Νέος Ονειροκρίτης από το Astrology.gr!

Εσύ πιστεύεις στα όνειρα;

Νέος Ονειροκρίτης από το Astrology.gr!

Τα όνειρα και η ερμηνεία τους

Από μικρά παιδιά ακούγαμε τους μεγαλύτερους να λένε «Είδα ένα όνειρο απόψε, πολύ παράξενο. Τι να σημαίνει άραγε;»
Και για να ξεδιαλύνουν τα σημάδια του ονείρου ανάτρεχαν στην εμπειρία των παλαιότερων, κυρίως γυναικών, καθώς και στον Ονειροκρίτη της βιβλιοθήκης του σπιτιού.
Η μυστηριακή ατμόσφαιρα των ονείρων ανέκαθεν προκαλούσε τους ανθρώπους να την ερμηνεύσουν και να τη φέρουν στα μέτρα της δικής τους πραγματικότητας.

Είναι καλό ή κακό το όνειρό μου; Ποιος θα μου το εξηγήσει;

Τελικά, κάθε όνειρο έχει κάτι να μας πει και σίγουρα δεν εκφράζει μόνο πτυχές του υποσυνειδήτου μας, αλλά έχει και μια προφητική διάσταση.

Η επιστημονική κοινότητα έχει καταφέρει να δώσει ορισμένες ερμηνείες στο φαινόμενο των ονείρων, σύμφωνα με τις οποίες τα όνειρα συνδέονται τόσο με το ατομικό όσο και με το συλλογικό ασυνείδητο.
Από την άλλη πλευρά, οι απλοί άνθρωποι στο πέρασμα των χρόνων, έδωσαν πολλές ερμηνείες σχεδόν στο κάθε τι που μπορεί κάποιος να δει στο όνειρό του. Αυτές οι ερμηνείες, που είναι προϊόντα καθαρά εμπειρικής γνώσης, αποτελούν κομμάτι της λαϊκής παράδοσης κάθε τόπου και περιέχονται συνήθως στις σελίδες ενός Ονειροκρίτη.

Από σήμερα, φίλε αναγνώστη, μπορείς να διαβάσεις πολλές και δυσεύρετες ερμηνείες ονείρων που περιέχονται στο Νέο Ονειροκρίτη του Astrology.gr!


Ο Ονειροκρίτης αποτελείται από λέξεις-κλειδιά (λήμματα) και κάθε μια από αυτές τις λέξεις συχνά είναι το κομμάτι του ονείρου που θα βοηθήσει στην αποκωδικοποίησή του.
Βέβαια, πρέπει να θυμάσαι ότι τα όνειρα υπάρχουν παράλληλα με την καθημερινότητα κάθε ανθρώπου, γι' αυτό, αφού διαβάσεις την ερμηνεία του Ονειροκρίτη μας, στη συνέχεια μπορείς να τη συνδέσεις με τις καταστάσεις που κυριαρχούν στη ζωή σου αυτό το διάστημα.


Μπες και εσύ τώρα στον Ονειροκρίτη του Astrology.gr και αναζήτησε την ερμηνεία του δικού σου ονείρου!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved