Θέλεις να προσελκύσεις τον έρωτα στη ζωή σου; Αυτοί οι κρύσταλλοι θα σε βοηθήσουν!

Οι καλύτεροι κρύσταλλοι για την αγάπη

Θέλεις να προσελκύσεις τον έρωτα στη ζωή σου; Αυτοί οι κρύσταλλοι θα σε βοηθήσουν!

Από την αρχαιότητα υπάρχει η πεποίθηση ότι οι κρύσταλλοι είναι ενεργειακά φορτισμένοι, γι’ αυτό και χρησιμοποιούνταν για προστασία, θεραπεία ή να προσελκύσουν καλοτυχία γι’ αυτό και υπήρχαν σε διάφορα κοσμήματα.

Ο κάθε ένας κρύσταλλος, ανάλογα με τη χημική του σύσταση ή το χρώμα, έχει συγκεκριμένες ιδιότητες. Φορώντας τους σαν κόσμημα ή έχοντάς τους μαζί μας ή σε κάποιο χώρο του σπιτιού μας θα ελκύσουμε αυτά που πραγματικά επιθυμούμε.

Παρακάτω αναφέρονται οι 3 κρύσταλλοι που βοηθούν να προσελκύσουμε τον έρωτα στη ζωή μας.

Ροζ Χαλαζίας

roz xalazias

Ο Ροζ Χαλαζίας θεωρείται ο κρύσταλλος της αγάπης και μάλιστα όχι μόνο προς τους άλλους, αλλά και προς τον εαυτό μας. Είναι ένας χαλαζίας υψηλής δόνησης και συνδέεται με το τσάκρα της καρδιάς, ενώ λέγεται ότι ο γάμος ή η συμβίωση θα εφημερεύσει, αν τον τοποθετήσουμε κάπου στην κρεβατοκάμαρα. Επίσης, απομακρύνει την αρνητική ενέργεια και τον σκεπτικισμό ή τις αμφιβολίες που έχουμε για τον έρωτα και τις σχέσεις. Αν τον φοράμε σαν κόσμημα, είναι πολύ πιθανό να προσελκύσουμε τον πραγματικό, όμορφο έρωτα.

Ροδοχρωσίτης

rodochrositis

Είναι ο εθνικός λίθος της Αργεντινής και ονομάζεται και «το τριαντάφυλλο των Ίνκας». Μας κάνει πιο αισιόδοξους, συγχωρητικούς, αυθόρμητους, με αυτοπεποίθηση και λέγεται ότι θεραπεύει την καρδιά από συναισθηματικές πληγές και παλιά βιώματα, φέρνοντας γαλήνη και πληρότητα. Βοηθά στο να προσελκύσουμε την ανιδιοτελή αγάπη, την αδερφή ψυχή, τη συντροφικότητα στη σχέση, να εκφράσουμε τι νιώθουμε , ενώ προστατεύει από απιστίες.

Περίδοτο ή Χρυσόλιθος ή Ολιβίνι

peridoto

Τον χρησιμοποιούσαν οι ηγέτες της Αρχαίας Αιγύπτου και της Ρώμης, καθώς αυτός ο κρύσταλλος αυξάνει την αισιοδοξία και απομακρύνει τις αρνητικές σκέψεις. Το Περίδοτο ενισχύει την αυτοεκτίμηση, τη ζωντάνια και την ευδιαθεσία και βοηθά να προσελκύσουμε ένα πρόσωπο που θα μας χαρίσει την ευτυχία, θα μας αγαπήσει και θα μας εκτιμήσει. Επίσης, βοηθά τα ζευγάρια να ξεπεράσουν τα προβλήματα ή τις διαφωνίες τους με ηρεμία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved