμόγελο. «Φυσικά, αγαπητή Σελήνη. Αυτή είναι η εποχή που οι καρδιές ανοίγουν και οι άνθρωποι ενώνονται. Ε, ας κάνουμε και εμείς κάτι ξεχωριστό για αυτήν τη χρονική περίοδο.»

Ενώ η νύχτα εξελίσσεται, η Σελήνη και η Αφροδίτη παρακολουθούν από ψηλά τη Γη. Βλέπουν τα παιδιά να κάνουν χιονάνθρωπους και να γελούν κάτω από τα χιονισμένα δέντρα, ενώ οι οικογένειες συγκεντρώνονται γύρω από το τζάκι και μοιράζονται όμορφες, χαρούμενες στιγμές.

Κάποια στιγμή, η Αφροδίτη, με τη γνωστή νωχέλειά της, έκανε μια μαγική κίνηση και αμέσως κατάκλυσαν χιονονεράιδες στη Γη. Αυτές οι νεράιδες σκόρπισαν ανθισμένα λουλούδια που έφεραν την αγάπη και τη χαρά στις καρδιές των ανθρώπων. Τα Χριστούγεννα στη Γη έγιναν ακόμα πιο μαγικά, καθώς η αγάπη και η ελπίδα επικράτησαν.

Οι χιονονεράιδες είχαν σκοπό να συνοδεύσουν τους ανθρώπους στα όνειρά τους, δίνοντάς τους ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον. Και όταν τα Χριστούγεννα φτάνουν στο τέλος τους, η αγάπη και η αλληλεγγύη να παραμείνουν στις καρδιές των ανθρώπων, όχι μόνο κατά τη διάρκεια των γιορτών, αλλά καθ’ όλη τη χρονική περίοδο.

Είναι μια υπενθύμιση ότι τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή μαγείας, αγάπης και ελπίδας και η Σελήνη και η Αφροδίτη παρακολουθούν πάντα με χαρά την ανθρώπινη αγάπη που λάμπει σε αυτήν την περίοδο.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved