Όχι έτσι! Θα μου σπάσεις το….

Kάπως έτσι νιώθω τελευταία και για την πολιτική μας κατάσταση: μικρές νίκες (?) οι οποίες, κάνοντας τον απολογισμό, αμφιβάλλω ότι θα μας χαρίσουν στιγμές αγαλλίασης και αισιοδοξίας.

Όχι έτσι! Θα μου σπάσεις το….

by Stazomeli

Μερικές φορές η μεγαλύτερη επιτυχία μπορεί να είναι ταυτόχρονα και η …. αρχή της μεγαλειώδους αποτυχίας.

Όχι, δεν με έχει βαρέσει στο κεφάλι τίποτα, σας διαβεβαιώνω ότι είμαι μια χαρά.

tablecloth_trick

Για φιλοσοφείστε το λίγο. Έχετε ποτέ βιώσει μια Πύρρειο (ή καδμεία) νίκη? Μια νίκη που σας χαροποίησε μεν, αλλά οι απώλειές σας κατά την κατάκτησή της μάλλον έβαψαν μαύρο τον ουρανό σας, παρά γαλάζιο?

Εγώ ομολογώ ότι έχω λυγίσει από τέτοιες νίκες. Κατορθώνω και απολαμβάνω ένα ένα μεν τα 5 κιλά μελομακάρονα τα οποία έχω με μαεστρία, πόνο και δάκρυα αποσπάσει από τα χέρια των συναδέλφων μου, της μαμάς μου, του αδελφού μου, του μανάβη μου και της γειτόνισσας, αλλά από την άλλη τα παντελόνια μου και τα φορέματά μου, δια μαγείας ΜΙΚΡΑΙΝΟΥΝ!!!

Μιας και το ανέφερα, κάπως έτσι νιώθω τελευταία και για την πολιτική μας κατάσταση: μικρές νίκες (?) οι οποίες, κάνοντας τον απολογισμό, αμφιβάλλω ότι θα μας χαρίσουν στιγμές αγαλλίασης και αισιοδοξίας.

Δε βαριέσαι! Οι κουραμπιέδες να ναι καλά! Για να ισορροπήσω 5 κιλά μελομακάρονα, θα χρειαστώ επειγόντως και 5 κιλά κουραμπιέδες…

ΥΓ. Ελπίζω αυτή τη φορά να μικρύνει ο μεταξωτός …γοφός μου, κι όχι τα ρούχα μου….

Ιδού η Πύρρειος νίκη των δυο μικρών:

Δειτε το video

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved