Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν την υγεία τους τον Νοέμβριο

Η λύση είναι μία και κοινή και για τους 12 του ζωδιακού κύκλου

Ποια ζώδια πρέπει να προσέξουν την υγεία τους τον Νοέμβριο

Η Πανσέληνος στις 14 Νοεμβρίου φέρνει εξελίξεις σε αρκετούς τομείς για πολλά ζώδια. Ταύροι, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Λιοντάρια, Σκορπιοί, Τοξότες, Αιγόκεροι και Υδροχόοι είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι έχετε άλλο ζώδιο πρέπει να επαναπαύεστε, ενώ κάποιοι από εσάς καλό θα είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά τον Νοέμβριο και να προσέξετε λίγο παραπάνω την υγεία σας!

Και αφού, όπως λέει ο σοφός λαός, «των φρονίμων τα παιδιά... πριν πεινάσουν μαγειρεύουν», καλό θα είναι να σκεφτείτε από τώρα το πώς θα θωρακίσετε τον οργανισμό σας, μιας και ο χειμώνας πλησιάζει και φέρνει μαζί του και τις εποχιακές ιώσεις.

Μην ανησυχείτε, η λύση υπάρχει και βρίσκεται σε ένα μικροσκοπικό, πράσινο φύκι που φυτρώνει στον πλανήτη μας εδώ και 3,5 δισεκατομμύρια χρόνια: Στη σπιρουλίνα.

Η σπιρουλίνα της Superfoods περιέχει περισσότερες από 100 πολύτιμες θρεπτικές ουσίες και αποτελεί εξισορροπημένο και πλήρες τρόφιμο, ένα από τα πιο πλούσια που μας έχει δώσει η φύση.

Αυτή η «υπερτροφή» προσφέρει μεγαλύτερη ανθεκτικότητα απέναντι σε ασθένειες, ταχύτερη ανάρρωση, περισσότερη ενέργεια, αυξημένη αντοχή και βελτίωση των σωματικών και πνευματικών επιδόσεων. Αυτό που καθιστά τη σπιρουλίνα πραγματικά μοναδική σε σχέση με τα άλλα φυτά είναι ότι τα διατροφικά συστατικά που περιέχει αυτό το θαυματουργό φυτό είναι άμεσα και εξολοκλήρου εύπεπτα. Πράγματι, απορροφούνται από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 95% σε αντίθεση με τις άλλες τροφές που έχουν ποσοστό απορρόφησης μικρότερο του 15%!

spiroulina

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν τον Νοέμβριο

Εσείς, λοιπόν, Ταύροι, καλό είναι να έχετε τον νου σας σε μια ενδεχόμενη προσβολή σας από ιούς ή μικρόβια, αφού στην τρέχουσα περίοδο μπορεί να δράσουν πολύ επιθετικά γι’ αυτό προσπαθήστε να μην βρίσκεστε κοντά σε ασθενείς

Αλλά και τα Λιοντάρια πρέπει να προσέξουν την υγεία τους γιατί φαίνεται πώς αυτόν τον μήνα είναι εκτεθειμένα σε ιούς, μικρόβια και γενικότερα μια ευρεία «γκάμα» προσβολών, που ξεκινούν από μια «απλή» υπερκόπωση και φθάνουν μέχρι μια επίμονη όσο και επίπονη ίωση.

Για τους Παρθένους η περίοδος αυτή συνιστάται για γυμναστική, γιόγκα, καλή διατροφή και οτιδήποτε άλλο κάνει καλό στο σώμα και την ψυχή σου.

Την ίδια ώρα για τους Τοξότες, η Νέα Σελήνη που έγινε στις 30/10 όσο και η Πανσέληνος στις 14/11 παραπέμπουν στην φροντίδα της ψυχικής και σωματικής τους υγείας.

Αλλά και εσείς Υδροχόοι ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε επισταμένα με την υγεία σας τον Νοέμβριο εξαιτίας ενός ξαφνικού προβλήματος.

Τέλος, οι Ιχθύες πρέπει επίσης να εστιάσουν την προσοχή τους σε θέματα που αφορούν στην υγεία και στην διατροφή τους αλλά και σε κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες που στοχεύουν στο να τους βλάψουν.

Η λύση είναι μία και κοινή και για τους 12 του ζωδιακού κύκλου. Το όνομα αυτής; Σπιρουλίνα!

Ζώδια και κρυολόγημα! Πως αντιδρούν!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved