Tips για να φέρετε την αρμονία και τον αισθησιασμό στην κρεβατοκάμαρά σας

Εύκολες και οικονομικές συμβουλές που θα αλλάξουν την ερωτική σας ζωή

Tips για να φέρετε την αρμονία και τον αισθησιασμό στην κρεβατοκάμαρά σας

Με τη βοήθεια του feng shui μπορείτε να ενισχύσετε την ηρεμία αλλά και την ερωτική ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιό σας.

Εφαρμόστε το στην κρεβατοκάμαρά σας και δε θα χάσετε, αφού πέρα από ένα όμορφο και άνετο ύπνο τη νύχτα, θα δημιουργήσετε και διάθεση για περισσότερες ερωτικές συνευρέσεις!

TIP 1. Αφήστε εκτός κρεβατοκάμαρας, την τηλεόραση, τα διάφορα τηλεκοντρόλ ή τον υπολογιστή, laptop κα.
Η θετική ενέργεια καταστρέφεται όταν αυτά τα αντικείμενα υπάρχουν στην κρεβατοκάμαρά σας.

TIP 2. Ανοίξτε τα παράθυρα συχνά ή χρησιμοποιείστε κάποιο μηχάνημα καθαρισμού του αέρα για να είναι πάντα φρέσκος και γεμάτος οξυγόνο.
Δεν μπορείτε να έχετε καλό feng shui στο υπνοδωμάτιό σας, όταν μυρίζει άσχημα ή δεν αερίζεται.

Σημείωση: τα φυτά στην κρεβατοκάμαρα δεν είναι καλό feng shui, εκτός εάν είναι αρκετά μεγάλη και τα φυτά βρίσκονται μακριά από το κρεβάτι.

TIP 3. Αν έχετε ένα κεντρικό φως στην κρεβατοκάμαρα προσθέστε κι ένα πορτατίφ για λιγότερο φωτισμό ή ένα dimmer για να μπορείτε ανάλογα να τον ρυθμίζετε.
Ο κατάλληλος φωτισμός είναι πολύ σημαντικός καθώς το φως είναι μια από τις ισχυρότερες εκδηλώσεις. Τα κεριά είναι ο καλύτερος φωτισμός για το υπνοδωμάτιο αλλά τα φυσικά, χωρίς παραφίνες

TIP 4. Χρησιμοποιήστε απαλά χρώματα στους τοίχους για να πετύχετε μια καλή ισορροπία
Τα καλύτερα χρώματα για την κρεβατοκάμαρα είναι τα λεγόμενα «χρώματα του δέρματος», ξεκινώντας από το λευκό ως το πιο ανοιχτό μέχρι και το σοκολατί. Ο συνδυασμός των δύο είναι ιδανικός.

TIP 5. Επιλέξτε πίνακες ή κάδρα για την κρεβατοκάμαρά σας που μέσα από τις εικόνες τους θα μπορούσατε να δείτε τον εαυτό σας.
Αν θέλετε να είστε χαρούμενοι, ευτυχισμένοι με μια υγιή ερωτική ζωή τότε αποφύγετε τις θλιμμένες προσωπογραφίες ή τα κάδρα που απεικονίζουν έρημα, μοναχικά τοπία.

TIP 6. Ακολουθήστε τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές feng shui για το κρεβάτι σας που είναι οι εξής:
• να έχει εύκολη πρόσβαση και από τις δύο πλευρές
• έχει δύο κομοδίνα (ένα σε κάθε πλευρά)
• αποφύγετε το κρεβάτι να είναι σε ευθεία γραμμή με την πόρτα

TIP 7. Κρατήστε όλες τις πόρτες στο υπνοδωμάτιο κλειστές τη νύχτα, είτε πρόκειται για τις πόρτες της ντουλάπας, του μπάνιου ή την ίδια την πόρτα του δωματίου.
Έτσι, επιτρέπεται η καλύτερη και πιο πλούσια ροή της ενέργειας για να ενισχύσει την υγεία σας, καθώς και την υγεία της σχέσης σας. Κρατώντας επίσης την ντουλάπα του υπνοδωματίου σας καθαρή και οργανωμένη φέρνετε την ειρήνη και την ηρεμία στην κρεβατοκάμαρά σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved