Αν σου κάνει μασάζ Υδροχόος, θα τα δεις όλα... αλλιώς!

Οι μασέρ του ζωδιακού: Ιστορία τρέλας και γέλιου!

Αν σου κάνει μασάζ Υδροχόος, θα τα δεις όλα... αλλιώς!

Μπαίνεις σε έναν ζεστό και σχεδόν αισθησιακό χώρο. Είναι γεμάτος κεριά κι αρώματα ανατολής. Η ήπια ατμόσφαιρα είναι ό,τι πρέπει για να χαλαρώσεις και να κάνεις μασάζ. Και τότε μπαίνει στο χώρο η μασέρ σου….. ο οποίος είναι… Υδροχόος!

"Καταρχάς, ελευθερώστε το μυαλό σας! Ξεκινήστε σπάζοντας τα δεσμά των σκέψεων, των "θέλω", των ιδεών που έχετε για το τι είναι μασάζ και το πως πρέπει να γίνεται. Αισθανθείτε κάθε πόρο του σώματός σας να ανοίγει, να εισρέει η θετική ενέργεια και να εξέρχεται η αρνητική. Αυτήν την τελευταία, βγάλτε την και φτύστε την στον πτυελοδοχείο που βρίσκεται στα αριστερά σας. Στην συνέχεια, αφεθείτε στα κοσμικά θεραπευτικά κύματα που εκπέμπονται από το σιντριβανάκι με το νανάκι και το τρεχούμενο νερό που έχω βάλει δίπλα στην πόρτα, γιατί είναι και καλό Φεγκ Σούι μην χαιρετίσω!"

Μην απορείτε με την ιδιαίτερη προσέγγιση του μασέρ σας. Μπορεί εκ πρώτης να φαίνεται κομματάκι κουκου (και είναι κουκουρούκου μην σας πω), αλλά πλάκα στην πλάκα, είναι ψαγμένος και ξέρει τι κάνει!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved