Με έχουν μαγέψει;

Πρώτα απ' όλα, πρέπει να το δούμε χαλαρά γιατί οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες

Με έχουν μαγέψει;

Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που θεωρούν ότι τους έχουν κάνει... μάγια ή τουλάχιστον έτσι νομίζουν. Υπάρχουν εκείνοι, που ναι συμφωνώ, έχουν δεχτεί κάποιου είδους ξόρκι από έμπειρα άτομα των Μαύρων Τεχνών ή από κάποιον που απλά ήταν απρόσεκτος με την Μαύρη Τέχνη και επιθυμούσε να καταστρέψει τους εχθρούς του... και, στη συνέχεια, υπάρχουν και εκείνοι που απλά νομίζουν ότι έχουν υποστεί οποιοδήποτε είδος αρνητικής ενέργειας, επειδή συμβαίνουν στη ζωή τους άσχημα πράγματα. Ως εκ τούτου, μπορούμε να δούμε ότι στην πραγματικότητα υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων. Ας ρίξουμε μια ματιά σε βάθος...

Διάβασε επίσης: Déjà vu: Αυτό κάπου το έχω ξαναδεί!

1. Καταρχάς υπάρχουν εκείνοι που όντως έχουν μια πραγματική "κατάρα" που τους έχει "ρίξει" ένα άτομο που τους αντιπαθεί έντονα ή τους μισεί. Για κάθε πρόσωπο του οποίου οι δονήσεις δεν είναι υψηλής φύσεως, η... «κατάρα» θα ενσωματωθεί βαθιά στη ζωή του. Όπως λέγεται, το αποτέλεσμα θα είναι η προσέλκυση ακαθάρτων πνευμάτων που προκαλούν χάος, αρνητικότητα, κατάθλιψη, ασθένεια, και μερικές φορές και θάνατο. Εάν το άτομο γνωρίζει ότι κάποιος έχει τοποθετήσει μια "κατάρα" στο άτομό του... τότε, αυτόματα, εξουσιοδοτεί την "κατάρα" ακόμη περισσότερο στη ζωή του. Το μυαλό είναι ένα πολύ ισχυρό πράγμα και, αν πιστεύουμε κάτι, πολλές φόρες αυτό εκδηλώνεται. Ακόμη κι όταν ένα άτομο δεν πιστεύει σε "κατάρες" ή αρνητική ενέργεια, αν οι δονήσεις του δεν είναι υψηλές, θα χρειαστεί να προστατεύει την ζωή του. Για να το θέσω απλά, ο καθένας έχει μια δόνηση. Εκείνοι που είναι ιδιαίτερα πνευματικοί, εργάζονται με τα τσάκρα τους και λειτουργούν μόνο με το Φως, έχουν υψηλής δόνησης ρυθμό. Αυτό σημαίνει επίσης ότι οι κατάρες δεν θα τους επηρεάσουν. Όμως ακόμη και αν πιστεύουμε στο Θεό, αυτό δεν μας κάνει ένα πνευματικό άνθρωπο. Έτσι, στην καθημερινή ζωή, ακόμα και για τα φυσιολογικά άτομα μια κατάρα μπορεί να είναι καταστροφική για την ευημερία τους.

8102013 mesa

2. Έπειτα, υπάρχουν και εκείνοι που θεωρούν ότι έχουν υποστεί μάγια από κάποιο κακό ή άστοχο πρόσωπο. Αυτοί οι άνθρωποι απλά νομίζουν ότι είναι καταραμένοι. και αυτή είναι η αιτία που στη ζωή τους συμβαίνουν άσχημα πράγματα. Ως εκ τούτου, το μυαλό τους στην πραγματικότητα δημιουργεί μια δική τους κατάρα. Είναι ο νόμος της έλξης: αν νομίζουμε και πιστεύουμε ότι έχουμε υποστεί μάγια, άσχημα πράγματα συμβαίνουν... Οπότε είναι προφανώς μόνο θύματα της ίδιας της διαδικασίας της σκέψης τους.

Διάβασε επίσης: Τι θέλουν να μας πουν οι αριθμοί που εμφανίζονται επαναλαμβανόμενα μπροστά μας;

Πολλοί άνθρωποι όμως, σε κάποιο σημείο, μπορεί να ανησυχήσουν για μια μαγική επίθεση Τι γίνεται αν κάποιος μας έκανε ξόρκι; Πώς θα ξέρουμε; Τι μπορούμε να κάνουμε; Το πιο σημαντικό, πώς μπορούμε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, έτσι ώστε να μην συμβεί;

09102013 mesa 1

Λοιπόν, πρώτα απ' όλα, πρέπει να το δούμε χαλαρά. Οι πιθανότητες είναι πολύ λίγες για να μπορούμε να γίνουμε θύματα, διότι χρειάζεται ορισμένες δεξιότητες και προσπάθεια για να επιτεθεί μαγικά κάποιος και, ειλικρινά, δεν είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν το απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων. Με άλλα λόγια, δεν είναι ο καθένας γι' αυτά και κατόπιν των ανωτέρω που ανέφερα, αν κάποιος είναι πρόθυμος να βάλει εμπρός την προσπάθεια και έχει την ικανότητα να δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό ξόρκι, σημαίνει ότι θα μπορούσε και ο ίδιος να είναι το θύμα μιας σκόπιμης, συγκεντρωμένη επίθεσης.

Επίσης ρωτάμε τον εαυτό μας τις εξής ερωτήσεις:

-Υπάρχει κάποιος στη ζωή μας που τον έχουμε εξοργίσει ή τον έχουμε προσβάλλει με κάποιο τρόπο;

-Υπάρχει κάποιο πρόσωπο που έχει τη μαγική γνώση για να τοποθετήσει ένα επιβλαβές ξόρκι πάνω μας;

- Νιώθουμε ότι μας έχουν μαγέψει ή μήπως αυτά που μας συμβαίνουν είναι απλά κακή τύχη;

8102013 mesa 2

Εάν η απάντηση και στα τρία είναι "ναι", ίσως τότε θα πρέπει να λάβουμε μέτρα προστασίας.Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι για να γίνει αυτό. Μερικά παραδείγματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιτυχώς περιλαμβάνουν:

Το να χρησιμοποιήσουμε διαλογισμό, ρέικι, επούλωση των τσάκρα ή άλλες παρεμφερείς διαδικασίες αφύπνισης της ενέργειας, προκειμένου να διώξουμε το ξόρκι.

Για την προστασία σε γενικές γραμμές, οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν μια απλή μέθοδο θωράκισης. Αυτό είναι ένα ψυχικό κέλυφος που κάποιος δημιουργεί γύρω του. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό είτε με την χύτευση ενός κύκλου προστασίας, είτε να βρούμε ένα φυλακτό με προστατευτικές ιδιότητες. Αυτό θα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για την προστασία μας στην πλειονότητα των μαγικών επιθέσεων.

Επιπρόσθετα, υπάρχει μια σειρά από απλούς τρόπους, που βοηθούν όχι μόνο στη δική μας προστασία μας αλλά και του περιβάλλοντος χώρου μας. Όπως:
-Κάνουμε μια πλεξούδα από σκόρδα, την οποία την κρεμάμε έξω από το σπίτι μας, για την προστασία όσων ζουν σε αυτό.

-Βρίσκουμε κομμάτια σιδήρου αιχμηρά, όπως παλιά καρφιά και τα φυτεύουμε στο έδαφος γύρω από την περίμετρο του ακινήτου μας για να κρατήσουμε επιβλαβείς ανθρώπους έξω από αυτό.

- Τοποθετούμε ένα στιλέτο από σίδερο κάτω από το μαξιλάρι μας για να αποτρέψουμε «επίθεση», ενώ κοιμόμαστε.

-Χρησιμοποιούμε κρυστάλλους ή πέτρες με μαγικές ιδιότητες, όπως αιματίτης για να δημιουργήσουμε ένα φράγμα γύρω από το σπίτι μας. Βάζουμε ένα κομμάτι Αιματίτη σε κάθε εξωτερική γωνία του σπιτιού.

-Έχουμε πάντα λίγο λάδι προστασίας ή αγιασμό και αλείφουμε τον εαυτό μας με αυτό. Αυτό θα μας κρατήσει ασφαλείς από ψυχικές ή μαγικές επιθέσεις.

-Φυτεύουμε βότανα- φυτά με προστατευτικές ιδιότητες, όπως το γαϊδουράγκαθο, το αγιόκλημα ή μάραθο γύρω από το σπίτι μας. Όταν ανθίζουν, τα συλλέγουμε και τα κρεμάμε μέχρι να στεγνώσουν. Χρησιμοποιούμε τα αποξηραμένα βότανα σε προστατευτικά σακουλάκια ή θυμίαμα.

-Κρεμάμε ένα σιδερένιο πέταλο, ανοικτό άκρο προς τα κάτω, για να κρατήσει τα κακά πνεύματα μακριά από το σπίτι μας.

-Εάν πάλι η επίθεση αρνητικής ενέργειας, μας οδηγεί σε άσχημα όνειρα, αγοράζουμε ένα μαξιλάρι από ηρεμιστικά βότανα για να προστατευτούμε στον ύπνο μας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved