Με ποιο δώρο θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις έναν Ιχθύ;

Μια μεθυστική μυρωδιά μπορεί να ταξιδέψει έναν Ιχθύ και να τον τέρψει.

Με ποιο δώρο θα καταφέρεις να εντυπωσιάσεις έναν Ιχθύ;

Η πρώτη απάντηση που μου ήρθε στο μυαλό; …Με μια πετονιά! Οκ, χιούμορ ήταν, θα περάσει!

Θεωρώ ότι το μπλε κολακεύει τα ψάρια και τους προσθέτει μια extra λάμψη. Δίχως άλλο, μπλε να είναι και θα του ταιριάζει γάντι, εκτός κι αν έχει πράσινα μαλλιά! Οπότε, στον άνδρα Ιχθύ, θα έκανα δώρο ένα μπλε πουλόβερ ή ένα μπλε πουκάμισο.

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να καταφύγετε στην λύση του ενδύματος, τότε χαρίστε του ένα άρωμα. Μια μεθυστική μυρωδιά μπορεί να ταξιδέψει έναν Ιχθύ και να τον τέρψει. Μα κι ένα βιβλίο θα σας πρότεινα για ιδανικό δώρο. Το δυο αυτά δώρα είναι εξαιρετικά και για τα δυο φύλα και αν μιλάμε και για Ψαράκια με λίγο ταλέντο στις ξένες γλώσσες, μπορείτε να του κάνετε έκπληξη με ένα βιβλίο γραμμένο στα Φαρσί! (αυτό δεν είναι δώρο, φάρσα είναι, αλλά και πάλι τα Ψάρια θα το καταδιασκεδάσουν!).

Σκεφτείτε όμως και έναν πίνακα (μια αφίσα, μια ρέπλικα, ένα κάδρο) με θέμα και χρώματα ονειρεμένα. Γιατί όχι; Την αγάπη για την ομορφιά και την αισθητική τα Ψαράκια μας, τις έχουν υπερ-ανεπτυγμένες. Είναι ικανά ακόμα και να ερωτευτούν μια αναπαράσταση! Ακολουθείστε τον απλό κανόνα που λέει ότι προτιμούν το μπλε, το μωβ και τις αποχρώσεις τους και αποφύγετε τα έντονα χρώματα (π.χ. κόκκινο) με έντονες αντιθέσεις. Η αρμονία έχει θέση-κλειδί στην αισθητική τους…

Δε θα δίσταζα βέβαια και να τους χαρίσω θεραπευτικές πέτρες ή ένα βιβλίο για τις εναλλακτικές μεθόδους αυτοθεραπείας, αυτογνωσίας, ψυχολογίας.

Σε αντίθεση με τους πιο τετραγωνισμένους Παρθένους, οι Ιχθύες καλωσορίζουν κάθε ψήγμα γνώσης από όποιο ρεύμα σκέψης κι αν προέρχεται - Δίας παιδί μου! Ανοιχτός ορίζοντας, χωρίς όρια!- και τον εξερευνούν με μεράκι.

Πάντως σε μια καλή Ψαρίνα, δε το σκεφτόμουν και πολύ: θα της χάριζα τον Ουρανό με τ’ άστρα ή αλλιώς, ένα όμορφο κολιέ ή ένα λαμπερό δαχτυλίδι...!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved