Ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψω την πραγματική σημασία του Ήλίου και της Σελήνης

Για να γνωρίζεις κι εσυ... με απλά λόγια, τη σημασία του Ήλιου και της Σελήνης!

Ήρθε η στιγμή να σου αποκαλύψω την πραγματική σημασία του Ήλίου και της Σελήνης

Θα ξεκινήσω με τον υπέρλαμπρο Ήλιο:

ΗΛΙΟΣ ☼ = το «είναι» μας. Αυτό που μισούμε ή λατρεύουμε, ανάλογα με το ζώδιo μας. Οι βασικές μας ενέργειες, πηγάζουν από εκεί. Για όλα τα άλλα φταίνε η Μέρκελ και οι υπόλοιποι πλανήτες.
Μήπως νόμιζες ότι ο ωροσκόπος του Βασίλη έφταιγε για όλα τα δεινά που σου προκαλεί; Δεν είναι αλήθεια αγαπητή μου: φταίει και ο ίδιος ο Βασίλης!

Συμβουλή σου δίνω: μην αγνοείς τον Ήλιο και μην πέφτεις με τα μούτρα στους άλλους πλανήτες για να εξηγήσεις ότι βλέπεις, όπως θέλεις κι όπως θα ήθελες να είναι. Ξεκίνα με το σπόρο για να δεις τι φαί θα βγει στο τέλος της ημέρας στο πιάτο σου...

*Πάτησε εδώ για να μάθεις σε ποιο ζώδιο έχεις τον ΗΛΙΟ σου*

Θα συνεχίσω με τη συναισθηματική Σελήνη:

ΣΕΛΗΝΗ ☽ = ο εσωτερικός μας εαυτός και το υποσυνείδητό μας. Τα όνειρα και οι επιθυμίες μας. Ότι δεν βλέπεις, αλλά μπορείς και αισθάνεσαι. Η Σελήνη είναι μια καλή εξήγηση για τις ψυχώσεις που εμφανίζεις.

Για παράδειγμα, έρχεσαι και μου λες: "Έχω τη σελήνη μου στον σκορπιό"... και σου απαντώ εγώ "Ας πρόσεχες! Θα αναρωτιέσαι μια ζωή τι πηγαίνει στραβά με σένα και γιατί έχεις τις μαύρες σου ακόμα κι όταν φοράς άσπρα. Θέλεις να σηκώσεις κεφάλι, να αναστηθείς, αλλά του Λαζάρου πέρασε... κατάλαβες;"

*Πάτησε εδώ για να μάθεις σε ποιο ζώδιο έχεις την ΣΕΛΗΝΗ σου*

Νομίζατε ότι ξέρετε αστρολογία... μέχρι που βγήκα εγώ στο προσκήνιο!





©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved