Τι φανερώνουν τα πόδια σου για την ερωτική σου ζωή;

Γιατί το τι δείχνει η παλάμη σου είναι πολύ... mainstream

Τι φανερώνουν τα πόδια σου για την ερωτική σου ζωή;

Όλο και περισσότεροι αρχίζουν να πιστεύουν ότι εκτός από την παλάμη και τα πόδια μας, με το σχήμα της πατούσας ή τα δάχτυλα, μπορούν να αποκαλύψουν πολλά για το χαρακτήρα, την προσωπικότητά μας αλλά και την ερωτική μας ζωή. Μάλιστα, υπάρχουν κάποια χαρακτηριστικά που σύμφωνα με τους «ειδικούς» μας δίνουν συγκεκριμένα στοιχεία. Ενδιαφέρον;

Ας δούμε παρακάτω κάποια από αυτά και τι δηλώνουν:

Το σχήμα της πατούσας

Αν κάποιος έχει στενό σχήμα ποδιού σημαίνει ότι μπορεί να εργάζεται σκληρά, ωστόσο, οτιδήποτε πετυχαίνει είναι μέσω βοήθειας των άλλων. Μάλιστα συνηθίζει να «πετά» τις ευθύνες από πάνω του. Όσον αφορά στην ερωτική του ζωή συνηθίζει να παίρνει στοργή, φροντίδα και αγάπη αλλά δε δίνει τα ανάλογα πίσω.

Το δεύτερο δάχτυλο του ποδιού

Αυτό θεωρείται το δάχτυλο του συναισθήματος. Αν έχει κλίση προς τα κάτω, υποδηλώνει ότι το συγκεκριμένο άτομο σπάνια εκφράζει το πώς νιώθει και καλό θα ήταν να το αποφύγεις, αν ψάχνεις για κάποιο που είναι «ανοιχτό βιβλίο»!

Το τέταρτο δάχτυλο του ποδιού

Αυτό θα σου πει όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τη σχέση σας. Αν έχει αρκετές λεπτές γραμμές, δηλώνει ότι το άτομο αυτό ενδιαφέρεται πολύ τις σχέσεις του. Αν η κάτω πλευρά του δάχτυλου είναι πιο μυτερή, σαν σταγόνα από δάκρυ, τότε ξεπερνά πολύ εύκολα κάποιο χωρισμό. Η ερυθρότητα στην πάνω πλευρά του δακτύλου δείχνει ότι στην ερωτική του ζωή βγάζει θυμό, ενώ το μωβ / μπλε χρώμα δείχνει ότι έχει πονέσει.

Το μικρό δαχτυλάκι του ποδιού

Εάν μπορείς εύκολα να το διαχωρίσεις από τα υπόλοιπα δάχτυλα και να το μετακινήσεις, δείχνει ότι είσαι κάπως άστατος/η στην ερωτική σου ζωή, έως και περιπετειώδης! Στην αντίθετη περίπτωση, είσαι πολύ πιστός/η και σταθερός/η. Αν έχει μια ελαφριά κλίση προς τα πλάγια μπορεί επίσης να υποδηλώνει ότι έχεις μια κρυφή επαναστατική πλευρά.

Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σου για το χαρακτήρα σου;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved