Όσα μου έμαθαν τα ζώδια για τις γυναίκες και οι γυναίκες για τα ζώδια…

Ο Νίκος Συρίγος εξηγεί τι λένε τα άστρα για τις γυναίκες και τι συμβαίνει στην πραγματικότητα. Την… πραγματική πραγματικότητα όμως!

Όσα μου έμαθαν τα ζώδια για τις γυναίκες και οι γυναίκες για τα ζώδια…

Τα άστρα πάντα φέρονται καλά στις γυναίκες. Πάντα. Διαβάζεις τα ζώδια και λες «τι όμορφα πλάσματα είναι…». Ποιες; Αυτές!!! Που από την ώρα που θα γεννηθείς μέχρι την ώρα που θα αναπαυτείς εν τόπω φωτεινώ, εν τόπω χλοερώ, εν τόπω αναψύξεως, ζουν για να σε παιδεύουν. Να μας παιδεύουν. Ήρθε η ώρα να λάμψει η αλήθεια! Όχι πως βλέπουν τα άστρα τις γυναίκες και τι λένε αλλά τι ζούμε εμείς! Οι άνδρες… Όσοι έχουμε μείνει ακόμη όρθιοι…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ

Φλογερή, παρορμητική, ανεξάρτητη, γεμάτη ζωντάνια και δύναμη, η γυναίκα Κριός έχει μια έντονη σεξουαλικότητα που λίγοι μπορούν να αντισταθούν. Μαχητική, με τσαμπουκά και ενθουσιώδης, με τονισμένο Εγώ, γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον της, αν δεν υπάρχει ένταση και ταχύτητα σε μια σχέση γι’ αυτό έχει ανάγκη έναν ισχυρό και εξίσου προκλητικό άντρα που θα την κρατά σε εγρήγορση.

Δηλαδή… Θα σου βγάλει την Παναγία! Σε όλα… Η τελευταία κουβέντα βέβαια θα ανήκει σε σένα, αρκεί να είναι το «μάλιστα αγάπη μου». Το «εξίσου προκλητικό άντρα» μην το δέσεις κόμπο. Δεν το θέλει. Αν το ήθελε δεν θα ήταν Κριός. Δεδομένο ότι «γρήγορα χάνει το ενδιαφέρον της». Το λες και πιο απλά. Γρηγορομπούχτιστη λέγεται. Όπως οι 9 στις 10 γυναίκες…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ

Αισθησιακή, φιλήδονη, ζουμερή, με έντονο σεξαπίλ, η γυναίκα Ταύρος, ασκεί μεγάλη έλξη στο αντίθετο φύλο. Αναζητά την συναισθηματική κάλυψη από έναν άντρα, είναι πεισματάρα, πιστή και αφοσιωμένη στο σπίτι και τη σχέση της, φροντίζοντας από τον καλό της να μη λείψει τίποτα. Σπάνια ξενοκοιτάζει κι αν το κάνει θα έχει πολύ σοβαρό λόγο και απαιτεί το ίδιο από την άλλη πλευρά. Αν αισθανθεί ότι δεν παίρνει τα ίδια που προσφέρει, μπορεί να γίνει κτητική και ζηλιάρα. Ωστόσο, έχει υπομονή και δεν παρασύρεται από το θυμικό της στιγμής. Αν το κάνει θα είναι για να ξεσπάσει για κάτι που κρατούσε μέσα της καιρό.

Δηλαδή… Άμα θέλεις κάλυψη καλή μου πήγαινε στη Vodafone ή την Cosmote. Στο πεισματάρα πέσαμε μέσα 1000000%. Στο σπάνια ξενοκοιτάζει σε βλέπω χλωμό έως νεκρό. Όπως και στο «Αν αισθανθεί ότι δεν παίρνει τα ίδια που προσφέρει, μπορεί να γίνει κτητική και ζηλιάρα» δεν χρειάζεται καθόλου το πρώτο μέρος της πρότασης. Αρκούσε το κτητική και ζηλιάρα. Α… Και πάντα παρασύρεται από το θυμικό. Για την ακρίβεια είναι μονίμως θυμωμένη. Γεννήθηκε θυμωμένη. Αυτά.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ

Εύστροφη, παιχνιδιάρα, κοινωνική κι ανέμελη, η αιώνια έφηβη γυναίκα Δίδυμος, ανάλαφρη σαν πεταλούδα, με το μπρίο και το νάζι της έχει αρκετές κατακτήσει στο αντρικό φύλο. Αναζητά μια σχέση που πάνω απ’ όλα να την καλύπτει εγκεφαλικά, να έχει άψογη επικοινωνία και να διεγείρει την περιέργειά της. Συχνά, κατηγορείται ως ψεύτρα κι άπιστη, κάτι που μέχρι ένα σημείο ισχύει, αν το ενδιαφέρον της για τον άντρα που είναι μαζί ατονήσει, αν δεν υπάρχουν ερεθίσματα νοητικά, αν περιορίζεται ή πιέζεται με σκηνές ζήλειας. Είναι πολύ ανοιχτή και άνετη, συναναστρέφεται με τους πάντες ή φλερτάρει, χωρίς πονηρό σκοπό όμως, απλά το κάνει στα πλαίσια του κοινωνικού γίγνεσθαι.

Δηλαδή… Μόνο με εγκεφαλική κάλυψη δεν… κέρδισε κανείς. Ούτε ο Αϊνστάιν. Ψεύτρα και άπιστη; Πέφτω από τα σύννεφα. Πρώτη φορά μου ξανασυμβαίνει… Προσέξτε άνδρες: Όταν είσαι γυναίκα Δίδυμος και φλερτάρεις είναι «στα πλαίσια του κοινωνικού γίγνεσθαι». Αν είσαι άνδρας Δίδυμος, Σκορπιός, Καρκίνος κλπ. και φλερτάρεις, είσαι απλά… γουρούνι.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθησιακή, θηλυκή, με σέξι καμπύλες και ταυτόχρονα πιστή, ζεστή και αγαπησιάρα, η γυναίκα Καρκίνος συχνά γίνεται το αντικείμενο του πόθου των αντρών. Το σπίτι της είναι το κάστρο της, το οποίο θέλει να είναι καθαρό και μαζεμένο ενώ η μαγειρική της μπορεί να επιβεβαιώσει το ρητό «ο έρωτας περνάει από το στομάχι». Συναισθηματική, ρομαντική, στοργική, ευαίσθητη, εσωστρεφής, γεννημένη για να γίνει μάνα, προσφέρει απεριόριστη φροντίδα και περιποίηση και κάνει τους πάντες γύρω της να νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι. Αναζητά το έτερο ήμισυ που θα μείνει για πάντα δίπλα της και θα μπορέσει να δημιουργήσει μαζί του οικογένεια. Ωστόσο, ορισμένες φορές, αν αισθανθεί ότι δεν παίρνει την εκτίμηση και την αγάπη που θέλει, γίνεται κυκλοθυμική και γκρινιάρα.

Δηλαδή… Θα φας καλά! Αλλά μέχρι εκεί. Μόλις κάνει παιδιά, ξεκίνα τα… χόμπι. Εσύ τέλος. Θα ασχολείται μαζί σου κάθε Τρίτη… εβδομάδα. Και αν... Είπαμε. Γεννημένη να γίνει μάνα. Α… Όλα κι όλα. Και μελιτζάνες παπουτσάκια και γόβα στιλέτο; Last year. Κι όχι από γυναίκα καρκίνο. Οικογένεια δεν ήθελες; Τώρα πήγαινε για ψάρεμα…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ

Μεγαλόπρεπη, λαμπερή, φλογερή, περήφανη, με έντονο ταμπεραμέντο, η Λιονταρίνα, σίγουρα ξέρει πώς να κερδίζει την προσοχή του αντρικού φύλου. Η Λέαινα είναι μια γυναίκα με μοναδικό στυλ και απίστευτη ζωντάνια, πρόθυμη να χαρίσει την καρδιά της σε όποιον την κάνει βασίλισσα. Λάτρης της πολυτέλειας, της χλιδής και της καλοπέρασης, δεν μπορεί να αντέξει τις μιζέριες και τις τσιγκουνιές, ούτε μια κατάσταση μετριότητας. Θέλει να πρωταγωνιστεί, όλα τα φώτα να είναι στραμμένα πάνω της και ανταμείβει γενναιόδωρα με άφθονη αγάπη και πίστη αυτόν που θα την βάλει δίπλα του στο θρόνο. Μπορεί να βγάλει μια υπερβολή, εγωκεντρισμό, αλαζονεία ή υπεροψία, όταν αμφισβητείται η μοναδικότητά της ή νιώθει ότι δεν είναι το επίκεντρο ενδιαφέροντος του άντρα που αγαπά.

Δηλαδή… φύγε όσο προλαβαίνεις. Εκτός κι αν είσαι ο μικρός Μήτσος του Λαζόπουλου που έλεγε το «άει χάσου μυρμηγκάκι…». Μέχρι εκεί. Σε κάθε άλλη περίπτωση, έπαιξες κι έχασες. Η μόνη απόφαση που θα σου αφήνει να παίρνεις είναι αν θες ζεστό νερό για να πλύνεις τα πιάτα. Και πολύ σου είναι.

Διάβασε επίσης: Είσαι γυναίκα πόθος, δηλητήριο ή λατρεία;

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Έξυπνη, εργατική, συνεσταλμένη, μετριοπαθής, χωρίς υπερβολές και εξάρσεις, η γυναίκα Παρθένος σίγουρα δεν είναι «εύκολη» υπόθεση για έναν άντρα. Με την παρατηρητικότητα και την εμμονή της στη λεπτομέρεια δεν της ξεφεύγει τίποτα, καταγράφει και κατηγοριοποιεί χαρακτήρες και συμπεριφορές, αναζητώντας συνεχώς τον κο Τέλειο γι’ αυτήν όχι για να τη βοηθά στις δουλειές ή τα μαστορέματα -αυτά μπορεί να τα κάνει μια χαρά μόνη της- αλλά για να σταθεί επάξια στο πλευρό της. Οπότε, είναι δύσκολο να ξεγελαστεί και εύκολο να περιμένει για πολύ καιρό μέχρι να τον βρει. Στο μεταξύ διάστημα βέβαια μπορεί να συνυπάρξει με κάποιον που θα καλύψει αρκετές από τις σεξουαλικές της ανάγκες.

Δηλαδή… Όταν ακούς για παρατηρητικότητα και εμμονή, βάλε μια θηλιά στο λαιμό σου και σπρώξε το σκαμπό. Για να γλιτώσεις. – Που είσαι τώρα; - Με τον πρόεδρο. – Δεν είσαι – Είμαι – Βγάλτε σέλφι. Αυτό είναι το καλό σενάριο. Το κακό είναι να την δεις φάντη μπαστούνι, έξω από το γραφείο. Του προέδρου. Με μπαστούνι. Του γκολφ.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ

Γοητευτική, κοινωνική, χαμογελαστή, εκλεπτυσμένη, κομψή και με άψογους τρόπους, η Ζυγίνα είναι η επιτομή της θηλυκότητας. Πάντα είναι ενήμερη για τις τάσεις της μόδας, τις οποίες όμως προσπαθεί να προσαρμόζει στο δικό της γούστο, δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στην εμφάνισή της. Η έννοια της συντροφικότητας είναι έντονη μέσα της και όταν βρίσκεται σε σχέση είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να της συμβεί. Επιζητά τον ερωτισμό, τον ρομαντισμό, την ομορφιά, την αρμονία και την ισότητα από έναν άνδρα, ενώ απεχθάνεται την αγενή ή βάρβαρη συμπεριφορά και την έλλειψη στυλ ή καλαισθησίας. Συχνά, όμως, κάνει συμβιβασμούς και ρίχνει τον πήχη των προσωπικών της επιδιώξεων για να μην είναι μόνη της.

Δηλαδή… Έχεις δει γυναίκα να διπλώνει τα εσώρουχά της, μόλις της τα βγάζεις; Όχι; Ε, δεν έχεις πάει με Ζυγίνα… Την ώρα που εσύ θα έχεις μια φούντωση, μια φλόγα εκείνη θα σου πει «έπλυνες τα δόντια/πόδια/χέρια/μασχάλες κοκ.;». Πήγαινε και έλα… Ε δεν πάω. Και δεν έρχομαι. Ξενέρωτη.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτική και σαγηνευτική, η γυναίκα Σκορπιός είναι το αντικείμενο του πόθου πολλών αντρών. Λιγομίλητη, μυστηριώδης και σέξι ξέρει πώς να ελκύει την προσοχή, χωρίς καν να προσπαθήσει. Είναι ζηλιάρα αλλά πιστή και αφοσιωμένη στο σύντροφό της και το ίδιο απαιτεί κι από αυτόν. Η απολυτότητά της την κάνει ορισμένες φορές να κινείται από το πολύ στο τίποτα ακόμα και στον έρωτα. Αν δεν βρει αυτό που θέλει τότε προτιμά να παραμείνει μόνη της.

Δηλαδή… Λιγομίλητη… Μμμμ…. Ναι! -Αγάπη μου τι έχεις (126η φορά σε μια μέρα); «Τίποτα… « Πέντε λεπτά μετά… «Είσαι αδιάφορος, γουρούνι, γαϊδούρι… Τόση ώρα (πέντε λεπτά είναι αλήθεια πολλά…) με βλέπεις έτσι και δεν ρωτάς καν τι έχω!» Άσε που αυτό το «από το πολύ στο τίποτα» το λες και κυκλοθυμία… Ειδικά τις δύσκολες μέρες. Ναι αυτές τις 365 του χρόνου…

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ

Ειλικρινής, πνευματώδης, ενθουσιώδης, γεμάτη ζωντάνια και αγάπη για την ζωή, η γυναίκα Τοξότης είναι μια πνοή φρέσκου αέρα, το χρώμα μέσα στο γκρίζο της καθημερινότητας. Αυθόρμητη, περιπετειώδης, με χιούμορ είναι εύκολα προσεγγίσιμη αλλά έχει ανάγκη την ατομική της ελευθερία, ακόμα και μέσα σε μια ερωτική σχέση γιατί, αν περιοριστεί, θα αρχίσει να βαριέται και να ψάχνει διέξοδο. Της αρέσει η πρόκληση και το παιχνίδι αλλά όποια «τρέλα» κι αν κάνει, όταν βρει την πραγματική αγάπη είναι πιστή.

Δηλαδή… Ό,τι πιο κοντινό σε άντρα! Λόγω τρέλας. Θα παίζετε μαζί… ρεψίματα! Και όχι μόνο. Αντέχεις; Αν αντέχεις βουρ… Απλά μην σε βρει μπόσικο… Τι γιατί; Γιατί θα δεις το έτσι να γίνεται γιουβέτσι. Και δεν θα σ’αρέσει. Μαζί της θα ανοίξεις τους ορίζοντες σου. Έτσι δεν το λένε;

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διαθέτοντας μια κλάση και ούσα υπεύθυνη, ώριμη, σοβαρή, φιλόδοξη, επιφανειακά ψυχρή και απρόσιτη, η γυναίκα Αιγόκερως το μόνο που δε θα μπορούσε να χαρακτηριστεί είναι «εύκολη λεία». Η δυναμική προσωπικότητά της φέρνει σε δύσκολη θέση πολλές φορές τους άντρες, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να της επιβληθούν. Επειδή έχει μάθει στα δύσκολα και να βασίζεται στα πόδια της, συχνά κρύβει τις αδυναμίες της κι όταν κάποιος κερδίσει την εμπιστοσύνη της, τότε θα δει τη θερμή, ευαίσθητη και ερωτική πλευρά της.

Δηλαδή… Ιδανική για τις μέρες του καύσωνα. Πιο ψυχρή πεθαίνεις. Θα δεις λέει τη θερμή, ευαίσθητη και ερωτική πλευρά της, όταν κερδίσεις την εμπιστοσύνη της. Δηλαδή ΠΟΤΕ! Θα τρέχεις σαν το χάμστερ στη ρόδα. Μια ζωή στο ίδιο σημείο.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γοητευτική, αντισυμβατική, προκλητική, ολίγον τρελούτσικη, η γυναίκα Υδροχόος καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα πάνω της, καθώς είναι τόσο πνευματώδης αλλά εκκεντρική που σίγουρα δεν περνά απαρατήρητη στους άνδρες, οι οποίοι νιώθουν μεγάλη άνεση μαζί της, αφού δεν επιδιώκει να παντρευτεί (σε πρώτο πλάνο) ούτε και ψάχνει τον πατέρα των παιδιών της. Κύριο ζητούμενό της ακόμα και μέσα σε σχέση είναι η αυτονομία της, ενώ περισσότερο ψάχνει τον άντρα-φίλο, παρά τον άντρα-εραστή. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι είναι αδιάφορη στο σεξ, απλά είναι πιο «εγκεφαλική» και φτιάχνεται με το μυαλό κι όχι το σώμα του εκάστοτε συντρόφου. Από περιέργεια ή πειραματισμό πάντως μπορεί να υπάρξει και με τον super sexy τύπο με το six pack!

Δηλαδή… Η χαρά του «καληνυχτάκια». Αυτή που έχεις περισσότερες πιθανότητες από όλες να τη ρίξεις, όταν της προσφέρεις τον ώμο σου να κλάψει για να ξεχάσει τον προηγούμενο… Καλό αυτό. Αρκεί να μην είσαι ο… προηγούμενος. Ειδικά αν δεν το ξέρεις, ότι έγινες… προηγούμενος, επειδή βρήκε τον επόμενο! Και έκλαψε. Στον ώμο του… Και μετά, πιο χαμηλά…

Διάβασε επίσης: Με Κριό, προκοπή στο κρεβάτι δεν είδε κανείς

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ

Αιθέρια, λεπτεπίλεπτη, μαγευτική, σχεδόν παραμυθένια, η γυναίκα Ιχθύς έχει το ταλέντο να μαγνητίζει με το ιδιαίτερο στυλ της, αλλά και όταν το θέλει, να περνά απαρατήρητη. Ο ρομαντισμός και ο αισθησιασμός της σε συνδυασμό με την ευγενική και χαμογελαστή παρουσία της την κάνει ακαταμάχητη στο ανδρικό φύλο, ωστόσο επειδή συνήθως ψάχνει το «ιδανικό» ταίρι είναι δύσκολο να το βρει. Η «γοργόνα» του ζωδιακού θα θυσιάσει τα πάντα για την αληθινή αγάπη, ακόμα κι αν αυτό αποβεί εις βάρος της ενώ εξ αιτίας της περίεργης αντίληψής της για το τι είναι εφικτό και τι φανταστικό και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, καταλήγει με πληγωμένη καρδιά. Χρειάζεται κάποιον που θα κατανοήσει τη βαθιά της ευαισθησία, την ανάγκη της να αποσύρεται στο δικό της όμορφο κόσμο και θα ανταποδώσει τα έντονα συναισθήματά της.

Δηλαδή… «Αγάπη μου δεν είναι αυτό που νομίζεις. Απλά… έψαχνα το ιδανικό ταίρι. Για την ακρίβεια πολλά ταίρια μαζί!» Η γυναίκα που κάνει το φανταστικό να είναι εφικτό. Δηλαδή. Να στα φορέσει με τον καλύτερο σου φίλο. Λάθος. Τους… καλύτερους σου φίλους. Μέχρι να βρει το ιδανικό ταίρι. Μην σου πω και μέγεθος…

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved