Fiction Astrology: Ό Άγιος Βασίλης στολίζει το χριστουγεννιάτικο δένδρο με... παρέα

Προσκάλεσε τους φίλους του από το ηλιακό σύστημα να το στολίσουν μαζί

Fiction Astrology: Ό Άγιος Βασίλης στολίζει το χριστουγεννιάτικο δένδρο με... παρέα

Ο Άγιος Βασίλης είχε μια ιδιαίτερη ιδέα φέτος. Ήθελε να γιορτάσει τα Χριστούγεννα με τους φίλους του από το ηλιακό σύστημα, από τη Σελήνη μέχρι τον Κρόνο. Τους προσκάλεσε όλους στο εργαστήριό του, στον Βόρειο Πόλο και ετοίμασε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο δέντρο για να το στολίσουν μαζί.

Οι πλανήτες ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που θα συναντούσαν τον Άγιο Βασίλη και έφτασαν ένας-ένας με τα δικά τους στολίδια και δώρα. Η Σελήνη ήταν η πρώτη που έφτασε, και έφερε μερικά λαμπερά αστέρια και κομήτες για να κρεμάσει στο δέντρο. Έφερε, επίσης, μερικά τυριά και κράκερς για όλους να γευματίσουν. Χαιρέτησε τον Άγιο Βασίλη με μια μεγάλη αγκαλιά και τον ευχαρίστησε για την πρόσκληση.

Ο επόμενος που έφτασε ήταν ο Ερμής και έφερε μερικά θερμόμετρα και μαγνήτες για να βάλει στο δέντρο. Έφερε, επίσης, μερικά γυαλιά ηλίου και καπέλα για όλους να φορέσουν. Χαιρέτησε τον Άγιο Βασίλη με ένα ζεστό χαμόγελο και τον κολάκευσε για τη γενειάδα του.

Η τρίτη που έφτασε ήταν η Αφροδίτη και έφερε μερικά λουλούδια και καρδούλες για να στολίσει το δέντρο. Έφερε, επίσης, μερικά αρώματα και κοσμήματα για όλους να απολαύσουν. Χαιρέτησε τον Άγιο Βασίλη με ένα γλυκό φιλί και του είπε ότι ήταν ωραίος.

Ο τέταρτος που έφτασε ήταν η Γη και έφερε μερικές σημαίες και χάρτες για να εμφανίσει στο δέντρο. Έφερε, επίσης, μερικά βιβλία και παιχνίδια για όλους να μάθουν από αυτά. Χαιρέτησε τον Άγιο Βασίλη με μία σθεναρή χειραψία και του είπε ότι χάρηκε που τον είδε.

Ο πέμπτος που έφτασε ήταν ο Άρης και έφερε μερικούς …πυραύλους και ρομπότ για να προσαρτήσει στο δέντρο. Έφερε, επίσης, μερικά πυροτεχνήματα και μπαλόνια για όλους να διασκεδάσουν. Χαιρέτησε τον Άγιο Βασίλη με ένα δυνατό χειροκρότημα και τον προκάλεσε σε έναν … αγώνα.

Ο έκτος που έφτασε ήταν ο Δίας και έφερε μερικά φεγγάρια και δαχτυλίδια για να στολίσει το δέντρο. Έφερε, επίσης, μερικές καραμέλες και μπισκότα για όλους να φάνε. Χαιρέτησε τον Άγιο Βασίλη με ένα θερμό γέλιο και του αστειεύτηκε για το βάρος του.

Ο τελευταίος που έφτασε ήταν ο Κρόνος και έφερε μερικά κρύσταλλα και νιφάδες για να κοσμήσει το δέντρο. Έφερε, επίσης, μουσική και φώτα για όλους να χορέψουν. Χαιρέτησε τον Άγιο Βασίλη με μία ευγενική υπόκλιση και τον επαίνεσε για τη γενναιοδωρία του.

Οι πλανήτες και ο Άγιος Βασίλης πέρασαν υπέροχα, στολίζοντας το δέντρο και το έκαναν να φαίνεται όμορφο και γιορτινό. Αντάλλαξαν επίσης τα δώρα τους και ήταν ευχαριστημένοι από τα δώρα των άλλων. Ευχαρίστησαν τον Άγιο Βασίλη για την καλοσύνη του και του είπαν ότι τον αγαπούσαν.

Ο Άγιος Βασίλης ήταν πολύ χαρούμενος που γιόρτασε τα Χριστούγεννα με τους φίλους του και συγκινημένος από τη φιλία τους. Έμαθε, επίσης, πολλά για τους πλανήτες και ήταν εντυπωσιασμένος από την ποικιλομορφία και τη διαφορετικότητά τους. Σκέφτηκε ότι ίσως του χρόνου, θα προσκαλούσε περισσότερους πλανήτες, για να δει τι θα φέρουν.

Χαμογέλασε καθώς τους αγκάλιαζε όλους, και τους ευχήθηκε Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved