Αυτό είναι το ιδανικό Πάσχα για το κάθε ζώδιο, φέτος!

Αυτό το Πάσχα σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστο! Δες τι μπορείς να κάνεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Αυτό είναι το ιδανικό Πάσχα για το κάθε ζώδιο, φέτος!

Το Πάσχα πλησιάζει και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, εσύ καλείσαι να δεις πώς θα το περάσεις με τον καλύτερο τρόπο και -φυσικά- να κάνεις τις κατάλληλες προετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι.

Εφ' όσον δεν μπορείς να επισκεφτείς το εξοχικό σου στο χωριό ή να γευτείς τον παραδοσιακό οβελία σε ένα όμορφο νησί, το μόνο που σου μένει να κάνεις φέτος είναι να χαλαρώσεις στο σπιτάκι σου! Αξίζει, λοιπόν, να δώσεις λίγη προσοχή σε όσα έχει να σου «πει» το ζώδιό σου για να κάνεις φέτος το πιο όμορφο Πάσχα!

Αδρεναλίνη στα ύψη και το Πάσχα για τον Κριό

Ο Κριός είναι λάτρης της περιπέτειας και σε κάθε του ταξίδι αναζητά μέρη και ανθρώπους που θα τον ενθουσιάσουν. Αν ανήκεις στο ζώδιο αυτό κι είσαι αναγκασμένος να μείνεις σπίτι, βγάλε τον ενθουσιασμό σου εκεί! Κάνε τα μερεμέτια κι ό,τι τεχνική εργασία μπορείς, ώστε να επιδιορθώσεις οτιδήποτε χρειάζεται.

Ταύρε, βάλε μπρος την κουζινομηχανή σου!

Τα έχουμε ξαναπεί! Ο Ταύρος λατρεύει την καλοπέραση. Αυτό σημαίνει ότι οι πασχαλινές του διακοπές πρέπει να περιλαμβάνουν υπέροχο φαγητό, ξεκούραση και καλούς φίλους. Φέτος το Πάσχα πες «ναι» στην παράδοση! Ετοίμασε με τα χεράκια σου τις πιο νόστιμες πασχαλινές λιχουδιές και πέρνα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου. Κάνε τα ψώνια σου και βάλε μπροστά την κουζινομηχανή σου γιατί αυτό το Πάσχα θα τους ενθουσιάσεις όλους με τις ικανότητές σου στην κουζίνα!

Κάθε Πάσχα και κάτι νέο για τον Δίδυμο

Ο Δίδυμος είναι ένας άνθρωπος ανεξάρτητος, ενεργητικός και την ίδια ώρα πολύ... περίεργος. Το ιδανικό μέρος για τις πασχαλινές του διακοπές είναι εκείνο που θα του προφέρει την ευκαιρία να περιηγηθεί, να μάθει νέα πράγματα και να απολαύσει νέες γεύσεις. Εφ' όσον φέτος δε μπορεί, ίσως θα ήταν καλύτερα να τελειώσει εκείνο το βιβλίο που είχε ξεκινήσει και είχε αφήσει στη μέση.

Καρκίνε, φέτος το Πάσχα όλοι θα μιλούν για τα κουλουράκια σου!

Άλλο ένα ζώδιο που προτιμά να περνά τις γιορτές οικογενειακά, στο σπίτι, είναι ο Καρκίνος. Ο ευαίσθητος Καρκίνος θέλει να φροντίζει τους ανθρώπους που αγαπά και γνωρίζει καλά ότι το φαγητό είναι ένας τρόπος για να εκφράζει την ευγνωμοσύνη που νιώθει για εκείνους. Αν είσαι Καρκίνος, ετοίμασε φέτος για την οικογένειά σου λιχουδιές, όπως κουλουράκια και τσουρέκια. Ένα καλό πολυμίξερ, θα σε βοηθήσει να φτιάξεις εύκολα ό,τι επιθυμείς.

«Βασιλικές» διακοπές για το Λιονταράκι

Το δυναμικό Λιονταράκι θέλει να περνά τις διακοπές του σαν «βασιλιάς». Εφ' όσον όμως όλα θα είναι κλειστά, οφείλει να βγάλει τη δημιουργικότητά του στην προετοιμασία του πασχαλινού τραπεζιού! Μπορεί να πάρει πρωτότυπες ιδέες διακόσμησης και να βάλει την δική του πινελιά πολυτέλειας!

Βγάλε τον Παρθένο από την κουζίνα... ΤΩΡΑ!

Ναι, ο Παρθένος έχει εμμονή με την καθαριότητα και δεν τον αποκαλούν «τελειομανή» δίχως λόγο. Αν αυτό το Πάσχα θέλεις να έχεις ήρεμο το κεφάλι σου τότε... βγάλε τον Παρθένο από την κουζίνα! Αν ανήκεις στο συγκεκριμένο ζώδιο, τότε καλό θα ήταν να μην εμπλακείς στην ετοιμασία του φαγητού γιατί θα τους εκνευρίσεις όλους με τις υποδείξεις σου και στο τέλος, θα τσακωθείς μαζί τους! Αποδέξου απλά το γεγονός ότι οι δεν είναι όλοι τέλειοι, όπως εσύ!

Ζυγέ, οργάνωσε το πιο τέλειο πασχαλινό γλέντι!

Ο καλύτερος τρόπος για να διασκεδάσεις και να αναδείξεις τα υπέροχα χαρακτηριστικά του ζωδίου σου, είναι να κάνεις Πάσχα στο σπίτι, οπότε μην στενοχωριέσαι. Άρχισε να προετοιμάζεσαι από τώρα, ψάχνοντας συνταγές, ώστε να σερβίρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα τα πιο ωραία φαγητά.

Σκορπιέ, μείνει μακριά από φασαρίες!

Σκορπιέ, είσαι δυναμικός αλλά την ίδια ώρα εμμονικός και ανυποχώρητος. Φέτος το Πάσχα, λοιπόν, έχουμε μία μόνο συμβουλή να σου δώσουμε: Ό,τι κι αν κάνεις, φρόντισε να μην τσακωθείς! Μην καταναλώσεις πολύ αλκοόλ στο πασχαλινό τραπέζι και φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. όταν το έτερό σου ήμισυ μοιράζει ευχές τηλεφωνικά και στέλνει μηνύματα στους συγγενείς και τους φίλους του.

Τοξότη on line!

Αν ανήκεις στο ζώδιο του Τοξότη, τότε το πιο πιθανό είναι να έμεινες με το παράπονο επειδή δεν μπορείς να πας πουθενά. Δες το όμως κι αυτό το Πάσχα σαν μια περιπέτεια! Άνοιξε το skype και κάνε Ανάσταση on line με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Φιλιά από μακριά και του χρόνου πάλι μαζί...

Πάσχα στο σπίτι για τον Αιγόκερω

Αιγόκερε, είσαι εργασιομανής και θέλεις να έχεις τα πάντα υπό τον έλεγχό σου. Επειδή είσαι ένας άνθρωπος με μεγάλη εφευρετικότητα και ακόμη μεγαλύτερη υπομονή, καλό είναι να αξιοποιήσεις φέτος το Πάσχα τα καλά αυτά στοιχεία του χαρακτήρα σου. Με την κουζίνα το 'χεις, οπότε φέτος φτιάξτε τα πιο νόστιμα κουλουράκια και τσουρεκάκια, αντί να τα αγοράσεις όπως κάθε χρόνο, επειδή δεν προλάβαινες λόγω δουλειάς!

Παραδοσιακό Πάσχα με τον Υδροχόο; Ξέχασέ το!

Ο αντισυμβατικός Υδροχόος θέλει απλά να ηρεμήσει και δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για το κομμάτι της παράδοσης. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανό να επιλέξει να περάσει τις ημέρες του Πάσχα ξάπλα. Ω ναι, είναι η ευκαιρία του να ξεκουραστεί και καθόλου δε θα τον απασχολήσει το τι θα φάει. Το πολύ να κάνει μια σαλάτα με τα πασχαλινά αβγά!

Κατάνυξη, παράδοση και καλό φαγητό για τον Ιχθύ

Ο ευαίσθητος, διορατικός και ευφάνταστος Ιχθύς αγαπάει το Πάσχα και είναι πολύ πιθανό να τον δεις να νηστεύει και να προσεύχεται. Όταν έρθει η Ανάσταση, όμως, το Ψαράκι θα «πέσει» κατευθείαν στο φαγητό και στο ποτό. Αρνάκι, κουλουράκια, τσουρέκι, αβγά, μαγειρίτσα. Όλα θα τα φάει. Φρόντισε, λοιπόν, να κάνεις τις κατάλληλες ετοιμασίες, αν θέλεις να ικανοποιήσεις ένα Ψαράκι. Βάλε κατσαρόλες και την κουζινομηχανές να δουλεύουν και φτιάξε εύκολα και γρήγορα το πιο «πλούσιο» πασχαλινό τραπέζι!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved