Πώς συνδέεται ο αριθμός του σπιτιού που μένεις με τους πλανήτες;

Πώς συνδέεται ο αριθμός του σπιτιού σου με τους αστρολογικούς πλανήτες;

Πώς συνδέεται ο αριθμός του σπιτιού που μένεις με τους πλανήτες;

Ίσως είναι γνωστή σε κάποιους η σειρά των πλανητών, όπως αυτοί χρησιμοποιούνται συχνά σε διάφορες αστρολογικές τεχνικές. Για τις ανάγκες του άρθρου υπενθυμίζουμε εδώ τη σειρά των πλανητών από το 1 έως το 9: Ήλιος, Σελήνη, Άρης, Ερμής, Δίας, Αφροδίτη, Κρόνος, Ουρανός, Ποσειδώνας.

Η αριθμητική αυτή σειρά έχει πολλές εφαρμογές και στην αριθμολογία, όπου τηρείται με την ίδια συνέπεια. Μία από αυτές τις αριθμολογικές εφαρμογές συνδέει τον αριθμό του σπιτιού που μένεις ή και του χώρου εργασίας σου με έναν από τους πλανήτες και μάλιστα αποδίδει τις ιδιότητες του πλανήτη στο ίδιο σου το σπίτι.

Διάβασε πιο κάτω πώς ο αριθμός της οδού που μένεις μπορεί να αποκαλύψει το είδος, το ύφος και την ποιότητα τόσο του σπιτιού όσο και των κατοίκων του.

* Αν ο αριθμός του σπιτιού σου δεν είναι μονοψήφιος, άθροισε τα ψηφία του αριθμού, ώστε να καταλήξεις σε έναν μονοψήφιο αριθμό από το 1 έως το 9 (π.χ. Απόλλωνος 161 = 1+6+1 = 8).

Το σπίτι με αριθμό 1 βρίσκεται κάτω από την επίδραση του Ηλίου. Αυτό το χαρακτηριστικό ενθαρρύνει τη δημιουργική έκφραση και για αυτό ευνοεί τους καλλιτέχνες και τους συγγραφείς. Κατά κανόνα, αυτές οι οικίες είναι καλά φωτισμένες επειδή οι κάτοικοί τους αγαπούν το φως και τα ζωηρά χρώματα.

Το σπίτι με αριθμό 2 είναι κάτω από την επιρροή της Σελήνης. Συμβάλλει στην ανάπτυξη της διαίσθησης και της ενατένισης. Αυτό το στοιχείο είναι ο προστάτης των μουσικών ή ανθρώπων που εργάζονται με παιδιά. Αν όμως σε αυτά τα σπίτια ζουν άτομα με ψυχικές διαταραχές, οι ασθένειες αυτές μπορεί να επιδεινωθούν.

Το σπίτι με αριθμό 3 είναι κάτω από την επιρροή του Άρη. Αυτό δημιουργεί χαλασμένα υδραυλικά, σπασμένα έπιπλα ακόμη και μια φωτιά. Ο Άρης θα οδηγήσει τα άτομα που μένουν σε αυτό σε καυγάδες ή ακόμη και αγώνες.

Το σπίτι με αριθμό 4 είναι υπό την αιγίδα του Ερμή. Ενθαρρύνει την κοινωνικότητα και τις επαφές. Σημαντικό ρόλο στη ζωή των κατοίκων του, θα παίξει το τηλέφωνο.

Το σπίτι με αριθμό 5 είναι κάτω από την επιρροή του Δία. Ενθαρρύνει τους κατοίκους του για ιδεολογικές και πνευματικές αναζητήσεις. Σε αυτό το διαμέρισμα συχνά ζουν οι άνθρωποι ενωμένοι γύρω από μια ορισμένη ιδέα.

Το σπίτι με αριθμό 6 προστατεύεται από την Αφροδίτη. Το σύνθημά της είναι: η αγάπη και η αδράνεια! Η Αφροδίτη βοηθά στην φιλοξενία, το καλό γούστο και την μαγειρική τέχνη. Οι κάτοικοι της είναι γενικά λάτρεις των ζώων και των φυτών.

Το σπίτι με αριθμό 7 είναι κάτω από την επιρροή του Κρόνου. Για να ζήσεις σε αυτό το διαμέρισμα δεν είναι εύκολο, γιατί είναι κρύο. Ο Κρόνος προωθεί τις επαγγελματικές δεξιότητες και την εξοικονόμηση μετρητών.

Το σπίτι με αριθμό 8 είναι υπό την αιγίδα του Ουρανού. Αυτοί οι κάτοικοι έχουν μια υπέροχη σχέση με τους άλλους και κάνουν συνεχώς νέες φιλίες. Ο Ουρανός εδώ φιλοξενεί εφευρέτες και οπαδούς των απόκρυφων επιστημών.

Το σπίτι με αριθμό 9 είναι κάτω από την επιρροή του Ποσειδώνα. Ναύτες, καλλιτέχνες, μουσικοί και ιερείς νιώθουν άνετα με τους ενεργειακούς κραδασμούς αυτού του σπιτιού.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr για το iphone, το ipad ή το ipod σου εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved