Ώρα για χαλασμένο τηλέφωνο! Ποιο ζώδιο τα κάνει τελείως... μαντάρα;

Άλλα λέει ο Κριός, άλλα καταλαβαίνει ο Δίδυμος και άλλα... αισθάνεται ο Ιχθύς!

Ώρα για χαλασμένο τηλέφωνο! Ποιο ζώδιο τα κάνει τελείως... μαντάρα;

Φαντάσου τί συννενόηση πρέπει να γίνει για να μαζευτούν όλα τα ζώδια σε ένα σπίτι! Ο Κριός κάνει την αρχή του τηλεφώνου που στο τέλος καταλήγει σε... «σπασμένο»!

Ένα ωραίο Σάββατο απόγευμα...

Ο Κριός αποφασίζει να καλέσει στο σπίτι του όλα τα ζώδια για φαγητό, χαλαρή κουβέντα και κανένα επιτραπέζιο παιχνιδάκι. Τηλεφωνεί λοιπόν στον Ταύρο και του λέει να ειδοποιήσει τον Δίδυμο και έτσι ο ένας να μεταφέρει το νέο στον άλλον μέχρι να ειδοποιηθεί και ο Ιχθύς.

Ο Ταύρος, ενθουσιασμένος από την πρόταση, δίνει και την γευστική παραγγελιά του στον Κριό και τηλεφωνεί στον Δίδυμο.

Ο Δίδυμος καλεί τον Καρκίνο, λέγοντάς του ότι μια μεγάλη φιέστα διοργανώνεται στο σπίτι του Κριού με την συμμετοχή της Monica Belluci! *#OMG

Ο Καρκίνος αμέσως σπεύδει στην κουζίνα, για να ετοιμάσει ένα ταψί με την σπεσιαλιτέ του. Είναι χρυσή ευκαιρία να ξεχωρίσει έτσι!

Ενημερώνει τον Λέοντα, ο οποίος αποφασίζει να κλείσει ένα ραντεβού σε σπά, για να δείχνει λαμπερός το βράδυ. Τηλεφωνεί βιαστικά στον Παρθένο, ο οποίος αλλάζει το πρόγραμμά του, για να μπορέσει να παραβρεθεί και στέλνει μήνυμα στο Ζυγό.

Ο Ζυγός τρέχει στα μαγαζιά για να πάρει κάτι και να μην πάει με άδεια χέρια και λέει στον Σκορπιό τα νέα. Εκείνος, αφού σιγουρευτεί ότι δεν πρόκειται για δολοπλοκία εις βάρος του, αποφασίζει να βάλει μια sexy κολόνια και να πάει.

Ο Τοξότης ειδοποιήθηκε και εκείνος από τον Ζυγό, αφού ορθώς ο τελευταίος υποψιάστηκε ότι ο Σκορπιός θα κρατούσε μυστική την συνάθροιση! Ο Τοξότης πέταξε από τη χαρά του και για να πείσει τον Αιγόκερω, του είπε ότι το βράδυ θα τον πήγαινε σε μια σύνοδο κορυφής. Φρόντισε επίσης να πάρει εκείνος τον Υδροχόο -μη τυχόν και ο Αιγόκερως άνοιγε το στόμα του και πέταγε τίποτα για καμιά σύνοδο-.

Ο Υδροχόος και εκείνος χάρηκε και σκέφτηκε να πάρει και όλα τα επιτραπέζια που έχει σπίτι για να παίξουν όοοοοοολοι μαζί, αλλά πάνω στη χαρά του, ξέχασε να πάρει τον Ιχθύ.

Το βράδυ, άρχισαν να μαζεύονται όλοι στο σπίτι του Κριού και σιγά σιγά η ατμόσφαιρα έγινε ζεστή, φιλική, γεμάτη πειράγματα, γέλια, οίνο και φαγητό.

Και ξάφνου, χτυπάει το κουδούνι! Είναι ο Ιχθύς!

Γειά χαρά Κριέ! Ήρθα όπως είχαμε πει!

Πέρασε μέσα! Χαίρομαι που σε ειδοποίησαν!

Ποιος να με ειδοποιήσει καλέ; Τι λές; Έκανα διαλογισμό στον καναπέ μου σήμερα το απόγευμα και μπραφ! Θυμήθηκα τότε πριν από δυο μήνες, που μου είπες να περάσω το Σάββατο από το σπίτι σου να τα πούμε. Ε... να μαι λοιπόν!...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved