Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σου για το χαρακτήρα σου;

Βρες στην κεντρική φωτογραφία το σχήμα των νυχιών σου και διάβασε τι δηλώνει για την προσωπικότητά σου

Τι αποκαλύπτει το σχήμα των νυχιών σου για το χαρακτήρα σου;

Για αιώνες, οι άνθρωποι ισχυρίζονταν ότι μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα για τον χαρακτήρα κάποιου με βάση διάφορα χαρακτηριστικά του προσώπου ή του σώματός του. Πχ, αν έχει μακριά ή κοντά δάχτυλα, αν τα μάτια είναι σε κοντινή ή μακρινή απόσταση μεταξύ τους ή από το σχήμα των χειλιών του. Άλλοι τα βρίσκουν όλα αυτά αρκετά ενδιαφέροντα ή ότι ισχύουν κι άλλοι ότι είναι βλακείες. Ανεξάρτητα από τις απόψεις σου πάντως, έχε υπόψη σου ότι υπάρχουν κι ένα σωρό επιστήμονες που ασχολούνται με αυτά ακριβώς τα στοιχεία.

Παρακάτω θα διαβάσεις διάφορες ερμηνείες για το τι μπορεί να αποκαλύψει το σχήμα των νυχιών σου, αναφορικά με την προσωπικότητά σου. Έχε σαν οδηγό τη φωτογραφία που ακολουθεί βρες το σχήμα που ταιριάζει στα δικά σου νύχια και δες τι σημαίνει!

finger nails

-Αν τα νύχια σου έχουν το σχήμα της εικόνας 1

Πιθανότατα να είσαι πολύ ρομαντικός/η, με ζωηρή φαντασία. Μπορεί, επίσης, να είσαι τελειομανής και να καταπιέζεσαι. Διακρίνεις με ευκολία όλα εκείνα τα μικρά πράγματα που ελάχιστοι παρατηρούν. Οι άνθρωποι σε αγαπάνε πραγματικά και είσαι αρκετά συνεργάσιμος/η.

-Αν τα νύχια σου έχουν το σχήμα της εικόνας 2

Εύκολα χάνεις την ψυχραιμία σου. Είσαι εύστροφος/η, βαθιά σκεπτόμενος/η και παρ’ όλο που νευριάζεις με το παραμικρό, οι άνθρωποι σε συμπαθούν λόγω της ευθύτητάς σου.

-Αν τα νύχια σου έχουν το σχήμα της εικόνας 3 ή 4

Αναζητάς την ευτυχία και χαίρεσαι με τα πολύ απλά πράγματα. Είσαι ο ειρηνιστής/α, χαλαρός/η και σου αρέσει να κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου, μοναδικό τρόπο. Σπάνια συμπορεύεσαι με την πλειοψηφία. Παρ’ όλο που είσαι σε άμεση επαφή με τα συναισθήματά σου, δεν τα αφήνεις να σε επηρεάζουν αρνητικά.

-Αν τα νύχια σου έχουν το σχήμα της εικόνας 5

Είσαι θαρραλέος/α και με ηγετικές ικανότητες. Έχεις μια σοβαρή πλευρά που μπορεί να κρατά τους ανθρώπους σε απόσταση, αλλά όποιος σε προσεγγίσει θα ανακαλύψει ότι, επίσης, έχεις και μια άλλη αρκετά ευχάριστη και διασκεδαστική.

-Αν τα νύχια σου έχουν το σχήμα της εικόνας 6 ή 7

Είσαι πολύ έξυπνος/η, καινοτόμος/α και δεν απογοητεύεις γιατί ό,τι αναλαμβάνεις, το κάνεις τέλεια. Συχνά έχεις τις περισσότερες και τις καλύτερες νέες ιδέες κι οι άνθρωποι που σε γνωρίζουν γοητεύονται.

-Αν τα νύχια σου έχουν το σχήμα της εικόνας 8

Είσαι ειλικρινής, φιλικός/η και πιστός/η. Είστε ευγενικός/η, αλλά κι αυστηρός/η, όταν χρειάζεται. Οι περισσότεροι ευχαριστιούνται από την παρέα σου και θέλουν να περνούν χρόνο μαζί σου. Επίσης, είσαι καλός/η στη διαχείριση κρίσεων και δύσκολων καταστάσεων.

-Αν τα νύχια σου έχουν το σχήμα της εικόνας 9

Είσαι φιλόδοξος/η, δουλεύεις σκληρά, θέτεις στόχους και δε θα σταματήσεις, μέχρι να τους πετύχεις. Είσαι ευέλικτος/η και μπορείς να αναλάβεις δύσκολα πόστα και καθήκοντα. Εμπνέεις με την διάθεσή σου για ανέλιξη και θέλουν κι οι άλλοι να σε μιμηθούν.

Ταιριάζουν τα μάτια μας με το ζώδιο μας;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved