Ο Τοξότης με το όραμα και την αισιοδοξία του σε «παρασύρει» πάντα στην κορυφή!

Φορτισμένοι με ομαδικό πνεύμα, οι Τοξότες δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να ταιριάξουν σε μια ομάδα

Ο Τοξότης με το όραμα και την αισιοδοξία του σε «παρασύρει» πάντα στην κορυφή!

Ο Τοξότης έχει τόση ενέργεια... όσοι έχουν δύο άνθρωποι μαζί και μια ώθηση που πραγματικά σε κάνει να τα χάνεις! Κάποιοι Τοξότες βέβαια θα προτιμήσουν το διάβασμα, τα ταξίδια και το γράψιμο, από οποιοδήποτε άλλο σπορ.

Ένα σπόρ που ταιριάζει "γάντι" στους Τοξότες, είναι η ιππασία. Για σκέψου το λίγο: Ο Κένταυρος συμβολίζει τον Τοξότη, μισός άνθρωπος με ένα τόξο στο χέρι, μισός άλογο. Για τον ίδιο λόγο, θα τους πρότεινα και την τοξοβολία. Θέτουν στόχους, στέλνουν το βέλος τους μακριά και πετυχαίνουν στόχο ή εξασκούνται στο να τον πετύχουν! Ας μην ξεχνάμε ότι οι Τοξότες μαγεύονται όχι μόνο από τον προορισμό, αλλά και από το "ταξίδι" προς σ΄αυτόν…

Επίσης, θα τους ταίριαζε το τζόκιν, το ελαφρύ τρέξιμο, το κανό, οτιδήποτε θα τους κρατάει σε συνεχή κίνηση και θα τους δίνει την αίσθηση ότι ταξιδεύουν, μετακινούνται από ένα σημείο σε ένα άλλο.

Και τα ομαδικά σπορ όμως θα τους έλκυαν. Δε θα έλεγαν "όχι" σε χόκεϋ, μπέιζμπολ, βόλεϊ ή μπάσκετ. Φορτισμένοι θετικά με ομαδικό πνεύμα, οι Τοξότες δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να ταιριάξουν σε μια ομάδα και να την βοηθήσουν να πετύχει την κορυφή!

Γεμάτοι ζωντάνια και θέληση να δοκιμάσουν για να αντιμετωπίσουν κάθε αθλητική πρόκληση, οι Τοξότες είναι εκείνοι οι αθλητές που θα παρασύρουν με την αισιοδοξία τους και το όραμά τους για την κορυφή και τους συμπαίκτες τους!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved