Αυτά είναι τα κατάλληλα δώρα για να κατακτήσεις τους Αιγόκερους

Οι Αιγόκεροι δεν θα σε πονοκεφαλιάσουν με τις απαιτήσεις τους

Αυτά είναι τα κατάλληλα δώρα για να κατακτήσεις τους Αιγόκερους

Οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι της γής (και άρα της ύλης) και δεν θα σε πονοκεφαλιάσουν με τις απαιτήσεις τους. Είναι ξεκάθαρο πως το δώρο που θα κάνεις σε έναν Αιγόκερω, θα πρέπει να αρμόζει στο status του και να του περνά το μήνυμα ότι είναι ξεχωριστός.

Σου προτείνω να δώσεις έμφαση στην υπόσταση του δώρου, ακόμα κι αν το budget σου είναι χαμηλό. Για παράδειγμα ένα βιβλίο με συμβουλές επίτευξης στόχων (είτε επαγγελματικών είτε πνευματικών), θα τον φόρτιζε με θετική ενέργεια και θα το εκτιμούσε.

Εναλλακτικά μπορείς να τους χαροποιήσεις με αντικείμενα που θα τους προσδώσουν added value, δηλαδή προστιθέμενη αξία στο πρόσωπό τους. Για παράδειγμα, ένα καλό κόσμημα σε μια Αιγοκερίνα, θα της ταίριαζε γάντι, όχι επειδή είναι ακριβό, αλλά επειδή με αυτό νιώθει την αξία που έχει απέναντί σου και φυσικά είναι σε θέση να εκτιμήσει, όχι μόνο το χρώμα της πολύτιμης πέτρας, αλλά και το κύρος της! Με την ίδια λογική, δε θα δίσταζα να της χαρίσω μια τσάντα, ένα καλό ρολόι ή ένα καλό ζευγάρι παπούτσια!

Φυσικά και ο άνδρας Αιγόκερως κινείται στο ίδιο πνεύμα. Επομένως ένα καλό στυλό ή μια όμορφη θήκη για τις επαγγελματικές του κάρτες θα ήταν άξιο δώρο.

Μην φοβάσαι πως θα τους απογοητεύσεις, εάν δεν καταφέρεις να του προσφέρεις ένα τόσο κλασσάτο δώρο! Οι Αιγόκεροι είναι προσγειωμένοι στην πραγματικότητα όσο λίγοι, κι έτσι θα εκτιμήσει δεόντως ακόμα και μία πρόσκληση για δείπνο, αρκεί να του δείξεις ότι επιμελήθηκες την κάθε λεπτομέρεια!

Ακόμα-ακόμα, γράψτε τους μια όμορφη κάρτα! Η φροντίδα είναι εκείνο που στα δικά τους μάτια ανεβάζει το δώρο, κι όχι αναγκαστικά η αξία του!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved