Αν το ζώδιο σου ήταν καλοκαιρινό τραγούδι… ποιο θα ήταν;

Τόσα Καλοκαίρια, τόσα τραγούδια, τόσες αναμνήσεις.

Αν το ζώδιο σου ήταν καλοκαιρινό τραγούδι… ποιο θα ήταν;

Το Καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα μια εποχή που όλα τα ζώδια αγαπούν και το σίγουρο είναι ότι έχει συνδεθεί με την αγαπημένη τους μουσική. Για να γιορτάσουμε, λοιπόν, το καλοκαιράκι, εμείς αποφασίσαμε να βρούμε το καλοκαιρινό hit για κάθε ζώδιο. Κάποια μένουν στα παλιά, αλλά πολλά «ανεβαίνουν» μόνο με νέες επιτυχίες, ξένες ή ελληνικές.

ΚΡΙΟΣ

Με την αυτοπεποίθησή του να «ξεχειλίζει», ο Κριός θα περάσει φέτος ένα υπέροχο Καλοκαίρι. Κανένα «κόλλημα» και καμία ντροπή. Θα χορέψει, θα γνωρίσει κόσμο και θα βγάλει στην επιφάνεια την -ούτως ή άλλως- δυναμική προσωπικότητά του. Ποιος θα μπορέσει να του αντισταθεί; Κριέ… είσαι θεός!

ΤΑΥΡΟΣ

Γνωρίζουμε καλά ότι οι Ταύροι λατρεύουν την ποιότητα και το όνειρό τους είναι να κάνουν φέτος τις πιο πολυτελείς διακοπές. Το πιο πιθανό σενάριο είναι, λοιπόν, ότι αυτή την εποχή ψάχνουν μανιωδώς τρόπους για να συγκεντρώσουν τα χρήματα για να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες και φυσικά, τους απαιτητικούς ουρανίσκους τους. Ταύρε, άκου τι λέει η Sia. Δεν χρειάζεσαι χρήματα για να περάσεις καλά. Cheap Thrills μόνο!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μουσική, χορός και Δίδυμος πηγαίνουν μαζί. Ό,τι τραγούδι κι αν του βάλεις θα τρέξει στην πίστα γιατί πολύ απλά θέλει να ζει τη στιγμή και να διασκεδάζει με κάθε ευκαιρία. Δίδυμε, πάρε τα νησιά και… dance, dance, dance!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευαίσθητε Καρκίνε μου, το φετινό Καλοκαίρι σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις τον απολογισμό σου και να περάσεις και μόνος σου καλά. Άφησε μακριά τους ανθρώπους που δεν σε εκτίμησαν και δεν αξίζουν να βρίσκονται στη ζωή σου, πάρε μια βαθιά ανάσα και χαλάρωσε. Ξέχνα τα παλιά, αλλά πρόσεχε γιατί «το μπλε της θάλασσας μεθάει…»! No drama, please!

ΛΕΩΝ

Είσαι ένας χαρούμενος και εξωστρεφής άνθρωπος που σε κάθε διακοπές γίνεται η «ψυχή» της παρέας. Όπως τα περισσότερα Καλοκαίρια της ζωής σου έτσι και το φετινό, θα δείξεις σε φίλους και γνωστούς ότι δεν είναι τυχαίο που είσαι ο «βασιλιάς» του ζωδιακού κύκλου. Το κατάλληλο τραγούδι για εσένα; Ένα hit που θα χορέψεις μέχρι τελικής πτώσεως ενώ όλο το κλαμπ σε θαυμάζει και θα σε χειροκροτά. Θα «κάψεις καρδιές», λέμε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τελειομανής, αγχωτικός και «κολλημένος» με το πρόγραμμα. Μπορεί στην καθημερινότητα του ο Παρθένος να κουράζει μέχρι και τον ίδιο του τον εαυτό, αλλά στις διακοπές του «μεταμορφώνεται» και τα δίνει όλα. Μην απορήσεις, λοιπόν, αν δεις την κολλητή σου να γίνεται φέτος το απόλυτο party animal του νησιού. Το κορίτσι θέλει να ξεδώσει και πίστεψέ με, το έχει πολλή ανάγκη! Βάλε στο ραδιόφωνο Shakira και θα δεις…

ΖΥΓΟΣ

Ξέρεις ότι ο Ζυγός δεν θέλει να κουράζεται πολύ στις διακοπές του. Για εκείνον, Καλοκαίρι σημαίνει χαλάρωση, παραλία και καλές παρέες. Κανένα clubbing και καμία Μύκονος. Άφησε τον ήσυχο σε μια ξαπλώστρα με ένα κοκτέιλ στο χέρι και θα σε ευγνωμονεί. Μην ξεχάσεις να επιμεληθείς και για την κατάλληλη, relaxing μουσική υπόκρουση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θεωρείται το πιο ερωτικό ζώδιο και το Καλοκαίρι είναι αναμφισβήτητα η εποχή του. Πρόσεξε, λοιπόν, διότι μπορεί να σε αποπλανήσει χωρίς να το καταλάβεις! Δεν φταίει εκείνος, αλλά η παθιασμένη φύση του που τον κάνει… ακαταμάχητο. Τι τραγούδι του αφιερώνουμε; Μα φυσικά ένα κομμάτι από τα παλιά που είναι αισθησιακό, όπως εκείνος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, φέτος το Καλοκαίρι θα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και δεν θα διστάσεις να ερωτευτείς. Μοιάζεις με ποταμό, έτοιμο να παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του διότι πολύ απλά θέλεις να ζήσεις τους επόμενους δύο μήνες στο έπακρο. Ξέρουμε καλά πως δεν δέχεσαι να σου στερεί κάποιος ή κάτι την ελευθερία σου, ωστόσο, όπως τραγουδά και ο Luis Fonsi σε ένα από τα πιο «hot» καλοκαιρινά τραγούδια, πάτα λιγάκι φρένο και πήγαινε πιο αργά. Despacito, λοιπόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο εργατικά και υπεύθυνα ζώδια για αυτό τον λόγο έχει μεγάλη ανάγκη από ξεκούραση και χαλάρωση το Καλοκαίρι. Καλό είναι, λοιπόν, να εμπνευστεί από τον Παρθένο και να αφήσει τον εαυτό του ελεύθερο φέτος (όσο μπορεί τουλάχιστον). Δεν γίνεται να ζει μόνο με «πρέπει»! Αιγόκερε, άσε τις ντροπές και τις προκαταλήψεις και διασκέδασε! Μπορείς!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν είναι ψυχρός, απλά δεν του αρέσει να δείχνει ανοιχτά τα συναισθήματά του. Η κατάσταση αυτή δεν αλλάζει για τον Υδροχόο το Καλοκαίρι! Επειδή, όμως, τα άστρα είναι με το μέρος του όσον αφορά στο κομμάτι του έρωτα τους επόμενους μήνες, καλό είναι να μην κρατά μέσα του όσα νιώθει. Υδροχόε, αν θες να βρεις ταίρι, η φάση είναι… «ραντεβού στην παραλία».

ΙΧΘΥΕΣ

Το νερό είναι το στοιχείο του και το Καλοκαίρι η εποχή του. Αυτό το ρομαντικό και ευαίσθητο ζώδιο έχει πολλά αγάπη μέσα του και θέλει να τη μοιραστεί. Για την ώρα, ακούει μουσική, ονειρεύεται τις διακοπές του και καλεί τον… Απόλλωνα να έρθει για να παίξει μόνο για εκείνον «του Αιγαίου τα μπλουζ». Ψαράκι, καλά τα όνειρα, αλλά χωρίς δράση δεν γίνεται τίποτα. Βγες από το «καβούκι» σου και ζήσε το Καλοκαίρι σου, όπως ακριβώς το ονειρεύεσαι.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved