Παραδοσιακές τεχνικές για να βρούμε την αγάπη αυτά τα Χριστούγεννα!

Μπορούμε να αποσπάσουμε κάποιο καλό από τα Χριστούγεννα, αν ψάχνουμε για έναν σύντροφο.

Παραδοσιακές τεχνικές για να βρούμε την αγάπη αυτά τα Χριστούγεννα!

Αν είμαστε single που δεν έχουμε βρει ακόμη το εν λόγω special άτομο για εμάς, τα Χριστούγεννα μπορεί να είναι πραγματικά πονοκέφαλος. Δεν είναι μόνο επειδή δεν έχουμε κάποιο ταίρι, αλλά επειδή ξαφνικά βρισκόμαστε περικυκλωμένοι από διαφημίσεις που φαίνεται να θέτουν τις σχέσεις στο επίκεντρο, από μη single φίλους που πάνε για ψώνια με τους συντρόφους τους ή τα μέλη της οικογένειας μας που απολαμβάνουν την προσωπική τους ζωή ο καθένας. Αν και τα Χριστούγεννα μπορεί να φαίνονται ότι λειτουργούν εις βάρος μας, ίσως μπορούμε να αποσπάσουμε κάποιο καλό από αυτά, ειδικά αν ψάχνουμε για έναν σύντροφο.

Υπάρχει μια σειρά από Χριστουγεννιάτικες συνήθειες που ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν τη δύναμη των Χριστουγέννων για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βρουν την αγάπη. Ξέρω, ξέρω, δεν είστε μάλλον προληπτικοί, αλλά hey, δεν θα μπορούσε να βλάψει αν τις ξέραμε, σωστά;


Μαθαίνουμε αν θα παντρευτούμε μέσα στον επόμενο χρόνο, χρησιμοποιώντας κλαδιά. Υπάρχουν δύο Τσέχικες πρακτικές για να διαπιστωθεί αν το νέο έτος θα φέρει τον γάμο μας:

Η πρώτη ονομάζεται Μέθοδος Cherry και λειτουργεί ως εξής: στις 4 Δεκεμβρίου, κόβουμε ένα κλαδί από μια κερασιά και το τοποθετούμε σε ένα βάζο με νερό. Το έχουμε αυτό στο μυαλό μας και ρίχνουμε την τελική ματιά την παραμονή των Χριστουγέννων. Εάν ανθίσει μέχρι τότε, θα παντρευτούμε. Αν όχι, υποθέτω ότι το επόμενο έτος θα είναι περίπου το ίδιο με αυτό.

Μαθαίνουμε αν θα παντρευτούμε μέσα στον επόμενο χρόνο, χρησιμοποιώντας τα παπούτσια. Πολλοί μπορει να μην έχουμε μια κερασιά ή ίσως είμαστε πάρα πολύ καχύποπτοι για να αφήσουμε το θέμα της αγάπης να βασιστεί στην ανάπτυξη ενός φυτού. Ο.Κ, κανένα πρόβλημα. Υπάρχει κι άλλη επιλογή. Σύμφωνα με τη δεύτερη παράδοση της Τσεχίας σε αυτή την λίστα, μπορούμε να ρίξουμε ένα παπούτσι πάνω από τον ώμο μας, προς μια πόρτα. Αν προσγειώνεται με το δάχτυλο του ποδιού να δείχνει προς την πόρτα, θα πρέπει να παντρευτούμε μέσα στον χρόνο.
Δεν γελάμε. Σας θέλω σοβαρούς και προσπαθούμε να μην το επαναλαμβάνουμε συνέχεια. Δεν κλέβουμε!


Βλέπουμε ποιόν θα παντρευτούμε σε ένα όνειρο, χρησιμοποιώντας φύλλα από γκυ.
Ο πρώτος τρόπος για να το κάνουμε αυτό φαίνεται σαν κάτι που τα έφηβα κορίτσια θα το έκαναν σε μια βράδια πυτζάμα πάρτι και το άλλο είναι λίγο τρελή ιδέα. Όμως, αν είμαστε πρόθυμοι να δοκιμάσουμε οτιδήποτε, να πως έχει το θέμα:

Για την πρώτη μέθοδο, θα πρέπει να πάρουμε τρία φύλλα από γκι και να τρυπήσουμε τα αρχικά τριών άντρων (άκου τρεις; Εδώ έναν έχουμε και δεν μας κάθεται! ) που έχουμε βάλει στο μάτι, πάνω στα φύλλα. Μετά θα τα τοποθετήσουμε κάτω από το μαξιλάρι μας, την παραμονή των Χριστουγέννων. Βλέπουμε το όνειρο και γνωρίζουμε τον μέλλοντα σύζυγο μας. Αρκετά απλό, έτσι;

Ο δεύτερος τρόπος περιλαμβάνει τον δανεισμό της βέρας κάποιου (δοκιμάζουμε έχοντας μια δικαιολογία για αυτό, χωρίς να μοιάζουμε ανόητοι), που τη φοράμε στο τρίτο δάχτυλο του αριστερού μας χεριού μας και ράβουμε εννέα φύλλα, αυτήν την φορά, από πουρνάρι στις πιτζάμες μας. Πηγαίνουμε στο κρεβάτι έτσι την παραμονή των Χριστουγέννων και το πρωί, θα γνωρίζουμε τον μέλλοντα σύζυγο μας. Απλά, αν μένουμε με την οικογένεια για τις γιορτές, να θυμηθούμε να αλλάξουμε πιτζάμες, για να αποφευχθεί οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις ενδυματολογικές μας επιλογές στο τραπέζι του πρωινού.

4122013mesa oneiro


Δεν δίνουμε σε πιθανούς συντρόφους παπούτσια τα Χριστούγεννα.

Αν και τα παπούτσια μπορεί να λειτουργούν υπέρ μας, όταν μπορούμε να τα ρίξουμε στην πόρτα, είναι καταστροφικά δώρα Χριστουγέννων για οποιονδήποτε με τον οποίο είμαστε ερωτευμένοι. Σύμφωνα με μια πρόληψη, το να δίνουμε σε ένα πρόσωπο παπούτσια, του επιτρέπουμε να περπατήσει έξω από τη ζωή μας στο εγγύς μέλλον. Δεν μας νοιάζει αν αυτός είναι ένας αθλητής μαραθωνοδρόμος και έχουμε στην κατοχή μας ένα κατάστημα υποδημάτων. Στην τελική βρε αδελφέ, δώστε του ένα ρολόι!


Ανακατεύουμε την πουτίγκα των Χριστουγέννων, αν θέλουμε να παντρευτούμε μέσα στο νέο έτος.

Προφανώς, αυτό είναι μια βρετανική παράδοση για να εξυπηρετήσει τη χορήγηση πουτίγκας για τα Χριστούγεννα, συνυφασμένη με μια μαγική ευχή. Λέγεται, ότι μετά από τρεις φορές ανάδευση του μίγματος, μπορούμε να κάνουμε μια ευχή για οτιδήποτε, ακόμα και για την αγάπη! Αν και καταλαβαίνω ότι χρειάζεται το γλυκό για τα Χριστούγεννα, δεν νομίζω ότι αυτό το μίγμα αρκεί για την αγάπη. Αν θέλουμε να βρούμε την αγάπη (ή την παγκόσμια κυριαρχία. Είναι η επιθυμία μας στο κάτω κάτω!) μέσω της πουτίγκας, μάλλον θα πρέπει να αναζητήσουμε μια συνταγή για την πραγματική αντιμετώπιση του θέματος.


Λοιπόν τους καταλάβαμε; Πέντε τρόποι για να ζητήσουμε από τα πνεύματα των Χριστουγέννων να μας λυπηθούν και να μας στείλουν ένα σύντροφο, αποδεικνύοντας ότι είμαστε πρόθυμοι να δοκιμάσουμε οτιδήποτε. Ή απλά θα μπορούσαμε να αγκαλιάσουμε την εργένικη ζωή για τώρα, να περιποιηθούμε τον εαυτό μας με κάτι ωραίο και να αφήσουμε την αγάπη να έρθει φυσικά χωρίς να ικετεύουμε τις υπερφυσικές δυνάμεις.

Όποιον τρόπο και αν διαλέξουμε πάντως, σας εύχομαι μια υπέροχη περίοδο Χριστουγέννων!

Κατεβάστε τώρα το νέο μας application, για iphones, ipads και ipods εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved