Το 2017, ο αστερισμός στο δικό σας ταξίδι είναι η CALYPSO!

Το 2017 έρχεται και μαζί του φέρνει νέες καταστάσεις για κάθε ζώδιο του ζωδιακού κύκλου.

Το 2017, ο αστερισμός στο δικό σας ταξίδι είναι η CALYPSO!

Με βάση τις ετήσιες προβλέψεις, λοιπόν, τη νέα χρονιά θα χρειαστεί να επικοινωνήσουμε για να βρούμε τον εσωτερικό μας δρόμο, για να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας!
Με θέληση, καλή διάθεση και αγάπη μπορούμε να βρούμε λύσεις ακόμη και για τα πιο περίπλοκα προβλήματα, αλλά… καλό θα ήταν να υποδεχτούμε το νέο έτος και με ένα γούρι!

Το καλό άστρο της Καλυψούς θα σας προστατέψει

Οι πρόγονοί μας ήξεραν τι έκαναν αφού χρησιμοποιούσαν τα γούρια για την πρόληψη του κακού και την επίτευξη της ευδαιμονίας! Για το 2017, λοιπόν, η CΑLYPSO είναι το γούρι που χρειαζόμαστε! Γιατί; Διότι πολύ απλά συμβολίζει το εσωτερικό ταξίδι κάθε ανθρώπου που καθοδηγείται από τη διαίσθησή του και με επιμονή, αποφασιστικότητα και δυνατή θέληση ξεπερνά όλα τα εμπόδια!
Εμπνευσμένος από την Οδύσσεια του Ομήρου, ο Οίκος ZOLOTAS δημιούργησε για το 2017 την CALYPSO, ένα μοναδικό γούρι, στολισμένο με τα κύματα του πελάγους και το καλό άστρο της Καλυψούς, το οποίο προστάτευσε τον Οδυσσέα για 17 ολόκληρες μέρες, ώσπου αυτός να αντικρύσει, επιτέλους, τις φιλόξενες ακτές του νησιού των Φαιάκων!
Αλλά επειδή το κάθε ζώδιο διαφέρει, εμείς αποφασίσαμε να προτείνουμε ποιο γούρι είναι το κατάλληλο για το καθένα!

Κόκκινο για να ενεργοποιήσετε τα χαρακτηριστικά του Κριού

Το κόκκινο είναι το χρώμα του πλανήτη Άρη, του κυβερνήτη του Κριού γι’ αυτό και κανένα χρώμα δεν ταιριάζει περισσότερο με την ενέργεια του ζώδιου της φωτιάς από το κόκκινο. Για να ενεργοποιήσετε τα χαρακτηριστικά του Κριού, κάντε του δώρο το παντατίφ CALYPSO που απεικονίζεται στην παρακάτω φωτογραφία. Σε ασήμι επιχρυσωμένο και με πολύτιμο λίθο αχάτη, αυτό το γούρι θα τρελάνει τους Κριούς.

CALYPSO KRIOS ZOLOTAS

Η γυναίκα Ταύρος θέλει το ροζ της

Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια CALYPSO σε ροζ χρυσό με διαμάντια είναι ένα γούρι που ταιριάζει απόλυτα σε μία γυναίκα Ταύρο. Ο λόγος είναι ότι ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη και συνδέεται με χρώματα που αποπνέουν θηλυκότητα, όπως το ροζ.

CALYPSO TAVROS ZOLOTAS

Ένα ακόμη πολύ όμορφο δώρο για έναν πρακτικό και οργανωτικό Ταύρο είναι και το παρακάτω πρες παπιέ σε ατσάλι με επιχρυσωμένο και λευκό σμάλτο.

CALYPSO TAVROS2 ZOLOTAS

Επιλέξτε αχάτη για τον Δίδυμο

Η πέτρα του Δίδυμου είναι ο αχάτης, ο οποίος μπορεί να ανακουφίσει από το στρες, να χαρίσει ευεξία και να προσδώσει γοητεία. Γι’ αυτό, λοιπόν, το καλύτερο δώρο για έναν Δίδυμο για το 2017 είναι ένα Παντατίφ CALYPSO σε ασήμι με πολύτιμο λίθο αχάτη! Θα του δώσει ηρεμία και θα τον βοηθήσει να έχει έναν καλό ύπνο.

CALYPSO DIDYMOS ZOLOTAS

Ένα παντατίφ σε κίτρινο χρυσό για τον Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητος, διαισθητικός, εσωστρεφής, στοργικός και παράλληλα… κυκλοθυμικός. Αυτό σημαίνει ότι ο Καρκίνος επιλέγει συνήθως γήινα και ουδέτερα χρώματα τα οποία δεν αποκαλύπτουν συχνά την έντονη πλευρά της προσωπικότητάς του. Τα κατάλληλα δώρα για έναν συναισθηματικό Καρκίνο και εκείνα που θα ταιριάξουν καλύτερα με την ενέργειά του είναι το παντατίφ CALYPSO σε κίτρινο χρυσό με φίλντισι και διαμάντια.

CALYPSO KARKINOS ZOLOTAS

Γιατί ο όνυχας θα βοηθήσει το Λέοντα

Αν ψάχνετε δώρο για ένα Λιοντάρι ή αν ανήκετε στο ζώδιο αυτό και θέλετε να πάρετε φέτος ένα γούρι για εσάς, τότε δείτε το παντατίφ CALYPSO του οίκου Zolotas σε κίτρινο χρυσό, με πολύτιμο λίθο όνυχα και διαμάντια. Ο Όνυχας είναι ένας λίθος που ταιριάζει στα Λιοντάρια και οποίος, εκτός από επαγγελματική επιτυχία και καλή τύχη, βοηθά στην αποβολή του στρες.

CALYPSO LEON ZOLOTAS

Ψάξτε για μια γκρι λεπτομέρεια για τον Παρθένο

Ένα γούρι με κάποιο γκρι χαρακτηριστικό θα ταιριάξει απόλυτα σε έναν Παρθένο αφού ως χρώμα είναι ουδέτερο και συσχετίζεται με τον ορθολογισμό και τον έλεγχο. Μπορείτε να επιλέξετε το παντατίφ CALYPSO σε λευκό χρυσό με το γκρι κορδόνι για τον αγαπημένο σας Παρθένο!

CALYPSO PARTHENOS ZOLOTAS

Διαμάντι για τον Ζυγό

Η πολύτιμη πέτρα του Ζυγού είναι το Διαμάντι γι’ αυτό και για το 2017 αξίζει να πάρετε για τους αγαπημένους σας Ζυγούς ένα παντατίφ σε κίτρινο χρυσό και με διαμάντι! Και αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για το συγκεκριμένο ζώδιο, σας ενημερώνουμε πως το νέο έτος οι Ζυγοί θεωρούνται από τους μεγάλους κερδισμένους του ζωδιακού κύκλου, μιας κι ο Δίας βρίσκεται στο ζώδιο τους!

CALYPSO ZYGOS ZOLOTAS

Μαύρο για τον «έντονο» Σκορπιό

Κυβερνήτης του Σκορπιού είναι ο Πλούτωνας ο οποίος σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία είναι ο θεός του Κάτω Κόσμου, ο οποίος συνδέεται με τον θάνατο και την αναγέννηση. Μεταμόρφωση, γέννηση, ένταση. Αυτές είναι τρεις λέξεις οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να καταλάβετε τι σημαίνει «Σκορπιός» και τα χρώματα που του ταιριάζουν περισσότερο είναι τα έντονα, όπως το βαθύ κόκκινο και το μαύρο. Γι’ αυτό και μια Σκορπίνα θα ενθουσιαστεί με αυτό το παντατίφ CALYPSO σε ασήμι.

CALYPSO SKORPIOS ZOLOTAS

Κίτρινος χρυσός και για τον περιπετειώδη Τοξότη

Οι Τοξότες είναι δυναμικοί, περιπετειώδεις, ειλικρινείς και λατρεύουν τις προκλήσεις! Ωστόσο, η ανήσυχη φύση τους μπορεί να φέρει αστάθεια στις σχέσεις τους με άλλους ανθρώπους, ενώ συνήθως φοβούνται τις κάθε είδους δεσμεύσεις. Αυτό σημαίνει ότι χρειάζονται χρώματα που θα τους βοηθήσουν στο κομμάτι των σχέσεων, όπως το κίτρινο και το πορτοκαλί. Το βραχιόλι CALYPSO του οίκου Zolotas σε κίτρινο χρυσό με φίλντισι είναι αυτό που χρειάζεται για το 2017 ένας Τοξότης. Άλλωστε, σχεδόν σε κάθε πολιτισμό το κίτρινο, αντιπροσωπεύει τη χαρά, την ευτυχία, τον ήλιο, την άνοιξη και την ζεστασιά. Είναι επίσης το κύριο χρώμα της αισιοδοξίας, της φώτισης και της δημιουργικότητας.

CALYPSO TOXOTHS ZOLOTAS

Το ιδανικό δώρο για τον Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι ζώδιο της Γης γι’ αυτό και προτιμά συνήθως τις γήινες αποχρώσεις. Ωστόσο, επειδή συχνά έχουν την ανάγκη να γίνονται περισσότερο εκδηλωτικοί, αναζητούν το κόκκινο και αυτό ακριβώς θα τους δώσετε εσείς αυτές τις γιορτές. Ένα βραχιόλι CALYPSO σε ασήμι επιχρυσωμένο και με πολύτιμο λίθο αχάτη είναι ένα ιδανικό δώρο για τον Αιγόκερω.

CALYPSO AIGOKEROS ZOLOTAS

Το γούρι για το ταξίδι της πνευματικής αναζήτησης του Υδροχόου

Κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο Ουρανός γι’ αυτό και το μπλε χρώμα καθώς και όλες οι αποχρώσεις του γαλάζιου ταιριάζουν πολύ σε αυτό το ζώδιο και ενεργοποιούν τα χαρακτηριστικά του. Το μήνυμα της πνευματικής αναζήτησης θα είναι για τους Υδροχόους το «κλειδί» για να ανοίξουν όλοι οι δρόμοι το 2017 και όπως αναφέραμε, το νέο γούρι του Οίκου Zolotas συμβολίζει το εσωτερικό ταξίδι κάθε ανθρώπου! Για τον Υδροχόο σας επιλέξτε φέτος το παρακάτω όμορφο παντατίφ CALYPSO!

CALYPSO YDROXOOS ZOLOTAS

Μπλε βραχιόλι με λάπις για τους Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι τα απόλυτα ζώδια του νερού. Για να αισθάνονται, λοιπόν, ολόκληρο τον χρόνο στο στοιχείο τους, επιλέξτε ένα όμορφο μπλε βραχιόλι από τη συλλογή CALYPSO και συγκεκριμένα ένα βραχιόλι με τον πολύτιμο λίθο λάπις, που ταιριάζει πολύ στο συγκεκριμένο ζώδιο. Αν δεν το γνωρίζατε, αξίζει να μάθετε πως ο λάπις λάζουλι κοσμεί τη μάσκα του Τουταγχαμών και τους κίονες του Καθεδρικού της Αγίας Πετρούπολης, ενώ του αποδίδονται πολυάριθμες ιδιότητες, όπως ότι ενισχύει τις σχέσεις ανάμεσα στους ανθρώπους, φέρνει την αγάπη και εγγυάται την ευτυχία!

CALYPSO IXTHIES ZOLOTAS

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved