Έμπνευση

Έχετε αναρωτηθεί τι μπορείτε να κάνετε μέσα σε ένα συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο; Πολλά; Λίγα; Τίποτα;

Έμπνευση

Ας υποθέσουμε ότι οι 362 ημέρες που απομένουν μέχρι το τέλος της χρονιάς, είναι το χρονικό πλαίσιο που σας δίνω για να κάνετε ότι θέλετε και να λάμψετε. Ναι, καλά διαβάσατε: Να λάμψετε.

Συμφωνούμε αμφότεροι ότι 362 ημέρες είναι αρκετός καιρός για να σκεφτείτε, να συλλάβετε μια καλή ιδέα και να σκαρώσετε τους ή τον τρόπο για να την δείτε να παίρνει σάρκα και οστά.

Inspire134

Αν σας πω ότι θέλω να εμπνευστείτε κάτι καλό σε 5 λεπτά, μάλλον οι περισσότεροι θα μου προτείνετε μικρές χαριτωμένες ιδέες που θα με κάνουν να μειδιάσω από μετρημένη ικανοποίηση.

Αν όμως έχετε μπροστά σας τόσο χρόνο, όσο χρειάζεστε για να αφήσετε στο κεφάλι σας την Έμπνευση - την Ιδέα να κολυμπήσει μέχρι να σχηματιστεί καθαρά και να σας φωνάξει "Ε! Εδώ είμαι!!!!", τότε τα πράγματα, αλλάζουν!

Θέλω να δείτε ένα βίντεο που πραγματεύεται ακριβώς αυτό: Ο χρονικός περιορισμός, περιορίζει με τη σειρά του την Έμπνευση, την ικανότητά μας να βλέπουμε τον κόσμο διαφορετικά κι έτσι να μπορούμε να αλλάξουμε κι εμάς και τη στάση μας απέναντι στα προβλήματα..

Φερθείτε λοιπόν σαν να έχετε ΆΠΛΕΤΟ χρόνο, κανένα όριο, καμία καταπίεση. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και δημιουργείστε σαν να μην υπάρχει οριακό "αύριο’". Δείτε το χρόνο σαν μια ευθεία χωρίς σημεία ορόσημα, σαν έναν δρόμο που τον περπατάτε όπως εσείς θέλετε, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε τις ΕΜΠΝΕΥΣΕΙΣ σας.

Καλό δρόμο…

Δείτε το video που ακολουθεί:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved