Χυμός Αλόης με Μαστίχα Χίου: Η υπερτροφή για κάθε ζώδιο

Η Αλόη με μαστίχα Χίου και τα οφέλη της στην υγεία των ζωδίων

Χυμός Αλόης με Μαστίχα Χίου: Η υπερτροφή για κάθε ζώδιο

Η μαστίχα Χίου, ένα προϊόν μοναδικό για τις ιδιότητες και την αποκλειστική προέλευσή του, ενώνεται με το τζελ της αλόης βέρα, φτιάχνοντας έναν φυσικό χυμό υπερτροφή για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ο λόγος για το Kaloe Gel Αλόης με Μαστίχα Χίου, την πρώτη παγκοσμίως φόρμουλα που συνδυάζει τις πλέον αποδεδειγμένες φαρμακευτικές ιδιότητες της μαστίχας με τα ευεργετικά για την υγεία θρεπτικά συστατικά της αλόης.

Σύμφωνα με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα, στη μαστίχα Χίου και στο μαστιχέλαιο εντοπίζονται τουλάχιστον 70 ουσίες, οι οποίες παρουσιάζουν ποικίλες φαρμακευτικές δράσεις που συμβάλουν στην προστασία και τη διατήρηση της υγείας μας.

Ιδιαίτερα ευεργετικά και γνωστά είναι τα οφέλη της για το στομάχι και το έντερο, καθώς βοηθάει σε περιπτώσεις όπως το έλκος στομάχου – δωδεκαδακτύλου, η γαστρίτιδα, η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, ο στομαχόπονος, τα φουσκώματα – πρήξιμο, οι αιμορροΐδες κ.λπ. συμπτώματα που παρουσιάζουν συχνά Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

Ενισχύει, επίσης, τον οργανισμό απέναντι σε πολλαπλά μέτωπα, αφού έχει σημαντική αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη δράση που βοηθά Διδύμους και Τοξότες και αντικαρκινική, αντιμικροβιακή – αντιϊκή για να κρατιούνται αλώβητοι Ταύροι και Σκορπιοί.

Σε ό,τι αφορά το δέρμα, η μαστίχα Χίου βοηθάει στην επούλωση πληγών και στην ανάπλασή του, ενώ συμβάλλει ακόμη και στην αντιγήρανση και στην ενίσχυση της τριχοφυΐας, γι’ αυτό και καλό είναι να καταναλώνεται από Κριούς και Ζυγούς.

Προστατευτική είναι επίσης η δράση της για την καρδιά και τα αγγεία, ενώ βοηθάει στη ρύθμιση των τιμών των λιπιδίων (αύξηση «καλής» και μείωση «κακής» χοληστερίνης), στη μείωση της ολικής χοληστερίνης και του σακχάρου στο αίμα, άρα απόλυτα κατάλληλη για Λέοντες και Υδροχόους.

Τέλος, θετική είναι η επίδρασή της στη λειτουργία του ήπατος, στη στοματική υγιεινή και στην καταπολέμηση των αλλεργιών, από τα οποία συνήθως ταλαιπωρούνται Παρθένοι και Ιχθύες.
Όλα τα παραπάνω μαζί με τα εξίσου πολλαπλά και ήδη γνωστά ευεργετικά αποτελέσματα της αλόης, καθιστούν τον συγκεκριμένο συνδυασμό (σ.σ. Αλόη και Μαστίχα Χίου) πανίσχυρο σύμμαχο της υγείας και της ομορφιάς.

Η συνιστώμενη δοσολογία του Kaloe Gel Αλόης με Μαστίχα Χίου είναι δύο κουταλιές της σούπας το πρωί και δύο το απόγευμα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved