Καλοκαίρι 2017: Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω τι παπούτσι θα φορέσεις!

Ναι, τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκεις μπορούν να σου αποκαλύψουν πολλά στοιχεία που να σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή αγορά!

Καλοκαίρι 2017: Πες μου το ζώδιό σου, να σου πω τι παπούτσι θα φορέσεις!

Το Καλοκαίρι βρίσκεται πλέον σε… απόσταση αναπνοής και εσύ, όπως κάθε χρόνο, ψάχνεις τα πιο stylish αξεσουάρ, ρούχα και υποδήματα για να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου. Την «τιμητική» τους έχουν, φυσικά, τα αγαπημένα σου παπούτσια, όμως, πολλές φορές η επιλογή του κατάλληλου παπουτσιού σε προβληματίζει. Γιατί, λοιπόν, να μην διαλέξεις φέτος το πιο όμορφο και άνετο παπούτσι με τη βοήθεια του ζωδίου σου;

Ναι, τα χαρακτηριστικά του ζωδίου στο οποίο ανήκεις μπορούν να σου αποκαλύψουν πολλά στοιχεία που να σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή αγορά!

Ο Κριός θέλει να αισθάνεται μοναδικός

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Κριού, τότε μάλλον είσαι άτομο ανεξάρτητο, αλλά πολύ… πεισματάρικο. Είσαι ηγετική προσωπικότητα και σου αρέσει να ξεχωρίζεις. Για αυτόν τον λόγο, το κατάλληλο παπούτσι για να απολαύσεις το φετινό Καλοκαίρι είναι εκείνο που θα σε κάνει να αισθάνεσαι μοναδική, κάθε φορά που το φοράς.

KriosPapoutsi

Δες τα θρυλικά ξύλινα σανδάλια Pescura του Dr. Scholl. Τα παπούτσια αυτά γνώρισαν τεράστια παγκόσμια επιτυχία τη 10ετία του ’60 και σήμερα θεωρούνται Fashion Classics! Μάλιστα, φέτος, μπορείς να βρεις τα Special Edition Pescura σε ασημί και χρυσό και να νιώσεις κι special, όπως το θρυλικό Pescura!

Άνεση και καλοπέραση για τον Ταύρο

Σου αρέσει η «καλή ζωή» και το καλό φαγητό. Τι σημαίνει ευτυχία για εσένα; Να βγαίνεις έξω, να τρως καλά και ποιοτικά, να ντύνεσαι όμορφα και να διασκεδάζεις με τους φίλους σου. Επειδή ο πλανήτης που σε κυβερνά είναι η Αφροδίτη, αξίζει να αναζητήσεις άνετα παπούτσια με μοναδικές λεπτομέρειες για λαμπερές βραδιές, όπως τα σανδάλια Marillie!

TavrosPapoutsi

Δίδυμε, βρες ένα παπούτσι για… όλες τις πλευρές σου

DidymoiPapoutsia

Είσαι ανεξάρτητο πλάσμα και ξέρεις πώς να προσαρμόζεσαι εύκολα σε κάθε κατάσταση. Τα υποδήματα που αξίζει να αποκτήσεις φέτος πρέπει να σου προφέρουν την άνεση που χρειάζεσαι και να μην περιορίζουν την ελευθερία σου. Ναι, αλλάζεις εύκολα γνώμη, οπότε, ένα παπούτσι που ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις είναι ό,τι πρέπει για εσένα. Δες το Fiorila με την τεχνολογία Bioprint που διατηρεί το πόδι στη σωστή θέση.

Ρομαντισμός και βόλτες καλοκαιρινές για τον Καρκίνο

Τα ρομαντικά και ευαίσθητα κορίτσια του ζωδιακού κύκλου, χρειάζονται παπούτσια που εκφράζουν την προσωπικότητά τους και αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά τους.

PapoutsiaKarkinos

Η φρεσκάδα του αέρα, η αίσθηση της Άνοιξης, μια βόλτα, η ομορφιά των λουλουδιών. Όλα είναι πιο όμορφα όταν φοράς παπούτσια όπως το Windstep, που επιτρέπουν στο δέρμα να αναπνέει.

Οι «βασίλισσες» του ζωδιακού είναι σπορτίφ και φαίνεται!

Οι «βασίλισσες» του ζωδιακού κύκλου θέλουν να είναι καλές σε ό,τι κάνουν. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που αγαπούν τα σπορ. Τα Λιονταράκια αξίζει να ψάξουν φέτος για ένα παπούτσι αρκετά σπορτίφ και ιδανικό για μεγάλες βόλτες. Αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο, δες το Glade της Scholl.

LewnPapoutsi

Όχι άλλο δράμα για τον Παρθένο

Οι τελειομανείς της ζωδιακής παρέας αναζητούν την άνεση πάντα και παντού για να τρέχουν όλη μέρα, χωρίς να τους εμποδίζει τίποτα. Ναι, για εσένα γράφω που μπορεί να σε ενοχλήσει ακόμη και ένα μικροσκοπικό λουράκι στο παπούτσι. Για να αποφύγεις, λοιπόν, αυτό το Καλοκαίρι τα… δράματα και τη γκρίνια, δες το Luwin!

ParthenosPapoutsi

Το τέλειο παπούτσι για το πιο κοινωνικό ζώδιo

Οι Ζυγοί θεωρούνται τα πιο κοινωνικά ζώδια. Έχουν πολλή ενέργεια μέσα τους και συνήθως προτιμούν να την αφιερώνουν στους ανθρώπους τους ή σε διάφορες κοινωνικές εκδηλώσεις. Δεν κουράζονται ποτέ να επικοινωνούν με τις φίλες τους και μαζί τους ο χρόνος σημαίνει πάντα κάτι περισσότερο. Όπως με το μοντέλο Idylla της Scholl που αξίζει να δουν οι αγαπημένοι μας Ζυγοί. Άσπρο και μαύρο, συμπληρωματικό και εναλλακτικό.

ZygosPapoutsi

Σκορπιέ, άσε το πάθος να σε κυριέψει!

Παθιασμένοι! Αυτή η λέξη χαρακτηρίζει τέλεια τους Σκορπιούς. Από τη δουλειά και τους φίλους μέχρι τις ερωτικές σχέσεις! Αν είσαι κι εσύ Σκορπιός και θες να ζεις με πάθος την κάθε στιγμή, χρειάζεσαι και τα αντίστοιχα παπούτσια. Τα Ninfea της Scholl αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για τη δική σου περίπτωση. Ζήσε με πάθος κάθε στιγμή, ζήσε τη Φύση, απόλαυσε τον ήλιο. Με απλό, πολύ κομψό και πρωτότυπο σχεδιασμό, τα παπούτσια αυτά σου επιτρέπουν να περπατάς όλη την ημέρα.

SkorpiosPapoutsi

Τοξότη, μη σταματάς να ταξιδεύεις!

Σου αρέσει να ταξιδεύεις και σίγουρα έχεις ήδη προγραμματίσει τις εξορμήσεις του φετινού Καλοκαιριού! Είσαι άτομο δυναμικό και ανεξάρτητο που βαριέται εύκολα, γι’ αυτό αναζητάς συνεχώς νέες «περιπέτειες»! Τα παπούτσια Mamore σου ταιριάζουν γιατί σου επιτρέπουν να ταξιδεύεις με άνεση και να ανακαλύπτεις νέους τόπους.

ToxotisPapoutsi

Ένα κλασικό και αγαπημένο παπούτσι για τον Αιγόκερω

Οι Αιγόκεροι είναι χαρακτήρες υπεύθυνοι, οι οποίοι δεν αγαπούν τις αλλαγές στη ζωή τους και λατρεύουν την παράδοση. Ένα άνετο και κλασικό παπούτσι, όπως το Boa Vista Up με την τεχνολογία Bioprint, αποτελεί, συνεπώς, τη λύση για εκείνους για το Καλοκαίρι του 2017.

PapoutsiAigokeros

Gandia για τους… φευγάτους Υδροχόους

Οι επαναστατικοί και ανεξάρτητοι Υδροχόοι καλό είναι να ψάξουν για ένα παπούτσι με ιδιαίτερες λεπτομέρειες που θα τους κάνει να ξεχωρίζουν και παράλληλα, δεν θα περιορίζει τις κινήσεις τους. Είναι… φευγάτοι και δεν θέλουν τίποτε να τους σταματά! Το Gandia είναι μια καλή επιλογή για εκείνους. Σε δύο υπέροχα χρώματα, μαύρο με ελαφρώς glitter και μεταλλικό χρυσό, μπορεί να συνδυαστεί με όλα τους τα ρούχα και να το φορούν από το πρωί μέχρι το βράδυ!

YdroxoosPapoutsi

Εσπαντρίγιες για τους ευαίσθητους Ιχθύες

Τι άλλο θα ταίριαζε καλύτερα στους Ιχθύες από το πλέον εμβληματικό παπούτσι του Καλοκαιριού; Μα φυσικά αναφερόμαστε στις εσπαντρίγιες! Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια για να φτάσουν τα παπούτσια των… ψαράδων στα ντεφιλέ, ωστόσο, σήμερα αποτελούν μια αγαπημένη επιλογή για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι. Με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα, το ευφάνταστο αυτό ζώδιο του νερού, έχει ανάγκη τις «θαλασσινές» του εσπαντρίγιες. Οι εσπαντρίγιες Corfu της Scholl θα γίνουν σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας του!

IxthyesPapoutsi

Όποιο παπούτσι κι αν επιλέξεις να θυμάσαι ότι το ζητούμενο είναι να αισθάνεσαι άνετα όταν το φοράς! Το φετινό Καλοκαίρι προμηνύεται έντονο και περιπετειώδες! Ζήσε το στο έπακρο! Στις καθημερινές βόλτες στην πόλη, στη δουλειά, στην παραλία, χάρισε στα πόδια σου μοναδική άνεση με την εγγύηση της ποιότητας Scholl.

scholl7

Μην ξεχάσεις να κάνεις Like στην official σελίδα στο Facebook για να ενημερώνεσαι για τα νέα μοντέλα και τις τάσεις της μόδας, να λαμβάνεις μέρος σε διαγωνισμούς και να κερδίζεις πλούσια δώρα!

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΚΩΣΤΑΣ Α. ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.Β.Ε.
Τηλ: 210-6626201

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved