Πώς να φτιάξεις το κέφι των ζωδίων όταν έχουν τις μαύρες τους;

Συμβουλές για να κάνεις τα ζώδια να χαμογελάσουν και πάλι

Πώς να φτιάξεις το κέφι των ζωδίων όταν έχουν τις μαύρες τους;

Βλέπεις ότι ο καλός, η καλή σου ή ένα φιλικό σου πρόσωπο έχει τις μαύρες του αλλά μπορεί να διστάζεις να του μιλήσεις ή να κάνεις κάτι, από φόβο μήπως και γίνουν τα πράγματα χειρότερα.

Αν δεν ξέρεις πώς να του φτιάξεις τη διάθεση, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές, σύμφωνες με το ζώδιό του/της.

ΚΡΙΟΣ: Κάνε τον γελάσει, αντί να επικεντρωθείς στο πρόβλημά του. Το εκτιμά περισσότερο να αστειευτείς, να του αραδιάζεις ακόμα χαζές ιστορίες, παρά να τον ρωτάς ανά τρεις και δύο «τι έχεις;».

ΤΑΥΡΟΣ: Απλά να είσαι δίπλα του, αμίλητος/η. Κράτησε το χέρι του, δείχνοντάς του ότι θα είσαι εκεί, αν και όποτε θέλει να σου μιλήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απόσπασε την προσοχή του, ξεκίνησε μια εντελώς διαφορετική συζήτηση ή ζήτησε τη γνώμη του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρώτησέ τον πώς είναι κι αν θέλει να κάνεις εσύ κάτι να τον βοηθήσεις. Μόλις σε νιώσει δίπλα του θα σου πει τι έχει.

ΛΕΩΝ: Ανέβασε το ηθικό του. Πες του πόσο καταπληκτικός και μοναδικός είναι κι αράδιασε τα ταλέντα του, μέχρι να χαμογελάσει ξανά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Περίμενε! Όταν θα είναι επιτέλους έτοιμη να μιλήσει, απλά άκουσέ την, χωρίς να σχολιάζεις τίποτα. Άσε την να τα βγάλει όλα από μέσα της, χωρίς μιλιά.

ΖΥΓΟΣ: Σύρε τον έξω. Πηγαίνετε για ένα καφέ ή ποτό μαζί. Θα αλλάξει παραστάσεις και θα ξεχάσει τι τον στενοχωρεί!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πες του τη γνώμη σου, προσπάθησε να είσαι υποστηρικτικός/η και δώσε του μια καλή, δοκιμασμένη συμβουλή – τροφή για σκέψη, που θα την εξετάσει, όταν έρθει η στιγμή και δεν είναι συναισθηματικά φορτισμένος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρακίνησέ τον να βγει έξω και να διασκεδάσει. Μόλις χαλαρώσει θα αρχίσει να μιλάει από μόνος του για ό,τι τον βασανίζει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Υπενθύμισέ του πόσες φορές έχει περάσει τα ίδια ή ακόμα και χειρότερα, αλλά πάντα τα κατάφερνε. Στήριξέ τον ηθικά, πείσε τον για το πόσο δυνατό σκαρί είναι και πόσο σίγουρος/η είσαι ότι θα το ξεπεράσει σύντομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξε του μια καινούργια προοπτική, κάτι που ενδεχομένως να μην είχε πάει το μυαλό του και στρέψε το ενδιαφέρον εκεί, προκαλώντας τον να ψάξει περισσότερο.

ΙΧΘΥΕΣ: Με λίγο κρασί, ένα κουτί σοκολατάκια και τρία-τέσσερα πακέτα χαρτομάντιλα, θα σου ανοίξει την καρδιά του και θα σου πει με κάθε λεπτομέρεια τι τον απασχολεί.

Τι κάνουν τα ζώδια όταν έχουν τις μαύρες τους;

Οι 4 λέξεις που μπορούν να καταστρέψουν τη σχέση σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved