Tι αποκαλύπτουν το σχήμα και οι ρυτίδες στο μέτωπό μας;

Το σχήμα, το πλάτος και το περίγραμμα του μετώπου φανερώνει πολλά για έναν άνθρωπο

Tι αποκαλύπτουν το σχήμα και οι ρυτίδες στο μέτωπό μας;

Στη γενικότερη έρευνα για τα χαρακτηριστικά του σώματος και το τι σημαίνουν, αξίζει να συμπεριλάβουμε και το σχήμα του μετώπου μας.

Αλήθεια, πες μου εσύ, γνωρίζεις ότι μπορεί να δώσει αρκετά στοιχεία για τον χαρακτήρα σου;

Αν υπάρχει ένα μέρος του προσώπου που λέει πολλά για έναν άνθρωπο, είναι το σχήμα, το πλάτος και το περίγραμμα του μετώπου του. Τι σου λέω τώρα;

Καταρχάς, αν είναι ένα μέτωπο ψηλό, εντυπωσιακό και γενικά μεγάλο, είναι πιθανό να επιτύχεις πολλά στη ζωή σου. Κατέχεις υψηλή νοημοσύνη και μεγάλη ανεκτικότητα. Επίσης είσαι άνθρωπος με θάρρος, μεγάλη ζωτικότητα και μεγάλη αντοχή. Αν έχεις την ευκαιρία να κυνηγήσεις τις εκπαιδευτικές και πολιτικές φιλοδοξίες σου, θα ανέλθεις σε υψηλά αξιώματα σε κάθε τομέα. Θέλεις κι άλλο;

Αν είσαι γυναίκα, το ίδιο μέτωπο δείχνει δύναμη και αντοχή, αλλά εδώ υπάρχει ένα μειονέκτημα γιατί λίγες γυναίκες μπορούν να διατηρήσουν την ενέργεια yang που ενυπάρχει σε ένα τέτοιο μέτωπο. Αντ' αυτού, ένα μικρότερο, στενό μέτωπο είναι προτιμότερο καθώς προτείνει μια πιο ευτυχισμένη, πιο ουσιαστική ζωή, που έχει χώρο για την μητριαρχική ενέργεια να καλλιεργηθεί. Μας φαντάζεσαι αλήθεια εμάς τις γυναίκες με μεγάλα μέτωπα!

Για να μην σου τα πολυλογώ, το μέτωπο είναι μια πτυχή yang του προσώπου που αντιπροσωπεύει τη δύναμη του χαρακτήρα και δείχνει επίσης την ευφυΐα, τη δημιουργικότητα και τα μορφωτικά επιτεύγματα. Να μην ξεχάσω να σου πω ότι είναι επίσης μια ένδειξη της σχέσης σου με τους γονείς σου.

23-4-2014 MESAAAA -

Σύμφωνα με πολλά κείμενα στην αρχαία κινεζική ανάγνωση του πρόσωπου, το μέτωπο αντιπροσωπεύεται από τον πλανήτη Άρη. Έτσι, το φυσικό χρώμα του μετώπου θα πρέπει να έχει διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου (Άρης - κόκκινο). Τα μέτωπα που διαθέτουν ένα κόκκινο έως ροζ χρώμα και τα οποία δείχνουν να ακτινοβολούν λάμψη συνδέονται με θετικά χαρακτηριστικά, ενώ αυτά που έχουν κάπως ωχρή και αδιάφορη εμφάνιση, υποδηλώνουν κάποια έλλειψη ισορροπίας και έτσι είναι αρνητικοί δείκτες.

Δεν μένουμε όμως μόνο σε αυτά! Οι ρυτίδες και οι γραμμές στο μέτωπο περιγράφουν τις εμπειρίες σου, επίσης. Οι θετικές και καλές εμπειρίες υπογραμμίζονται από ρυτίδες που είναι ίσιες και αδιάσπαστες, ενώ πάλι οι αρνητικές υποδεικνύονται από στραβές ή σπασμένες γραμμές. Ένα καθαρό μέτωπο είναι το επιθυμητό, καθώς αυτό είναι από τους καλύτερους δείκτες ότι διαθέτεις καθαρό μυαλό με ικανότητα για ορθή κρίση.

Εδώ βέβαια όποιος στενοχωριέται για το χλωμό και στεγνό μέτωπό του, υπάρχει λύση! Ποια; Ένα bottox και λύθηκε το πρόβλημα! Να παραθέσω ότι δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να πάρεις καλλυντικά ή ιατρική βοήθεια. Εάν είσαι κι εσύ της θεωρίας ότι το πρόσωπό μας είναι η περιουσία μας, όπως εγώ, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις κρέμες προσώπου για να δημιουργήσεις ένα υγιές μέτωπο (αυτό βέβαια σε καθημερινή βάση ). Όλα κι όλα, μπρος τα κάλλη...

Ας ρίξουμε μια ματιά στα ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ

ΚΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

koniko -

Καταρχάς, αν το μέτωπο σου είναι στενό στη μια πλευρά, ανακαλύπτει ότι είσαι πολύ τολμηρός. Υποδηλώνει κάποιον ή κάποια, που θα αναλάβει με χαρά τους κινδύνους και θα εξερευνήσει την αλλαγή. Μερικές φορές μπορεί να είσαι πολύ πιο παράτολμος από το κανονικό!. Ένα κωνικό, κοντό σε μήκος μέτωπο δείχνει οδυνηρή έλλειψη ορθής κρίσης. Εάν το διαθέτεις, θα πρέπει να σκεφτείς, πριν βυθιστείς ανόητα σε νέες επιχειρήσεις ή αναλάβεις περιττούς κινδύνους. Υπάρχει μια τάση να παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις. Και δεν το λέω μόνο εγώ...

ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΜΕΤΩΠΟ

tetragono -

Αν διαθέτεις ένα τετράγωνο σχήμα μετώπου και επίσης ψηλό, δείχνει καλή νοητική ικανότητα και εξαιρετικές δεξιότητες. Συνήθως σε κατατάσσει σε κάποιον με κάλο υπόβαθρο οικογένειας, ο οποίος διαθέτει εξαιρετικό μυαλό. Μάλιστα θα μπορούσες να είσαι μια πραγματική διάνοια και αξιόπιστος. Χμ, κατά γενική ομολογία, αυτό το χαρακτηριστικό θα ήταν ιδιαίτερα επιθυμητό σε άνδρες!

Από την άλλη, αν το τετράγωνο σχήμα του μετώπου σου είναι πιο μέτριο, υποδηλώνει επίσης ότι είσαι ένα άτομο με ισχυρή πνευματική ικανότητα και τη δυνατότητα, αν και πιο σπάνιο, να βρεις την επιτυχία γιατί στο τέλος δεν κατορθώνεις να επιτύχεις στα υψηλότερα επίπεδα σε διευθυντικές θέσεις. Ξέρω, σου έκανα την καρδιά περιβόλι, αλλά θα λάμψεις ως νούμερο δύο και όχι ως ηγέτης. Όμως, διαθέτεις εξαιρετικά υγιή, πρακτικά ένστικτα και γίνεσαι απίστευτα πιστός και αξιόπιστος υφιστάμενος. Τώρα, εάν εσύ που με διαβάζεις είσαι γυναίκα και διαθέτεις αυτό το είδος μετώπου είσαι τυχερή, καθώς δείχνει κάποια η οποία έχει εξαιρετικές δεξιότητες για το σπίτι.

Αν το μέτωπο σου ναι μεν είναι τετράγωνο, αλλά κοντό σε ύψος, δείχνει δύσκολο ξεκίνημα στη ζωή σου, αλλά με μια καλή επιτυχία όσον αφορά στις προσπάθειες. Για να σε παρηγορήσω, σε προικίζει με μια μεγάλη δόση κοινής λογικής και καλό χαρακτήρα. Η επιτυχία έρχεται, ωστόσο αρκετά αργότερα.

ΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΕΤΩΠΟ

kykliko -

Αν πάλι ανήκεις σε αυτούς που έχουν στρογγυλεμένο μέτωπο (ειδικά χωρίς ουλές, κρεατοελιές ή εγκοπές) έχεις προικιστεί με ένα ήσυχο και φιλικό χαρακτήρα. Πιθανώς απολάμβανες μια ευχάριστη παιδική ηλικία και επίσης σπάνια σε ενδιαφέρει να πετύχεις κάτι που είναι σημαντικό. Είσαι της άποψης «ό, τι έχει ο άνθρωπος είναι καλό» κι ως εκεί. Εννοείται ότι το δικό σου μέτωπο είναι πιο επιθυμητό σε μια γυναίκα απ' ότι σε έναν άνδρα.

Αν διαθέτεις μέτωπο που ναι μεν είναι στρογγυλεμένο αλλά μετρίου μήκους, δείχνει ότι είσαι περισσότερο ένα δειλό άτομο, παρά τολμηρό. Προφανώς είσαι απόλυτα ευχαριστημένος/η με την καθιστική ζωή, δεν σου αρέσει καθόλου η αλλαγή και δεν θα κάνεις καμία προσπάθεια για να αλλάξει η κατάσταση της ζωής σου. Τώρα εάν αυτό το μεταφράζεις ως έλλειψη φιλοδοξίας, μάλλον είναι και το σωστό. Όσον αφορά στο στρογγυλεμένο μέτωπο που είναι κοντό σε μήκος, δείχνει μια κακή αρχή στη ζωή σου.

Και τώρα θέλω την γνώμη σου. Πώς είναι το μέτωπο σου; Αυτό που διάβασες, ανταποκρίνεται σε εσένα;

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved