Τι σημαίνει το πρώτο γράμμα του ονόματός σου;

Η ερμηνεία των γραμμάτων Χ, Ψ και Ω

Τι σημαίνει το πρώτο γράμμα του ονόματός σου;

Η περιγραφή κάθε γράμματος έχει μια βαθύτερη επιρροή στη ζωή μας, ιδίως αν αυτό τονίζεται, δηλαδή εμφανίζεται τρεις ή περισσότερες φορές στο όνομα μας, ή αν είναι το πρώτο φωνήεν ή το πρώτο σύμφωνο του ονόματός μας.

Χ

Το Χ αντιστοιχεί στον αριθμό 24 και κυβερνάται από τον Άρη.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Χ ή περιέχει περισσότερα από τρία Χ δείχνει ότι ξεχωρίζεις για την μαγνητική σου προσωπικότητα και τον αισθησιασμό σου. Χάρη στην επιρροή που εξασκείς στους άλλους μπορείς να αποκτήσεις υλικά αγαθά αλλά και τη σχέση που επιθυμείς.

Είσαι γενναιόδωρος/η, διαθέτεις επιχειρηματικό πνεύμα και ευελιξία στον οικονομικό τομέα. Σου αρέσει να σε αναγνωρίζουν και να εκτιμούν τις προσπάθειές σου.

Έλκεις τη βοήθεια και την επιτυχία σου, χάρη στον ευχάριστο χαρακτήρα και τον αισιόδοξο τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεις τα πράγματα.

Οι ιδιότητες του Χ είναι: μαγνητισμός, ευελιξία, αισιοδοξία, γενναιοδωρία, ευγένεια, επιχειρηματικό πνεύμα.

Το μάθημά σου είναι να μην είσαι δεσποτικός /η απέναντι στα αγαπημένα σου πρόσωπα και να μην πεισμώνεις όταν δεν σου κάνουν τα χατίρια.

Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για προβλήματα στην ουροδόχο κύστη και αφροδίσια νοσήματα.

Ψ

Το Ψ αντιστοιχεί στον αριθμό 25 και κυβερνάται από τον Ήλιο.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Ψ ή περιέχει περισσότερα από τρία Ψ δείχνει ότι είσαι ένα άτομο που η περιπετειώδης φύση του το κάνει ιδιαίτερα κινητικό. Το πρωτοπόρο πνεύμα σου διψά για γνώση και εμπειρίες.

Έχεις έντονη διαίσθηση, βλέπεις προφητικά όνειρα και έχεις ανεπτυγμένο το ταλέντο της παρατήρησης. Δίνεις μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια και βγάζεις πολύ γρήγορα συμπεράσματα.

Το έξυπνο και ανήσυχο μυαλό σου αναζητά διαρκώς πρωτότυπες ιδέες και καινούργιες δουλειές. Εργάζεσαι σκληρά και πετυχαίνεις σε οποιοδήποτε πεδίο κι αν ασχοληθεί.

Οι ιδιότητες του Ψ είναι: πρωτοπορία, διαίσθηση, περιπέτεια, δίψα για νέες γνώσεις, παρατήρηση και σημασία στη λεπτομέρεια.

Το μάθημά σου είναι να μην προκαλείς συγκρούσεις, να περιορίσεις την αίσθηση του ανικανοποίητου και να ολοκληρώνεις ότι αρχίζεις.

Στον τομέα της υγείας, υπάρχει προδιάθεση για ουρική αρθρίτιδα και προβλήματα στο αίμα.

Ω

Το Ω αντιστοιχεί στον αριθμό 26 και κυβερνάται από το Δία.

Αν το όνομα σου αρχίζει από Ω ή περιέχει περισσότερο από τρία Ω δείχνει ότι είσαι ένα άτομο εξωστρεφές, με αυτοπεποίθηση. Σου αρέσει να μαθαίνεις με βιωματικό τρόπο. Διαθέτεις ενθουσιασμό, θάρρος και μια επιθυμία για εξουσία. Δεν πτοείσαι από τις δυσκολίες.

Είσαι χαρισματικός ομιλητής και θα μπορούσες να γίνεις ρήτορας ή διπλωμάτης. Η επικοινωνία είναι ένας σημαντικός τομέας στη ζωή σου και μέσα από αυτή μπορείς και υλοποιείς τις ιδέες σου.

Η παρορμητικότητά σου σε οδηγεί σε ξαφνικές περιπέτειες, και συχνά προκαλείς εκνευρισμό στους άλλους και δημιουργείς τεταμένες καταστάσεις.

Οι ιδιότητες του Ω είναι: ενθουσιασμός, διπλωματία, επικοινωνία, χάρισμα λόγου, θάρρος, επιθυμία για εξουσία, παρορμητικότητα.

Το μάθημά σου είναι να αποκτήσεις αυτοέλεγχο και υπομονή.

Στον τομέα της υγείας υπάρχει προδιάθεση για δυσκοιλιότητα και προβλήματα στα έντερα.

Για βρεις τι σημαίνει το Πρώτο Γράμμα του Ονόματός σου, πάτησε εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved