Περιμένοντας την ημερομηνία της καταστροφής: 21/12/2012 - Μέρος Β΄

Εάν συμβεί κάτι ασυνήθιστο την ημέρα εκείνη, δεν θα οφείλεται, ούτε σε κάποια ευθυγράμμιση των πλανητών αλλά ούτε και σε κάποια ευθυγράμμιση του Ήλιου μας με το κέντρο του Γαλαξία

Περιμένοντας την ημερομηνία της καταστροφής: 21/12/2012 - Μέρος Β΄

Όπως είδαμε, στο πρώτο μέρος του άρθρου, πολλοί πιστεύουν ότι η ημερομηνία 21-12-2012 που πλησιάζει, είναι ιδιαιτέρως απειλητική.

Ο λόγος είναι ότι η Ευθυγράμμιση των Πλανητών που θα πραγματοποιηθεί εκείνη ακριβώς την ημέρα, αλλά και η Ευθυγράμμιση του Ήλιου με το κέντρο του γαλαξία μας, θα επιτρέψουν μία τεράστια αύξηση στα ποσοστά ακτινοβολίας που θα δεχτεί ο πλανήτης μας, και ενδεχομένως θα απειλήσουν τη ζωή στη Γη μέχρι θανάτου…

Σήμερα όμως, με την εξέλιξη της τεχνολογίας του διαδικτύου μπορεί πολύ εύκολα ο καθένας, αν επισκεφτεί έναν από τους πολλούς ειδικούς ιστότοπους να βρει σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, σε οποιαδήποτε ημερομηνία θελήσει!

Στην ακόλουθη φωτογραφία βλέπουμε λοιπόν την ακριβή θέση στην οποία θα βρίσκονται οι πλανήτες στις 21-12-2012.

Βεβαίως αυτό που διαπιστώνουμε, είναι ότι όχι μόνο δεν υπάρχει καμμία απολύτως ευθυγράμμιση μεταξύ τους, αλλά η εικόνα που παρουσιάζει το ηλιακό μας σύστημα δεν θα μπορούσε να είναι πιο διάσπαρτα κατανεμημένη.

Άρα λοιπόν, από ό,τι φαίνεται, μάλλον γλυτώνουμε από την πρώτη μεγάλη απειλή.

Ας εξετάσουμε τώρα το δεύτερο θέμα της ευθυγράμμισης του Ήλιου μας με το κέντρο του Γαλαξία μας, σύμφωνα με την διάδοση ότι το Ηλιακό σύστημα πρόκειται να διέρθει ακριβώς μέσα από το επίπεδο του Ισημερινού του Γαλαξία μας.

Η αλήθεια είναι ότι η έρευνα αυτού του φαινομένου είναι πολύ πιο εξειδικευμένη από την πρώτη και πολύ δυσκολότερο να επιβεβαιωθεί.

Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι τέτοιου είδους πληροφορίες, που αφορούν στην θέση του Ηλιακού μας συστήματος μέσα στον Γαλαξία σπανίζουν, ακόμα και στις πιο εξειδικευμένες ιστοσελίδες της ΝΑΣΑ.

Προφανώς οι πληροφορίες αυτές θεωρούνται είτε απολύτως εξειδικευμένες και αφορούν αποκλειστικά και μόνο στις εργασίες των ειδικών αστρονόμων ή ακόμα πιθανώς να θεωρούνται και απόρρητες.

Θα πρέπει να σας πω, ότι έψαχνα για πολύ καιρό αυτού του είδους τις πληροφορίες χωρίς να καταφέρω να εντοπίσω κάτι συγκεκριμένο, που θα μου επέτρεπε να εξακριβώσω το αν και κατά πόσον, ισχύει αυτή η πληροφορία της δεύτερης ευθυγράμμισης.

Ώσπου πριν λίγες μέρες έπεσε στην αντίληψή μου ένας χάρτης του Γαλαξία μας, στον οποίο απεικονίζεται, για εντελώς διαφορετική αιτία, από την ίδια την ΝΑΣΑ η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΑΣ σε σχέση με το ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.

xaralampidhs3

Αυτός ο χάρτης απεικονίζει ένα εξαιρετικά περίεργο και σπάνιο φαινόμενο που αφορά στην δραστηριότητα του Ήλιου μας και συνέβη στις 7 Μαρτίου 2012.

Την ημέρα εκείνη, ο Ήλιος μας άρχισε να εκπέμπει ακτίνες γ, εκατό φορές μεγαλύτερης έντασης από το γνωστό σε όσους ασχολούνται με τα θέματα αυτά, Vela pulsar, που είναι το πιο ενεργό pulsar μέσα στον γαλαξία μας.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι pulsar ονομάζεται κάθε πηγή ισχυρής, συνεχόμενης και περιοδικής ακτινοβολίας η οποία αποτελεί ένα συχνό συμπαντικό φαινόμενο και για τον λόγο αυτό, τα pulsar ονομάζονται από τους Αστρονόμους και ΦΑΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ.

Στον αστρονομικό χάρτη όμως που δημοσίευσε η ΝΑΣΑ, προκειμένου να περιγράψει αυτό το ασυνήθιστο φαινόμενο και να δείξει το ποσοστό της ακτινοβολίας του Ηλίου μας σε σχέση με το Vela pulsar, απεικόνισε άθελά της, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ, σε σχέση με το ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ που στον χάρτη της ΝΑΣΑ αναφέρεται ως galactic plane.

Παρατηρούμε λοιπόν, ότι στον χάρτη αυτόν ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ και η ακριβής θέση του Ήλιου μας, σε σχέση με το επίπεδο του Ισημερινού.

Όπως πολύ εύκολα μπορούμε όλοι μας να διαπιστώσουμε, Ο ΗΛΙΟΣ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ από αυτό το επίπεδο του ισημερινού, από το οποίο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΕΡΧΕΤΑΙ την 21-12-2012, όπως μας έκαναν να πιστέψουμε και στην περίπτωση αυτή, οι διάφοροι ειδικοί καταστροφολόγοι.

Διαπιστώνουμε λοιπόν, ότι ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ δεν πρόκειται να συμβεί είτε μεταξύ των πλανητών του Ηλιακού μας συστήματος, είτε μεταξύ του Ήλιου μας και του Κέντρου του Γαλαξία μας!

Δεν γνωρίζω, αν η 21-12-2012 θα είναι μία ημέρα που για κάποιους λόγους θα διαφέρει, τελικά, από όλες τις προηγούμενες ή τις επόμενες, αλλά αυτό που είναι σίγουρο και ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ είναι πως, εάν συμβεί κάτι ασυνήθιστο την ημέρα εκείνη, δεν θα οφείλεται, ούτε σε κάποια ευθυγράμμιση των πλανητών αλλά ούτε και σε κάποια ευθυγράμμιση του Ήλιου μας με το κέντρο του Γαλαξία.

Το μόνο που ίσως θα μπορούσε να προκαλέσει κάποια ανησυχία και αυτό όχι ως προς την ζωή επάνω στη γη, αλλά μόνο ως προς την ζωή των ηλεκτρονικών συστημάτων, τηλεπικοινωνιακών δορυφόρων κτλ είναι το γεγονός, ότι αυτή η εκπομπή ακτινοβολίας γ που καταγράφηκε στις 7 Μαρτίου, υπάρχει πιθανότητα να επαναληφθεί και μάλιστα με ακόμα μεγαλύτερη ένταση.

Όμως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το πότε θα μπορούσε να συμβεί και οπωσδήποτε δεν υπάρχει κανένας λόγος ή χρονικός προσδιορισμός που τουλάχιστο να γνωρίζουμε ότι θα έχει σχέση με την ημερομηνία 21-12-2012.

Φροντίστε λοιπόν να επικοινωνήσετε εγκαίρως με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, όχι γιατί κινδυνεύουν να χάσουν την ζωή τους, αλλά επειδή πιθανώς κάποια στιγμή δεν θα λειτουργούν τα κινητά τους τηλέφωνα ή οι υπολογιστές τους… και προπαντός φροντίστε να μην χάσετε την επαφή σας με το ASTROLOGY.GR διότι θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντικό γεγονός που θα αφορά την ζωή στη γη αλλά και τα συμπαντικά φαινόμενα που μας επηρεάζουν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved