Το μαύρο φεγγάρι του έρωτα…

Μα έχει μια πανσέληνο απόψε…

Το μαύρο φεγγάρι του έρωτα…

by Stazomeli

Και η πανσέληνος κλήρωσε να είναι στο ζώδιο του Ζυγού.

Σ’ αγαπώ-μ’ αγαπάς, αλλά όλα τούτα στον υπερθετικό βαθμό και με ένα γερό δάγκωμα στα χείλη. Κι όλα αυτά στην 17η μοίρα του άξονα Ζυγού-Κριού. Διότι η Σελήνη ναι μεν λάμπει στον Ζυγό, αλλά ο Ήλιος είναι απέναντί της στον Κριό και την κοιτά που κόβει βόλτες…

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα μαγικά του Σαββατοκύριακου.

kiss_copy

Ο Κυβερνήτης του Ήλιου (Άρης-Κριός) και η Κυβερνήτης της Σελήνης (Αφροδίτη-Ζυγός), πάνε να αγκαλιαστούν μέσα από ένα σφιχτό τετράγωνο ιδιομοιρίας.

Η ανελέητη αυτή συνεύρεση, θα έχει ως αποτέλεσμα, να βιώσουμε ένα παθιασμένο και φουρτουνιασμένο Σαββατοκύριακο.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, σας υπόσχεται πολλά πάθη, πολλά λάθη, πολλή ζήλια, μα προπάντων άκρατο πλουραλισμό σε σεξουαλικά θέματα. Νομίζω ότι αρχίζετε να …μπαίνετε στο πνεύμα των ημερών…ε?

Μην ψάξετε για το ρομαντικό και το ανάλαφρο στοιχείο πουθενά. Δε θα το βρείτε, δεν είναι επί της παρούσης. Οτιδήποτε μέτριο, χλιαρό και ροζ, ξεχάστε το. Ο ερωτισμός στον αέρα θα είναι ακράτητος και πνιγηρός, δε θα αφήσει κανέναν αδιάφορο, καμία ψυχή ανεπηρέαστη.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Σελήνη το Σάββατο μπαίνει στον επικίνδυνο Σκορπιό και η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο βαριά, ακόμα πιο ερωτική, παθιασμένη και βουτηγμένη στο τυφλό πάθος.

passion21

Λογική, σύνεση, αυτοσυγκράτηση και αγνή αγάπη, δεν κάνουν κουμάντο αυτό το Σαββατοκύριακο.

Απολαύστε αυτό που μας χαρίζει το ουράνιο στερέωμα, κι αν είναι να καούμε, ας είναι τουλάχιστον στους 1000 βαθμούς!

Cheers!

Δειτε το video

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved