Είσαι solo αυτό το Καλοκαίρι; Δες πού θα πας για να περάσεις τέλεια!

Αν το Καλοκαίρι σε βρίσκει single, αν οι κολλητές σου θα πάνε φέτος διακοπές με τους αγαπημένους τους, τότε ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση.

Είσαι solo αυτό το Καλοκαίρι; Δες πού θα πας για να περάσεις τέλεια!

Δεν χρειάζεται να τα βάψεις... μαύρα! Μπορείς να περάσεις και μόνη σου καλά και ίσως, στις single διακοπές σου, να έχεις και τα... «τυχερά» σου. Μην αποκλείεις το ενδεχόμενο να γνωρίσεις σε κάποιο νησί του Αιγαίου τον έρωτα της ζωής σου. Άλλωστε, τα καλύτερα έρχονται όταν δεν τα περιμένεις.

Και σε αυτή την περίπτωση, τα ζώδια μπορούν να σου «δείξουν» το μονοπάτι που αξίζει να ακολουθήσεις ή στην περίπτωσή σου, το... πλοίο που πρέπει να πάρεις! Πες, λοιπόν, «ναι» στο ρίσκο και άρχισε να ετοιμάζεις βαλίτσες. Για να σε βοηθήσουμε, εμείς παραθέτουμε μια λίστα με τους καλύτερους προορισμούς για κάθε solo ζώδιο!

Κριός

Οι Κριοί είναι ένα από τα πιο δραστήρια ζώδια και αυτό σημαίνει ότι δεν θέλουν να περάσουν τις διακοπές τους «λιώνοντας» σε κάποια πλαζ (όπως για παράδειγμα οι Ταύροι). Ένα νησί που προσφέρει δράση και θα ικανοποιήσει την ενθουσιώδη φύση τους είναι η Ικαρία. Άγρια φύση, μονοπάτια, χωριά, ονειρικές παραλίες και πανηγύρια. Μπορεί να θεωρείται ένα νησί για... «ζεν» διακοπές αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί έναν προορισμό που προσφέρεται για περιπέτεια!

ikaria

Ταύρος

Οι Ταύροι λατρεύουν το καλό φαγητό και την πολυτέλεια οπότε ένας προορισμός που θα τους προσφέρει και τα δύο είναι «must» για εκείνους. Ίσως να τρομάξουν με την σκέψη ενός μοναχικού ταξιδιού αρχικά, αλλά αν βρουν το κατάλληλο μέρος θα περάσουν καλά και θα κάνουν πολλές γνωριμίες. Οι Σπέτσες είναι ένας προορισμός που δεν θα τους απογοητεύσει.

spetses

Δίδυμος

Είναι λάτρεις της αδρεναλίνης και βαριούνται εύκολα οπότε οι solo διακοπές τους απαιτούν έναν προορισμό που έχει πολλά να προσφέρει. Δεν θα φοβηθούν να ταξιδέψουν μόνοι, αντιθέτως θα δουν το μοναχικό τους ταξίδι ως μια ευκαιρία να δοκιμάσουν νέα πράγματα και να γνωρίσουν κόσμο. Η Νάξος είναι, λοιπόν, μια υπέροχη επιλογή για εκείνους. Θα κάνουν surf, ενώ θα έχουν την επιλογή να «πεταχτούν» και ως τα Κουφονήσια για να αλλάξουν παραστάσεις.

naxos

Καρκίνος

Οι ευαίσθητοι Καρκίνοι δεν θέλουν έναν προορισμό για ατελείωτο clubbing αλλά αναζητούν μια τοποθεσία που θα τους προσφέρει την χαλάρωση που χρειάζονται. Μέσα τους εύχονται να γνωρίσουν στις φετινές τους διακοπές το άλλο τους μισό αλλά ακόμη και αν αυτό δεν συμβεί, μπορούν να περάσουν και μόνοι τους καλά, αφού το σωστό μέρος θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για εκείνους. Αν ανήκετε στο ζώδιο του Καρκίνου, λοιπόν, επιλέξτε ένα νησί με πανέμορφες παραλίες και χαλαρώστε με τις ώρες δίπλα στο στοιχείο σας, το νερό. Τα Κουφονήσια αποτελούν αναμφισβήτητα μια καλή επιλογή που δεν θα σας κουράσει.

koyfonisia

Λέων

Solo διακοπές για τα Λιοντάρια σημαίνει μια μοναδική ευκαιρία να εντυπωσιάσουν και να βγάλουν στην επιφάνεια τη δυναμική τους πλευρά, χωρίς να ανησυχούν για το τι θα πουν οι φίλοι ή οι συγγενείς τους. Τους αρέσει η διασκέδαση και τα party αλλά την ίδια ώρα είναι fans της περιπέτειας και της εξερεύνησης! Τα Κύθηρα είναι, λοιπόν, ο προορισμός για εκείνα. Χωριά, μπαρ, μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι, πανέμορφες παραλίες, σπήλαια και μοναστήρια. Όλα θα τα βρουν τα Λιοντάρια στα Κύθηρα.

kithira

Παρθένος

Αν νομίζατε ότι ο Παρθένος θα τα βάψει μαύρα σε περίπτωση που χρειαστεί να πάει solo σε κάποιο νησί, τότε μάλλον πλανάστε πλάνην οικτράν! Όχι μόνο δεν τον φοβίζει η σκέψη των μοναχικών διακοπών, αλλά θα περάσει και πολύ καλά μόνος του. Γιατί; Διότι το παιδί έχει πρόγραμμα. Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία, παραλίες. Όλα θα τα γυρίσει. Για εσάς τους Παρθένους, λοιπόν, η Κρήτη αποτελεί την τέλεια επιλογή για single διακοπές. Μην ανησυχείτε που είναι μεγάλη... έχετε πρόγραμμα εσείς!

kriti

Ζυγός

Εσείς οι Ζυγοί δεν είστε για... πολλά στις διακοπές σας. Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Ότι δεν έχετε σκοπό να κουραστείτε στις διακοπές σας, ακόμη και αν είστε solo. Κανένα τρέξιμο και κανένα μουσείο. Μόνο παραλία, χαλάρωση και κοκτέιλ. Εξετάστε, λοιπόν, σοβαρά το ενδεχόμενο να επισκεφτείτε φέτος την Αντίπαρο. Τα πάντα σε αυτό το νησί βρίσκονται σε κοντινή απόσταση οπότε δεν θα χρειαστεί να κουνηθείτε πολύ.

antiparos

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί θέλουν να έχουν πάντα τον έλεγχο, οπότε οι solo διακοπές δεν τους προβληματίζουν. Θα κάνουν ό,τι θέλουν, όποια ώρα θέλουν και όπως το θέλουν. Το βασικό στοιχείο για να περάσουν καλά είναι, όμως, να βρουν ένα μέρος που συνδυάζει ηρεμία και διασκέδαση. Εμείς προτείνουμε την Πάτμο, ένα νησί που τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν «must», κοσμοπολίτικο προορισμό.

patmos

Τοξότης

Αν υπάρχει ένα ζώδιο που μπορεί να κάνει solo διακοπές χωρίς να του... καεί καρφάκι, αυτό είναι ο Τοξότης. Οι single διακοπές σημαίνουν για εκείνον απόλυτη ελευθερία και το σίγουρο είναι ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα με πολλές γνωριμίες. Πού αξίζει να πάει φέτος ο single Τοξότης; Μα φυσικά εκεί που βρίσκεται η «δράση»: Στην Ίο! Ξέφρενη διασκέδαση αλλά και έδαφος για εξερεύνηση!

ios

Αιγόκερως

Η σκέψη των μοναχικών διακοπών είναι ικανή να τρομοκρατήσει έναν Αιγόκερω, ωστόσο, ένα solo ταξίδι είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται. Οι Αιγόκεροι είναι απίστευτα εργατικοί και συχνά εξουθενώνουν τον οργανισμό τους. Χρειάζονται, λοιπόν, ένα restart και αυτό μπορούν να το πετύχουν φέτος στους πανέμορφους Παξούς! Αυτό το μικρό νησί των Επτανήσων είναι πάντα γεμάτο από κόσμο οπότε, ένας Αιγόκερως δεν θα αισθανθεί μόνος. Αιγόκερε, πες για λίγο «όχι» στο άγχος και το πρόγραμμα.

paxoi

Υδροχόος

Οι Υδροχόοι είναι άνθρωποι δυναμικοί που αγαπούν την ανεξαρτησία τους και κυρίως την περιπέτεια. Η οργάνωση ενός solo ταξιδιού, λοιπόν, είναι «παιχνιδάκι» για εκείνους. Εμείς προτείνουμε στους αγαπημένους Υδροχόους να επισκεφτούν ένα νησί για φλερτ που διασκέδαση μέχρι το πρωί, έναν προορισμό που θα τους κάνει να αισθανθούν ελεύθεροι! Αυτός ο προορισμός είναι η Αμοργός.

amorgos

Ιχθύες

Η έντονη συναισθηματική φύση των Ιχθύων δεν τους αφήνει πολλές επιλογές. Αν θέλουν να περάσουν καλά στις μοναχικές τους διακοπές, πρέπει να βρουν έναν προορισμό που «μαγέψει» και θα τους επιτρέψει βγάλουν στην επιφάνεια τη ρομαντική τους πλευρά και φυσικά, να ξεκουραστούν. Τι περιλαμβάνουν οι διακοπές για τους single Ιχθύες; Ηρεμία, χαλάρωση, παραλία, άραγμα, αναπόληση και μπλε... πολύ μπλε. Αξίζει, λοιπόν, να δουν την Αλόννησο. Η άγρια ομορφιά της θα τους μαγέψει!

allonisos

Καλό Καλοκαίρι με υπέροχες solo διακοπές!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved