Ζώδια και τεχνολογία: Οι εξοικειωμένοι και εκείνοι που τρέχουν απεγνωσμένα για βοήθεια

Ποια ζώδια τα πηγαίνουν καλά με τα tech gadgets και ποια τρέχουν σε ειδικούς για βοήθεια

Ζώδια και τεχνολογία: Οι εξοικειωμένοι και εκείνοι που τρέχουν απεγνωσμένα για βοήθεια

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το σίγουρο είναι ότι σε πολλές περιπτώσεις, μας έχει λύσει τα χέρια!

Δεν είναι, όμως, όλοι οι άνθρωποι το ίδιο εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Για παράδειγμα, κάποιοι είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο facebook από το smartphone τους και κάποιοι άλλοι δεν μπορούν να στείλουν ένα απλό mail!
Ποια ζώδια, λοιπόν, τα πηγαίνουν καλά με τα tech gadgets και ποια τρέχουν απεγνωσμένα σε ειδικούς για βοήθεια με το πρώτο πρόβλημα;

Κριός: Όχι, ο Κριός δεν θα το πάθει τον πανικό. Πιστεύει πολύ στον εαυτό του και το πιο πιθανό είναι ότι θα προσπαθήσει να βρει μόνος του το πρόβλημα στο tablet, ακόμη κι αν δεν έχει ιδέα από τεχνολογία. Θα googlάρει, θα ρωτήσει και θα μάθει. Αν τα πράγματα δυσκολέψουν, τότε με πληγωμένη την υπερηφάνειά του, θα απευθυνθεί σε κάποιον ειδικό.

Ταύρος: Ταύρε, περιμένοντας δεν σώθηκε κανείς! Έχεις τεράστια υπομονή και είσαι και λίγο τεμπέλης. Αλλά όχι! Το Mac σου δεν θα φτιάξει ως... διά μαγείας, αν απλά κάθεσαι και το κοιτάς. Δεν τα πηγαίνεις καλά με την τεχνολογία, αποδέξου το και άσε τις δοκιμές για τους ειδικούς.

Δίδυμος: Στην αρχή θα το «παίξει» cool, αλλά μόλις περάσει η ώρα και δει ότι το smartphone του δεν λειτουργεί, τότε θα πάθει υστερία. Πώς θα «ανεβάσει» τώρα φωτογραφίες στο Instagram; Δίδυμε, χαλάρωσε και πετάξου ως το ifastrepair. Σε 20 λεπτάκια θα έχεις το κινητό σου πίσω και θα «ποστάρεις» ανελέητα στα social media.

Καρκίνος: Η τεχνολογία δεν είναι το «φόρτε» σου και δεν αντέχεις να διαταράσσεται η καθημερινότητά σου. Το πιο πιθανό είναι, λοιπόν, ότι θα «φρικάρεις» όταν δεις το PC σου να «νεκρώνει». Μην κλειστείς στον εαυτό σου (όπως κάνεις συνήθως). Ζήτα βοήθεια, δεν είναι ντροπή! Σε λίγα λεπτά όλα θα κυλούν και πάλι ομαλά!

Λέων: Ο «βασιλιάς» του ζωδιακού κύκλου δεν έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση όταν έχει να κάνει με την τεχνολογία. Αυτό σημαίνει ότι όταν «κρασάρει» το laptop του θα το πάει και εκείνος για μια γρήγορη επιδιόρθωση και μετά από λίγα λεπτά θα επιστρέψει και θα σου πει ότι κατάφερε να φτιάξει ολομόναχος. Αχ βρε Λιονταράκι.

Παρθένος: Υπάρχει πρόβλημα; Ο Παρθένος θα το λύσει. Θα αγχωθεί, θα κλειστεί στο σπίτι, θα μελετήσει, θα ιδρώσει, αλλά θα τη βρει την άκρη. Η τεχνολογία δεν τον τρομάζει. Γιατί θα έπρεπε άλλωστε; Αυτό το παιδί ζει για να αντιμετωπίζει κρίσεις.

Ζυγός: Η τεμπελιά είναι ένα από τα αρνητικά χαρακτηριστικά του Ζυγού. Με την τεχνολογία περιορίζεται στα βασικά. Ξέρει το word, το facebook και βγάζει καλές φωτογραφίες με το smartphone του. Αν χαλάσει, θα πεταχτεί ως το ifastrepair και θα γυρίσει άρχοντας στο σπίτι. Καμία ταλαιπωρία.

Σκορπιός: Στο μυαλό ενός Σκορπιού επικρατεί συχνά το απόλυτο χάος. Αν προσθέσεις σε αυτό την τεχνολογία, τότε το αποτέλεσμα θα είναι απλά... «εκρηκτικό». Όσο και αν θέλει να βρίσκει μόνος του τις λύσεις, καλό είναι να αφήνει την τεχνολογία στα χέρια πιο... ψύχραιμων ανθρώπων που ξέρουν τι κάνουν.

Τοξότης: Είναι απίστευτα αισιόδοξος και πιστεύει ότι όλα τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με θετική σκέψη. Πολύ καλά κάνεις Τοξότη μου, αλλά σε πληροφορούμε ότι το android σου δεν θα ανοίξει με το να του στέλνεις... θετικά vibes. Αγαπάς την τεχνολογία, αλλά μπορεί να βγεις εκτός εαυτού, αν δεν ξέρεις πώς να χειριστεί κάτι. Κρίμα δεν είναι να χαλάς τη διάθεσή σου;

Αιγόκερως: Το παιδί το εργατικό, το οργανωμένο και το λογικό ξέρει ότι με την τεχνολογία και κυρίως, με το αγαπημένο του Mac δεν παίζει κανείς, ούτε ο ίδιος! Με το πρώτο πρόβλημα, λοιπόν, θα το κλείσει και θα πάει στους ειδικούς για τη γνωμάτευση. Κανένας άγχος και κανένα πρόβλημα.

Υδροχόος: Θα κάτσει με τις ώρες πάνω από το χαλασμένο του tablet και θα δώσει πραγματική μάχη γιατί πολύ απλά θέλει να είναι ανεξάρτητος. Λίγο προτού πάθει νευρικό κλονισμό, θα πάρει τηλέφωνο τον κολλητό του και θα του ζητήσει απεγνωσμένα βοήθεια. Υδροχόε, έπρεπε να «πεταγόσουν» από την αρχή στο ifastrepair.

Ιχθύς: Ιχθύ, μόνο στα όνειρα το κινητό σου θα φτιάξει από μόνο του και επειδή έχεις μια τάση στην... ονειροπόληση, πρόσεχε μην τρέχεις πανικόβλητος την τελευταία στιγμή. Είσαι ρομαντική ψυχή και η τεχνολογία αποτελεί για εσένα ένα αναγκαίο... κακό. Αν θες να διαβάσεις και πάλι τα mail σου, συγκεντρώσου, βγες από το «καβούκι» και άσε το smartphone σου στα χεράκια των ειδικών.

Σε όποιο ζώδιο κι ανήκεις, δεν χρειάζεται να ρισκάρεις ή να «σκας», όταν έχεις να κάνεις με την τεχνολογία. Πήγαινε σε ένα κατάστημα iFastRepair (Βριλήσσια, Κηφισιά, Αθήνα και Τρίπολη) και δες τη συσκευή σου να επισκευάζεται μπροστά στα μάτια σου σε 20 μόλις λεπτά ή αναβάθμισε το Mac και το laptop σου αυθημερόν. Το καλύτερο; Η διάγνωση είναι δωρεάν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved