«Διάβασε» το μέλλον σου μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου

Μία τεχνική για να βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις

«Διάβασε» το μέλλον σου μέσα από τις σελίδες ενός βιβλίου

Όσο οι άνθρωποι αναρωτιούνται για το μέλλον τους, εφευρίσκουν αμέτρητες μεθόδους για να καθορίσουν αυτό που πρόκειται να τους συμβεί στις μέρες που έρχονται. Η ενόραση του μέλλοντος μέσω βιβλίων, είναι μία από αυτές τις τεχνικές και όσο υπάρχουν βιβλία, υπάρχει και η «βιβλιομαντεία».

Δεν ξέρω αν την έχεις ακουστά, αλλά είμαι εδώ για να σου πω όλες τις λεπτομέρειες. Η διαδικασία περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενός βιβλίου, που θεωρείται ότι είναι φορέας της Αλήθειας, με την ράχη του κάθετα, προς τα κάτω. Ο ενδιαφερόμενος ενώ σκέφτεται μια σημαντική ερώτηση για τη ζωή του, το ρίχνει κάτω, στο πάτωμα. Η σελίδα που θα ανοίξει τυχαία το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οιωνός ή μήνυμα, σχετικά με το θέμα ή την ερώτηση που τέθηκε.

23-7-2014 mesa555

Πρόκειται για μια αρχαία τεχνική. Το Συμβούλιο της Βαν, το 465 μ. Χ., απαγόρευσε αυτή την πρακτική και εκείνοι που εξακολουθούσαν να τη χρησιμοποιούν, αφορίζονταν. Πάντως, η ιδέα ότι τα βιβλία περιέχουν την απόλυτη αλήθεια και μπορούν να πουν κάτι για ζητήματα μεγάλης σημασίας ή να δείξουν την πορεία μελλοντικών γεγονότων, προέρχεται από τον τρόπο που οι άνθρωποι προσεγγίζουν την έννοια του βιβλίου και των περιεχομένων του.

Σημειώνω πάντως ότι ένας από τους κινδύνους είναι ότι, συχνά, κάποιος θα χρησιμοποιήσει ένα βιβλίο που έχει σπουδάσει ή έχει διαβάσει αρκετά και σαφώς όταν το βιβλίο θα πέσει κάτω, είναι πιθανότερο να ανοίξει σε σελίδες που έχουν υποστεί μεγαλύτερη φθορά, εξαιτίας της χρήσης, οπότε ο ενδιαφερόμενος να προβλέψει εκ των προτέρων σε ποιο σημείο θα ανοίξει το βιβλίο.

23-7-2014 mesa5555

Εξαιτίας αυτού, συνιστάται να γίνει πιο τυχαία η μαντεία, συγκεντρώνοντας κι άλλα στοιχεία όπως τον αριθμό σελίδας και της γραμμής και χρησιμοποιώντας ζάρια, κάρτες, ή προσθέτοντας σε αυτή τη μέθοδο και κάποια άλλη.

Πως τελικά λειτουργεί; Ποια είναι η τεχνική;

Πριν θέσεις το ερώτημα σου σε ένα βιβλίο, είναι καλύτερο να είναι το αγαπημένο σου βιβλίο ή ένα που έχεις διαβάσει πολλές φορές, δεδομένου ότι θα είναι φορτωμένο με μια ενέργεια πιο προσαρμοσμένη σε σένα. Με αυτό τον τρόπο, θα πάρεις ευκολότερα τις απαντήσεις που επιδιώκεις.

Αφού επιλέξεις το κατάλληλο βιβλίο, θα πρέπει να είσαι τελείως μόνος/η και να απενεργοποιήσεις όλες τις συσκευές που μπορούν να σε αποσπάσουν. Πιάσε το βιβλίο με τα δύο χέρια και θέσε την ερώτηση που σε ενδιαφέρει, σιωπηρά. Κλείσε τα μάτια σου και μην κάνεις τίποτα για λίγα δευτερόλεπτα.

23-7-2014 mesa2

Έπειτα, έχεις δύο επιλογές: είτε να σκεφτείς μια σελίδα και μια γραμμή συγκεκριμένη (αριθμό, σειρά), είτε να ανοίξεις το βιβλίο σε τυχαίο σημείο και να τοποθετήσεις το δάχτυλό σου κάπου στη σελίδα. Αφού διαβάσεις τη γραμμή που επέλεξες, το κείμενο θα πρέπει να απαντά στην ερώτηση σου. Ερμήνευσε τη ρήση του βιβλίου ανάλογα με την ερώτηση που είχες θέσει. Ωστόσο, αν φαίνεται κωδικοποιημένη, πρέπει να την αναλύσεις λίγο περισσότερο για να καταλάβεις το μήνυμα της. Αν π.χ. υπάρχει μια περιγραφή ενός φυσικού τοπίου, να έχεις κατά νου ότι ένας τυφώνας ή μια καταιγίδα προμηνύει ένα άσχημο μέλλον, ενώ η βροχή και ο ήλιος είναι προάγγελοι ευτυχίας. Αν υπάρχει μια λίμνη, θάλασσα ή ποτάμι στην περιγραφή της φύσης, αυτό σημαίνει ότι όλα θα πάνε όπως τα θες στην αγάπη.

Το βιβλίο που πρόκειται να χρησιμοποιήσεις για να κοιτάξεις το μέλλον σου πρέπει να είναι ένα λογοτεχνικό έργο. Είναι άσκοπο να χρησιμοποιήσεις βιβλία αναφοράς ή λεξικά, δεδομένου ότι εκεί δε θα βρεις μια ολοκληρωμένη πρόταση που να μπορεί να αποκρυπτογραφηθεί και να χρησιμοποιηθεί ως μήνυμα. Είναι καλό να χρησιμοποιήσεις, επίσης, ένα χοντρό βιβλίο για να έχεις περισσότερες πιθανότητες και επιλογές.

Κλείνοντας να σου πω ότι κάθε φορά που σκέφτεσαι την ερώτηση, προσπάθησε να είναι συγκεκριμένη, γιατί σίγουρα σε αφηρημένα ζητήματα δε θα είναι εύκολο το βιβλίο να σου δώσει τις επιθυμητές απαντήσεις.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved