Ο γραφικός σου χαρακτήρας ανάλογα με το ζώδιο που είναι ο Ερμής σου

Ο τρόπος γραφής είναι χαρακτηριστικός για κάθε ζώδιο

Ο γραφικός σου χαρακτήρας ανάλογα με το ζώδιο που είναι ο Ερμής σου

Ο πλανήτης Ερμής ανάμεσα σε άλλα κυβερνά την ακοή, την όραση, την ομιλία μας και γενικά την επικοινωνία μας, οπότε σχετίζεται και με το γραφικό χαρακτήρα του κάθε ανθρώπου. Ανάλογα, λοιπόν, με το ζώδιο που βρίσκεται, η γραφή παίρνει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Βρες εδώ σε ποιο ζώδιο είναι ο Ερμής στο γενέθλιο χάρτη σου και κοίταξε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του γραφικού σου χαρακτήρα.

Κριός: Γράφεις γρήγορα, ξεκινάς με μεγάλα γράμματα που συνήθως στην πορεία βγαίνουν εκτός περιθωρίου του χαρτιού. Είναι κάπως «άναρχα» ή δεν είναι ιδιαίτερα προσεγμένα κάτι που δηλώνει τη βιασύνη σου. Χαρακτηριστικό σου επίσης είναι ότι σπα εύκολα τις μύτες των μολυβιών.

Ταύρος: Απλός και κλασσικός γραφικός χαρακτήρας, ευανάγνωστος, με στρογγυλά γράμματα, χωρίς να είναι πλαγιαστά, στριφογυριστά ή με ουρίτσες.

Δίδυμοι: Αλλάζει διαρκώς ο τρόπος με τον οποίο γράφουν, ανάλογα με το τι, πχ λίστα για το σουπερμάρκετ ή ευχετήρια κάρτα ή το πρόσωπο απευθύνονται. Πιθανόν να «μιμούνται» τα γράμματα άλλων ανθρώπων ή να «κλέβουν» κάποια που τους αρέσουν περισσότερο.

Καρκίνος: Απλά, καμπυλωτά κι όμορφα γράμματα που είναι εύκολα στην ανάγνωση. Δεν είναι πολύ μεγάλα, ούτε κολλητά μεταξύ τους, έχουν ένα μικρό κενό.

Λέων: Μεγάλα, όμορφα γράμματα. Πιθανόν να έχουν μια ιδιαιτερότητα που οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν περίεργη. Έχει ένα μοναδικό, δημιουργικό τρόπο γραφής.

Παρθένος: Μικρά, «τακτοποιημένα», ευανάγνωστα γράμματα, σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, χωρίς την παραμικρή κλίση. Γράφει σε τέλεια ευθεία. Τα γράμματα δεν κλίνουν. Ενίοτε, κρίνει τους ανθρώπους ανάλογα με το γραφικό τους χαρακτήρα.

Ζυγός: Κάθε γράμμα έχει το ίδιο μέγεθος και ύψος. Πραγματικά «τακτοποιημένος» γραφικός χαρακτήρας καλαίσθητος, τείνει στην καλλιγραφία κι είναι ευχάριστος στο μάτι.

Σκορπιός: Πατάει πολύ τα γράμματα, τα θέλει έντονα, ωστόσο, τα κάνει κάπως «σγουρά», πράγμα περίεργο για το συγκεκριμένο ζώδιο. Επίσης, δεν έχουν πάντα το ίδιο μέγεθος και δεν «μένουν» μέσα στις γραμμές.

Τοξότης: Γράφει γρήγορα, αλλά δεν ξεφεύγει από τις γραμμές. Τα γράμματά του είναι καλά, ευανάγνωστα κι έχουν μια κλίση ή τάση να απλώνονται στο χαρτί. Ενδεχομένως να χρησιμοποιεί συντομογραφίες ή να χρησιμοποιεί ένα είδος στενογραφίας, αν κρατά σημειώσεις.

Αιγόκερως: Γράφει προσεκτικά και μεθοδικά κάθε λέξη. Κάθε γράμμα είναι απλό, καθαρό, χωρίς κλίση ή καμπύλη σε ίσια γραμμή, δεν ξεφεύγει καθόλου. Γενικά, τα χειρόγραφά του δεν έχουν καμία ιδιαιτερότητα και σου αφήνουν την αίσθηση ότι διαβάζεις μια εκτύπωση από υπολογιστή.

Υδροχόος: Τα γράμματά του κατά 75 τοις εκατό είναι προσεγμένα και κατά 25 τοις εκατό πρόχειρα τα οποία γίνονται χειρότερα στην πορεία, αν αρχίσει να κουράζεται ή να βαριέται. Ίσως από ένα σημείο και μετά να γράφει ορισμένα γράμματα διαφορετικά... γιατί έτσι. Γενικά, έχει καλό γραφικό χαρακτήρα πάντως, άσχετα αν δεν το παραδέχεται.

Ιχθύς: Οι λέξεις κλίνουν προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά, με μια μικρή απόσταση μεταξύ τους. Σου δίνει την αίσθηση ότι «ζωγραφίζει» την ώρα που γράφει. Τα γράμματά του είναι μικρά, στρογγυλά κι όχι πάντα ευανάγνωστα. Μπορεί να τα αλλάζει, ανάλογα με το κείμενο και το μέγεθός του, πχ αλλιώς μπορεί να γράφει το «λ» στην αρχή και αλλιώς μετά από τρεις παραγράφους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved