Η γυναίκα Υδροχόος

Ελεύθερη πεταλούδα, πετά παντού, δε γνωρίζει όρια και δεν ανήκει σε κανέναν!

Η γυναίκα Υδροχόος

by Stazomeli

Η έκπληξη προσωποποιημένη με αμπαλάζ! Η γυναίκα τούτη δε φοβάται τίποτα παρά μόνο τους κανόνες που επιβάλλονται! Ελεύθερη πεταλούδα, πετά παντού, δε γνωρίζει όρια και δεν ανήκει σε κανέναν!

Ιδιαίτερη προσωπικότητα, δεν μπορείς να την κατατάξεις σε καμία κατηγορία, μα ταυτόχρονα η ανεμελιά της και η απόταξη της πεπατημένης, σου προκαλεί το ενδιαφέρον.

shakira1_copy

Μα και το physique της είναι μοναδικό! Το γούστο της, η αγάπη της για οτιδήποτε ρηξικέλευθο, πρωτότυπο, μοναδικό, σε κάνει μερικές φορές να σαστίζεις. Με την ίδια ευκολία όμως που θα συνδυάσει τα αδύνατα, μπορεί και να γίνει φορέας του πιο κλασσικού στην extreme μορφή του!

Στα συναισθήματά της δεν είναι μαζεμένη, μα ούτε και την νοιάζει. Αγαπά ότι αγαπά και δεν ρίχνει βλέφαρο σε ότι δεν της κεντρίζει το ενδιαφέρον. Επίσης, δεν αισθάνεται τύψεις! Απελευθερωμένη συναισθηματικά, θα αγαπήσει τον φίλο σαν αδελφό, τον φίλο σαν εραστή και όλα θα γίνουν ένα όμορφο χαρμάνι στα φύλλα της καρδιάς της..

Μην ξεγελαστείτε όμως! Η Υδροχοϊνα, διαθέτει σταθερά πόδια και σταθερά αισθήματα. Ζηλεύει, πληγώνεται και σφυρηλατεί τις αντοχές της και τον χαρακτήρα της μέσα από κάθε αναποδιά. Προσέξτε λοιπόν καλά! Η γυναίκα που πατρονάρεται από τον Κρόνο και τον Ουρανό, δεν θα γελάσει με το αστείο εις βάρος της. Αντίθετα, θα ρίξει μια λοξή ματιά και θα αποφασίσει εάν θα γυρίσει την πλάτη, ή αν θα πολεμήσει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved